Yeğenim de yaşamıştım onu ve bende çok panik olmuş korkmuştum simsiyah kusmustuBen normal yaptım ama tekerlekli sandalye ile çıkmadım doğumdan sonra bebişi yanağıma koydular biraz durduk sonra Bebek gitti giydirilmeye ve çocuk dr görmüş o sırada benim de kesi atılmıştı 4/5 dikiş atıldı ben odaya geçince Bebek giydirilmiş şekilde hemen geldi emzirilme diye. Akşam da bebeği yine bir yarım saat aldılar kan almak için... Benim bildiğim süreç buydu....
Birde Bebeklerin çoğu amniyon sıvısı yuttuğu için emzirmeden sonra kusuyor o sıvı kara bişi korkmayın hemen ters çevirin hemşire gelene kadar bizim acemiliğimiz çok paniklemiştik ama normalmiş
Sınav görevinin olduğu gün rapor almış olman gerekiyordu bir daha sınav çıkmama ihtimali var bir süre ceza olarak bir seneye kadar ya da bir sonraki sınava gibi rapor almadiysan ceza alıyorsunKızlar bişey sorucam ben 2 sınavda bu hafta gorevliydim ama kar nerdeyse 1 metreyi bulduğu için bırak sınava gitmeyi kapının önüne çıkamam gitmediğim için bir cezası var mı hamilelik mazeretim var sonuçta
Korkulmayacak gibi değil ki cnm daha önce görmesem yine korkarımYeğenim de yaşamıştım onu ve bende çok panik olmuş korkmuştum simsiyah kusmustuo yüzden o aklımda şimdi :)
Aynen canım tam altını degiscem bi anda rengi değişti morardi gibi sonra bi kustu dediğin gibi simsiyah renk iyice değişti hemen hemşireyi cagirmistim bi yandan da ağlamaya başladım korkudan :) hemşire geldi ters çevirip baya bı sırtına vurdu hatta noluyo niye o kadar sert yapiyosun dediğimde çıkarması lazım demişti :) bende ilk bebeğim ama yegenlerden tecrübeli yım bazı şeylerde :)Korkulmayacak gibi değil ki cnm daha önce görmesem yine korkarım
:) biz birde çocuğu çevirmeyi akıl edemedik rengi tuhaf olunca hepsi tecrübe oluyor işte...
Ne güzel işte cnm :):)Aynen canım tam altını degiscem bi anda rengi değişti morardi gibi sonra bi kustu dediğin gibi simsiyah renk iyice değişti hemen hemşireyi cagirmistim bi yandan da ağlamaya başladım korkudan :) hemşire geldi ters çevirip baya bı sırtına vurdu hatta noluyo niye o kadar sert yapiyosun dediğimde çıkarması lazım demişti :) bende ilk bebeğim ama yegenlerden tecrübeli yım bazı şeylerde :)
Bende tecrubeli degilim ama ameliyat oldugum zaman gordum.Sezaryanda bebek önce geliyo odaya sonra anne sedyede geliyo normal de de tekerlikli sandalye üstüne anne oturuyo kucağında da bebek oliyoArkadaşlar daha önce normal Doğum yapanlara sorumAllah nasip ederse normal Doğum yapınca acaba tekerlekli sandalye ile anneyi çıkartıyorlar ya Bebiş kucağımda çıkabilir miyim acaba
Benimde vajinal varislerim var. Doktorum normal doğuma engel değil dedi. Bakalım.Kizlar gecen haftaya kadar bebegim hep yan duruyodu. Bu hafta dondu. Cok sukur normal dogum yapicam diye sevinirken 2 gun once banyoda gordumki genital bolgemde 2 tane varis olusmus. Sanirim tum o genital bolge agrilari ondanmis. Bu durumda normal dogum yapmam cok zor sanirim. Cunku birde clexane kullaniyorum. Varisli damarlar yortilirsa cok fazla kanamam olur. Korkuyorum acikcasi. Sezeryanda olmak istemiyorum hic.napicam bilmiyorum.
Bir bebiş daha gelmiş sağlıcaklaKızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
hayırlı olsun canım normal dogum mu ve kac kg doğdu meleğinKızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Masallah cnm ne mutlu sana.. Nasildi dogumun? Bebisin sen nasilsin?Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Vuuvvv bi bebek daha 3. Bebeğimiz oldu galibaKızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Gözün aydin cnm..Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah darisi basimiza..Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Hayirlisi canim 38 ideal zaman zaten gelisimi bitiyor sorun olmaz icini ferah tut hayirli dogumlarimiz olsun insallahhhKızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için ;*
Dr gelişimi biraz geri görünüyo oyüzden erken alabiliriz falan dedi ama ben nedense bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
3 güne bir nst.ye çağırıyo dr. ama bugün gitmedim.
Annem de gitme dedi.
Biraz da onu dinleyim dedim.
Bi de iç sesime güveniyorum.
Okadar ağrı ve ödev yoğunluğunda taa hastaneye 20 dk için gitmek de saçma geliyo.
Meleğimi gereksiz yere yormak istemiyorum.
O en güzel zamanda gelecek inşallah inanıyorum.
Evet belki şubatı bulmaz ama bu ayın 20sinden sonra gelecek gibi.
Yani 38. Haftam dolunca.
Çünkü burda benden günü ilerde olanlarla belirtilerim aynı sanki.
Uykusuzluk mide yanması ve bel ağrısı dışında ekstra bi değişiklik yok vücudumda.
Ne deyim, Allah en hayirli zamanda nasip etsin inşallah....
5 kilo, harikasınBen haftalık tartiyorum geçen haftaya göre 300 gr az çıktı tartimda mı bir tuhaflık var artık bilemiyorum çok hassas bişey değil zaten ama geçen haftalarda da artma azalma oluyordu kontrolde ise bebeginkinde sıkıntı olmayınca onemsemedim bakalım son 6 hafta kaç kilo alcam şimdiye kadar 5 kilo aldım 8-9 la kapatırim umarım :)
Kızlar bişey sorucam ben 2 sınavda bu hafta gorevliydim ama kar nerdeyse 1 metreyi bulduğu için bırak sınava gitmeyi kapının önüne çıkamam gitmediğim için bir cezası var mı hamilelik mazeretim var sonuçta
Canım 32.den sonra bebek çok çabuk geliştiği için anne de birden kilo alıyor.
Ben hasta olana kadar haftalık 500-600 gr şeklinde gidiyordum ve dr.a gittiğimde bebeğin kilo aldığını gördük hep.
Son 4 haftadır ise verip alıyorum ama ekstra kilo almadım. Bu hafta daha dikkat ediyorum. Belki tekrar almaya başlarım ama iştahım bu haftalarda azaldı yine.
Son 2.5 hafta kaldı. En fazla 1 -1.5 kilo daha alırsam 8,8.5 kilo bitiririm hamileliği inşallah...
kızlar büyüyen beşik mi park yatak mi bakiym birazdan almaya gidicez ama karar veremedim sinav nedeniyle vakit yoktu araştıramadım bile
Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Mrb yorumunuzu gordumde benimde rahmim kalp seklinde perde var illa erken doğum olacak diye birşey yok yani dimi ben bunu çok merak ediyorum korkuyorum erken dogurcm diye
Benimki tam kesi yapilan kisim oluyor ya orda. O yuzden korkuyorum acikcasi.daha drum gormedi. Zaten sezeryan yanlisi bi dr. Ama ben normal dogum istiyom. Bi taraftanda korkuyorum israr etmekte. Allah korusun bi sorun olursa kendimi suclu hissederim diye.Benimde vajinal varislerim var. Doktorum normal doğuma engel değil dedi. Bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?