Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için bebislerimiz için en sağlıklisi en hayırlısı ne ise o olsun inş azalttık inş benim de bakacak kimsem yok hastane de bakalım kimi bulurum annem şeker hastası anlamaz hastane işinden burda kimsem yok zaten hayırlısı diyorum bunları düşünmemeye çalışıyorum zamanı gelince yasicam bi şekilde diyorum :)Aynen Can'ım birse büyüklerimizi düşün peşpeşe ninelerimiz doğurmuş özel hastane yok ters mi düz mü derdi yok :) :) bende kendimi ilkinde öyle teselli etmiştim...
Rabbim gönlüne göre versin inş sezeryandan sonrası normal doğumun öncesinin kendine göre zorlukları var ama normal olunca bağımlı olmuyorsun kimseye Allah öyle cesaret veriyor ki acemi olsamda herşeyini kendim yapmıştım hastane de bile altını aldım emzirdim hiç zorluk olmadı gelenler sadece misafirlik yaptı...
Belki bakacak yakınım olsa bende sezeryandan korkmam bu kadar...
Ayy Amin aminUyumaya caliscamolmicak ama bakalım denicem geceniz huzurlu olsun annişler mide yanmasiz tuvaletsiz ağrısız bir gece olsun
Canım evde biraz sancı çekip gidersen eğer çok kurcalama olmuyomus sanırım ne kadar fazla açıklıkla gidersen hastane de o kadar kolay oluyomus Allah ım nasip ederse sancılar sıklaşinca giderim diyorum ama bilmiyorum nasıl bişey ki o sancı :)
kızlar ben 13 yıl önce kızımı normal dogurdum.regl ağrısının bir tık üstünde bir ağrı hissediliyor.anlatırlar ya hani 20 saat ağrı çektim diye bence onlar ilk hissettikleri an başlıyolar hesaplamaya.halbuki sancının sıklaşması zaman alıyor.beni doguma alırlarken sancı odasındaki herkes uyuyordu:) filmlerdeki gibi avaz avaz bağırılan bir ağrı yok.inşallah agrısız sancısız tertemiz dogumlarımız olurBende bilmiyorum ki nasıl birşey bu sancı olması gereken normal doğum zaten de işte benim gibi korkaklar için zor
Amin inş canimkızlar ben 13 yıl önce kızımı normal dogurdum.regl ağrısının bir tık üstünde bir ağrı hissediliyor.anlatırlar ya hani 20 saat ağrı çektim diye bence onlar ilk hissettikleri an başlıyolar hesaplamaya.halbuki sancının sıklaşması zaman alıyor.beni doguma alırlarken sancı odasındaki herkes uyuyordu:) filmlerdeki gibi avaz avaz bağırılan bir ağrı yok.inşallah agrısız sancısız tertemiz dogumlarımız olur
O kramp olayını sonuna kadar yaşayan biriyimKizlar gunaydin..
Gece bacagima 2 defa kramp girdiacisina uyandim ve bu hafta artik uyandigimda kemiklerim cok agriyor ozellikle kalca kemigim agridan uyusmus durumda normalmi?
Okdr sut yogurt muz ve gunde iki osteocare icip yiyorum ama artik etki etmiyor demek.. Acisina uyandim bnde cok kotu biseyO kramp olayını sonuna kadar yaşayan biriyimbi kaç haftadır olmamıştı ama bu sabah ciglikla uyandım yine
Bende yiyip içiyorum onları canım ama maalesef 21 haftam da başladı ilk ve genellikle yaşıyorum yetersiz kaliyo demekki aldiklarimiz kalça kemikleri evet şuan mesela sol tarafım berbat durumda kalça kemiğiOkdr sut yogurt muz ve gunde iki osteocare icip yiyorum ama artik etki etmiyor demek.. Acisina uyandim bnde cok kotu biseypeki kalca kemiginde agriyormu?
Ayy ciddi mi söylüyor sun çok sevindim bunu duyduğuma endişeliyim çok ee bilmiyoruz ki mecburen kim ne derse ona inanma durumunda kalıyoruz :) Neyse bizde yasicaz elbetkızlar ben 13 yıl önce kızımı normal dogurdum.regl ağrısının bir tık üstünde bir ağrı hissediliyor.anlatırlar ya hani 20 saat ağrı çektim diye bence onlar ilk hissettikleri an başlıyolar hesaplamaya.halbuki sancının sıklaşması zaman alıyor.beni doguma alırlarken sancı odasındaki herkes uyuyordu:) filmlerdeki gibi avaz avaz bağırılan bir ağrı yok.inşallah agrısız sancısız tertemiz dogumlarımız olur
Günaydın Can'ım 9 kiloydu 2 hafta önce daha ağırlık verdim, süt kaşar veviz fındık yoğurt et fazla tüketiyorum. İlk gebeliğime göre çok az 28 kilo almıştım. Yemek yemeği çok seviyorum. Sürekli meyve yemek istiyor. Ben doğumdan sonra daha dikkat etmiştim yememe, oğlum çok gazlıydı. Uykusuzlukta olunca çok hızlı kilo verdim, 30 haftadan sonra bebişler daha çok aldığı için kiloyu biraz daha fazlalaştıydım.Günaydın
Kilo alımlarınız nasıl gidiyor? Hızlandı mı 32den sonra?
Kizlar gecen haftaya kadar bebegim hep yan duruyodu. Bu hafta dondu. Cok sukur normal dogum yapicam diye sevinirken 2 gun once banyoda gordumki genital bolgemde 2 tane varis olusmus. Sanirim tum o genital bolge agrilari ondanmis. Bu durumda normal dogum yapmam cok zor sanirim. Cunku birde clexane kullaniyorum. Varisli damarlar yortilirsa cok fazla kanamam olur. Korkuyorum acikcasi. Sezeryanda olmak istemiyorum hic.napicam bilmiyorum.
26 haftadan itibaren öyleyim, magnezyum muz çok sık tüketmeme rağmen hiç geçmedi. Vajinal ağrı son iki haftadır felaket, doğum şekli tamamen Zaman'ı geldiğindeki ortama bağlı ( bebeğin duruşu, sancı, açılma vs) çok düşünmemek gerekir. 40+3 de normal diye beklerken sezeryan oldum. O yüzden hayırlısını isteyelimKizlar gunaydin..
Gece bacagima 2 defa kramp girdiacisina uyandim ve bu hafta artik uyandigimda kemiklerim cok agriyor ozellikle kalca kemigim agridan uyusmus durumda normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?