2017 Şubat Anneleri

Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için bebislerimiz için en sağlıklisi en hayırlısı ne ise o olsun inş azalttık inş benim de bakacak kimsem yok hastane de bakalım kimi bulurum annem şeker hastası anlamaz hastane işinden burda kimsem yok zaten hayırlısı diyorum bunları düşünmemeye çalışıyorum zamanı gelince yasicam bi şekilde diyorum :)

1 haftadır geçmeyen baş ağrım var sol tarafta doktoruma söyledim tansiyon nabız bakıldı normal,şimdi internetten baktım hay bakmaz olaydım saçma sapan şeyler yazıyorHayırlısıyla bir doğursaydık

Bende bilmiyorum ki nasıl birşey bu sancı olması gereken normal doğum zaten de işte benim gibi korkaklar için zor
kızlar ben 13 yıl önce kızımı normal dogurdum.regl ağrısının bir tık üstünde bir ağrı hissediliyor.anlatırlar ya hani 20 saat ağrı çektim diye bence onlar ilk hissettikleri an başlıyolar hesaplamaya.halbuki sancının sıklaşması zaman alıyor.beni doguma alırlarken sancı odasındaki herkes uyuyordu:) filmlerdeki gibi avaz avaz bağırılan bir ağrı yok.inşallah agrısız sancısız tertemiz dogumlarımız olur

Günaydın kızlar..

Ben yine şu altta 36. Hafta yazısını gördüm bi panik bi heyecan bütün hamileliğim boyunca (sıkıntılı geçtiği için) bir an önce bitsin istedim şimdi sona yaklaştıkça zaman azıcık yavaş geçsin istiyorum galiba ayları sayarken şimdi birkaç haftaya düşmek, hatta ne zaman ne olacağını bilmediğim için her an bişey olabilirmiş gibi beklemek bana göre diil galiba. Oldum olası ani yaşanan şeyleri sevmedim hep planlı oldum hayatım boyunca ama Doğum anını kendin planlayamıyorsun malesef ve bu da beni biraz geriyo (biraz mı?)

Sabah sabah da yine baya konuştum. Uyusam böyle mi olurdu, olmazdı.. uyumayı da özledim..

Bir garip duygular ki sormayın.. öptüm hepinizi

Günaydınlar.
Hayırlı pazarlar
Son 17
Eşimin iş arkadaşı seyahate çıkacak ve ayın 20si gibi dönüyor. Benim doğum ise 24üne planlandı. Umarım daha erken davranmaz oğluşum.
Eşimin doğum sonrası en az 1 hafta yanımda olmasını istiyorum

Bu arada doğum çantamı henüz hazırlıyamadım. Evde her şey hazır duruyor ama bir türlü başına geçip yerleştiremedim

Dün akşam eşimin iş arkadaşına bebek ziyaretine gittik. Çok ince giyinmiş olmama rağmen fenalık geçirdim sanki sıcaktan.
Bütün gece pancar gibiydim ,eve geldiğimizde saat 1 olmasına rağmen kendimi zor attım duş'a
Kızlar doğumdan sonra sizler de kaloriferi o kadar açmayın derim. Tamam evde bebek var ,üşümesin ama çok sıcak olması bebeği bile huzursuz eder.
Zaten küçük bedenleri hemen isilik dökmeye başlıyor...

Amin inş canim

Kizlar gunaydin..
Gece bacagima 2 defa kramp girdi acisina uyandim ve bu hafta artik uyandigimda kemiklerim cok agriyor ozellikle kalca kemigim agridan uyusmus durumda normalmi?

Sabah yine bacağıma giren fena kramp yüzünden ciglikla uyandım cok fena bisey ya şuan yine üstüne basamiyorum çok can yakıcı bişey

Kizlar gunaydin..
Gece bacagima 2 defa kramp girdi acisina uyandim ve bu hafta artik uyandigimda kemiklerim cok agriyor ozellikle kalca kemigim agridan uyusmus durumda normalmi?
O kramp olayını sonuna kadar yaşayan biriyim bi kaç haftadır olmamıştı ama bu sabah ciglikla uyandım yine

O kramp olayını sonuna kadar yaşayan biriyim bi kaç haftadır olmamıştı ama bu sabah ciglikla uyandım yine
Okdr sut yogurt muz ve gunde iki osteocare icip yiyorum ama artik etki etmiyor demek.. Acisina uyandim bnde cok kotu bisey peki kalca kemiginde agriyormu?

Okdr sut yogurt muz ve gunde iki osteocare icip yiyorum ama artik etki etmiyor demek.. Acisina uyandim bnde cok kotu bisey peki kalca kemiginde agriyormu?
Bende yiyip içiyorum onları canım ama maalesef 21 haftam da başladı ilk ve genellikle yaşıyorum yetersiz kaliyo demekki aldiklarimiz kalça kemikleri evet şuan mesela sol tarafım berbat durumda kalça kemiği

uykusuz bi gecenin ağrılı sabahından günaydın kızlar karnımda kızım kıpır kıpır ama felaket agrıtıyor karnımı sipam :)

Ayy ciddi mi söylüyor sun çok sevindim bunu duyduğuma endişeliyim çok ee bilmiyoruz ki mecburen kim ne derse ona inanma durumunda kalıyoruz :) Neyse bizde yasicaz elbet

Kızlar benım sancım var korkuyorum Doğum sancısı mı

Günaydın

Kilo alımlarınız nasıl gidiyor? Hızlandı mı 32den sonra?
Günaydın Can'ım 9 kiloydu 2 hafta önce daha ağırlık verdim, süt kaşar veviz fındık yoğurt et fazla tüketiyorum. İlk gebeliğime göre çok az 28 kilo almıştım. Yemek yemeği çok seviyorum. Sürekli meyve yemek istiyor. Ben doğumdan sonra daha dikkat etmiştim yememe, oğlum çok gazlıydı. Uykusuzlukta olunca çok hızlı kilo verdim, 30 haftadan sonra bebişler daha çok aldığı için kiloyu biraz daha fazlalaştıydım.

Kizlar gunaydin..
26 haftadan itibaren öyleyim, magnezyum muz çok sık tüketmeme rağmen hiç geçmedi. Vajinal ağrı son iki haftadır felaket, doğum şekli tamamen Zaman'ı geldiğindeki ortama bağlı ( bebeğin duruşu, sancı, açılma vs) çok düşünmemek gerekir. 40+3 de normal diye beklerken sezeryan oldum. O yüzden hayırlısını isteyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…