2017 Şubat Anneleri

Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
sezaryan mi ?.aaaaaayyyyy hayırlısı olsun tatlım allah analı babalı büyütsün. Ağrıların varsa allah peygamber aşkına dindirsin canim.saglikla büyütun kızını insallah

Çok teşekkür ederim evet çok fazla araştırdım ama insan gene de birinden duymak istiyor çok çok teşekkür ederim içim rahatladı şuan :)

Kızlar iştahım geri açıldı ve Bir anda kilo alıyorum durduramıyorym
Sakın ol takma hallerdersin. Esin problem etmiyorsa tamamdır.
Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Gözün aydın. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.

62 kilo ile başladım 67 kiloyum hatta tam 67 değil bazen acaba normal mi diye düşünüyorum şekerden dolayı diyet yapıyorum yediklerim bebeğe Yeterli geliyor mu diye tedirgin oluyorum ama doktora en son çarşamba gittim bebeğin kilosu haftasıyla uyumluydu cihazlar herhalde doğru ölçüyordur

Hayırlı olsun gözünaydın canım sağlıklı uzun ömürleriniz olsun ailece.. detayları da anlat müsait olduğunda

Ay gözün aydın cnm maşallah Allah anneli babalı sağlıcakla büyütsün darısı hayırlısı ile bizlere Zaman'ı gelince... Kendine gelince yazsana detayları

Haftana göre kilosu önde sanırım canım ondan demiştir şekerine bakalım diye

D Dilarasusam ,gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini...

Maaşallah canım hazırlıklar bitmiş gibi
Her ihtimale karşı her şey hazır olsun ama yine de zamanını beklesin inşallah bebişler.

Hastalığı tam olarak atlatamadım . Burun akıntısı ve hafif boğaz ağrısı devam ediyor ama en azından ayaktayım.

Arkadaşlar daha önce normal Doğum yapanlara sorum Allah nasip ederse normal Doğum yapınca acaba tekerlekli sandalye ile anneyi çıkartıyorlar ya Bebiş kucağımda çıkabilir miyim acaba
Canim benim oğlum normal dogum ile oldu.odam yan taraftarıydı yürüyerek çıkarmışlardı.

kızlar büyüyen beşik mi park yatak mi bakiym birazdan almaya gidicez ama karar veremedim sinav nedeniyle vakit yoktu araştıramadım bile
benim oglumdan kalan park yatak var onu yanıma kuracağım 2 yaşına kadar kullanabiliyorlar zaten sonra oda yaparım nasip se.bir de sepet beşik var oda oturduğumuz odada salonda duracak kuruldu bile park yataktan memnundum oglumda. .
Dogum yapanlara hayirli olsun kuzulari. .Rabbim bağışlasın sizlerde sağlıklı olun

Kızlar bebegimin hareketleri artık canımı acıtıyor. Başı çok baskı yapıyor bugün . Sizinde oyle

Bilmiyorm ama bana mantıklı geldi
Loveali M Mavis67
Öyle birşey var ya da yok bilemem. Olsa Kudsi Hadis olurdu duymadım. Ama şöyle birşey varki. Konuştuğumuz herşey dua hükmüne geçiyo hele ki hamileyken. O yüzden bencede şaka da olsa çocuğumuza yaramaz dememek gerek :) hiçbirşeye yaramaz olur Allah muhafaza. Hareketli diyelim biz :)

Tabiki risk varsa normal doğum diye bende ısrar etmem. Benim kasıkta ve dudak arasında. Perinede yok şuan. İnşaallah sağlıkla doğuralımda nasıl olursa olsun.

selam kislar... gecen carsamba gunu kontrole gittim... benim oglus iyiymis... doktor subatin ilk haftasi gelir dedi.. ama ben halen ocahim sonunda israrliyim.. cunku olcumde fazla cikmisti sezeryan ve tansiyon sorunum oldugu icin icak sonu alicaklar diye dusunuyorum... bende muz ve tahin helvasina agirlik vererek oglusumu tombullastirma calismalarima hiz verdim..evet bende gece uyuyamiyirum... sabah 4 te uyuyup ogken uysniyorim malesef... ondan sonra tanslyon zorluyo zaten... benim suan tek sikintim ogluma alisveris yapmamis olmak.. aralik sonu dusundugum alisverisi onumizdeki hafta sonuna atmak zorunda kaldim malum para buyuk sorun... abisinin bikac takimi var ama yeterli degil.. bakalim .. isin kotu tarafi yuruyemiyorum nasil aliseris yapicam bilmiyorum... tansiyon ve aon haftalarin vermis oldugu sikntidan nasil alinicak hic bilemedim.. heraeyin bi vakti saati var bakalim demek ki nasibimde son haftalarda almak varmis ...

Diyelim bakalım :)

Kızlar bebegimin hareketleri artık canımı acıtıyor. Başı çok baskı yapıyor bugün . Sizinde oyle
Benim de acitiyo bazen çok çok fazla gerdiriyo çok kuvvetli hareket ediyo uufff ahhh oluyorum her defasında ama başı çok baskı yapmiyo daha bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…