2017 Şubat Anneleri

Yeğenim de yaşamıştım onu ve bende çok panik olmuş korkmuştum simsiyah kusmustu o yüzden o aklımda şimdi :)

Sınav görevinin olduğu gün rapor almış olman gerekiyordu bir daha sınav çıkmama ihtimali var bir süre ceza olarak bir seneye kadar ya da bir sonraki sınava gibi rapor almadiysan ceza alıyorsun

Yeğenim de yaşamıştım onu ve bende çok panik olmuş korkmuştum simsiyah kusmustu o yüzden o aklımda şimdi :)
Korkulmayacak gibi değil ki cnm daha önce görmesem yine korkarım
:) biz birde çocuğu çevirmeyi akıl edemedik rengi tuhaf olunca hepsi tecrübe oluyor işte...

Korkulmayacak gibi değil ki cnm daha önce görmesem yine korkarım
:) biz birde çocuğu çevirmeyi akıl edemedik rengi tuhaf olunca hepsi tecrübe oluyor işte...
Aynen canım tam altını degiscem bi anda rengi değişti morardi gibi sonra bi kustu dediğin gibi simsiyah renk iyice değişti hemen hemşireyi cagirmistim bi yandan da ağlamaya başladım korkudan :) hemşire geldi ters çevirip baya bı sırtına vurdu hatta noluyo niye o kadar sert yapiyosun dediğimde çıkarması lazım demişti :) bende ilk bebeğim ama yegenlerden tecrübeli yım bazı şeylerde :)

Ne güzel işte cnm :):)

Arkadaşlar daha önce normal Doğum yapanlara sorum Allah nasip ederse normal Doğum yapınca acaba tekerlekli sandalye ile anneyi çıkartıyorlar ya Bebiş kucağımda çıkabilir miyim acaba
Bende tecrubeli degilim ama ameliyat oldugum zaman gordum.Sezaryanda bebek önce geliyo odaya sonra anne sedyede geliyo normal de de tekerlikli sandalye üstüne anne oturuyo kucağında da bebek oliyo

Benimde vajinal varislerim var. Doktorum normal doğuma engel değil dedi. Bakalım.

Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Vuuvvv bi bebek daha 3. Bebeğimiz oldu galiba şubat başı olanlar şimdi doğuruyosa biz ortası olanlar ne zaman dogurcaz acaba hayirli uğurlu olsun canım niye erken doğdu

Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Gözün aydin cnm..Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah darisi basimiza..

aman yarebbi bebisler geliyor yavaştan. heyecanlaniyorumbebegimin kalan kiyafetlerini yıkadım bugün yarın da son eksikleri koyucam cantaya bn de.
D Dilarasusam hadi gözün aydin musait olunca bizi ayrıntılı bilgilendir merak ettik..

D Dilarasusam tebrikler. Gözünüz aydın :)

Kızlar ben geçen hafta kontrole gittim, her şey gayet normal. fakat dün neredeyse tüm gün kasılmam oldu. 33+5 teyim. Bugün de ara ara oldu kasılmalarım. 10 gün sonra diğer randevum.
Çok hareketli bebek ve kasılıyor dediğim gibi. Normal mi acaba?

Hayirlisi canim 38 ideal zaman zaten gelisimi bitiyor sorun olmaz icini ferah tut hayirli dogumlarimiz olsun insallahhh

Oda geldi kuruldu
İnternetten son eksikler alındı
Kapı süsü ve hediyelikler yapılıyor
Yarın da Doğum valizi hazırlandı mı masalcık doğabilir

5 kilo, harikasın
Kaç ile başladın ki

Mazeretini raporla belgelemen lazımdı canm
Bugün tatil ilan edilmediği sürece hamile olman mazeret sayılmaz çünkü görevi onaylarken de hamileydin diye bakıyorlar
Tek ceza 1 yıl sınav görevi çıkmayacak
Senden kıymetli değil boşver

Turuncu idolümsün
Hastalığın ne durumda atlattın mı

kızlar büyüyen beşik mi park yatak mi bakiym birazdan almaya gidicez ama karar veremedim sinav nedeniyle vakit yoktu araştıramadım bile

Ben büyüyen beşikli oda
Yanımızda tartmaya da park yatak aldım canm

Geçmiş olsun
Bebeğin de sağlıklı mutlu ve güzel bir hayat yaşasın inşallah

merhabalar,aynen ilk bebeğimde doktorum rahim kalp şeklinde ,düşük,erken doğum olabilir,rahime serklaj yapabiliriz demişti.bu sebepten çok tedirgin bir hamilelik geçirdim ;Allahın izniyle bir sıkıntı yaşamadan; kızım 39+5 de geldi.şimdi ikinci bebeğime 36+3 hamileyim,inşallah o da sağlıkla gelir .eminim bu konuyla ilgili forumları ,doktor yorumlarını ,cerrahi müdehaleleri okumuşsunuzdur.bir arkadaşım 2 normal doğum sonrası 3.doğumunu sezeryan yaptı ve ameliyat sırasında rahminde perde olduğunu öğreniyor.forumlarda bu problem nedeniyle erken doğum yapanları da okudum.yani sanırım tamamen kişisel bir mevzu ve tecrübe Rabbim evladınızı sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin.kolaylıklar dilerim..
Mrb yorumunuzu gordumde benimde rahmim kalp seklinde perde var illa erken doğum olacak diye birşey yok yani dimi ben bunu çok merak ediyorum korkuyorum erken dogurcm diye

Benimde vajinal varislerim var. Doktorum normal doğuma engel değil dedi. Bakalım.
Benimki tam kesi yapilan kisim oluyor ya orda. O yuzden korkuyorum acikcasi.daha drum gormedi. Zaten sezeryan yanlisi bi dr. Ama ben normal dogum istiyom. Bi taraftanda korkuyorum israr etmekte. Allah korusun bi sorun olursa kendimi suclu hissederim diye.

Selam kizlar,dogum yapan arkadas saglikla buyut insallah gozunaydin,yeni gordugum arkadaslar var hosgeldiniz
Sirt agrisi ve bel agrisi artik dayanilmaz hale geldi,nefesi saymiyorum bile...
Eskiden 40 haftayi doldurup oyle gelirmis bebisler gunumuzde erken yani gununden once dogum yapmak sasirtiyor hayirlisiyla gelirler insallah saglikli hayirli dogumlarimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…