2017 Şubat Anneleri

Günaydın

Kilo alımlarınız nasıl gidiyor? Hızlandı mı 32den sonra?
Ben haftalık tartiyorum geçen haftaya göre 300 gr az çıktı tartimda mı bir tuhaflık var artık bilemiyorum çok hassas bişey değil zaten ama geçen haftalarda da artma azalma oluyordu kontrolde ise bebeginkinde sıkıntı olmayınca onemsemedim bakalım son 6 hafta kaç kilo alcam şimdiye kadar 5 kilo aldım 8-9 la kapatırim umarım :)

Kızlar bişey sorucam ben 2 sınavda bu hafta gorevliydim ama kar nerdeyse 1 metreyi bulduğu için bırak sınava gitmeyi kapının önüne çıkamam gitmediğim için bir cezası var mı hamilelik mazeretim var sonuçta

Bende yiyip içiyorum onları canım ama maalesef 21 haftam da başladı ilk ve genellikle yaşıyorum yetersiz kaliyo demekki aldiklarimiz kalça kemikleri evet şuan mesela sol tarafım berbat durumda kalça kemiği
Bgn bnmde kalca kemigim cok agrio

Kizimzi gormeye gittik allaha sukur iyi herseyi kireclenme icinde ilerlememis kiloda almis kizim 34+2 deyiz 2500 grm olmus ama dr. Pazartesi gel kan idrar ver bide sekerine baktiralim dedi ben seker yuklemesi yapmamistim. Dua et sekerin cikmasin dedi neden boyle dedi anlamadim sekerine bakalim derkende seker yuklemesimi yapicak yine ama bu zamandan sonra tehlikeli degilmi ikilemde kaldim

Hayırlı günler hanımlar
Bugün minişimin çamaşırlarını yıkıyorum yarında ütülerim inş bu hafta içi de artık hazırlarım Doğum çantasını diye umuyorum

Hepimize kolay gelsin

Benim 32 hafta da doğum pozisyonundaydi kolay kolay dönmez artık dedi Dr um inş hala aynıdır ama aynı galiba
Benim de 32 de normal pozisyindaydi çok sevinmistim ama 34 de dönmüş oglus doktor bidaha dönmez sezeryan olacak dedi ztn gebelik tansiyonu olduğu içinde tehlikeye atmak istemedi..37-38 inci haftalarda alacaklarmis

Maşallah çok iyisin
İlk hamileliğine göre hele 1/3

Arkadaşlar daha önce normal Doğum yapanlara sorum Allah nasip ederse normal Doğum yapınca acaba tekerlekli sandalye ile anneyi çıkartıyorlar ya Bebiş kucağımda çıkabilir miyim acaba

Günaydın

Kilo alımlarınız nasıl gidiyor? Hızlandı mı 32den sonra?

Canım 32.den sonra bebek çok çabuk geliştiği için anne de birden kilo alıyor.
Ben hasta olana kadar haftalık 500-600 gr şeklinde gidiyordum ve dr.a gittiğimde bebeğin kilo aldığını gördük hep.
Son 4 haftadır ise verip alıyorum ama ekstra kilo almadım. Bu hafta daha dikkat ediyorum. Belki tekrar almaya başlarım ama iştahım bu haftalarda azaldı yine.
Son 2.5 hafta kaldı. En fazla 1 -1.5 kilo daha alırsam 8,8.5 kilo bitiririm hamileliği inşallah...

Arkadaşlar daha önce normal Doğum yapanlara sorum Allah nasip ederse normal Doğum yapınca acaba tekerlekli sandalye ile anneyi çıkartıyorlar ya Bebiş kucağımda çıkabilir miyim acaba

Normal doğum yapmadım ama annenin dikiş olayı filan olunca bebeği o arada giydirip aileye vermiş olabiliyorlar.
Malum doğumhaneler soğuk olduğu için fazla bekletmiyorlar ama yine de tecrübeliler daha iyi bilir.

kızlar büyüyen beşik mi park yatak mi bakiym birazdan almaya gidicez ama karar veremedim sinav nedeniyle vakit yoktu araştıramadım bile

Talep edersen neden olmasın :) tabi ekstrem bi durum yoksa sağlık açısından..hatta tekerlekli sandalyeyle değil yürüyerek bile çıkarsın

Ben normal yaptım ama tekerlekli sandalye ile çıkmadım doğumdan sonra bebişi yanağıma koydular biraz durduk sonra Bebek gitti giydirilmeye ve çocuk dr görmüş o sırada benim de kesi atılmıştı 4/5 dikiş atıldı ben odaya geçince Bebek giydirilmiş şekilde hemen geldi emzirilme diye. Akşam da bebeği yine bir yarım saat aldılar kan almak için... Benim bildiğim süreç buydu....

Birde Bebeklerin çoğu amniyon sıvısı yuttuğu için emzirmeden sonra kusuyor o sıvı kara bişi korkmayın hemen ters çevirin hemşire gelene kadar bizim acemiliğimiz çok paniklemiştik ama normalmiş

Açlık tokluk olarak bakılınca da anlaşılıyor cnm şeker olayı bende baktırmadım açıkcası daha öncekinde yaşamadım diye isterse açlık tokluk baktırıp giderim şeker yüklemesi bana mantıklı gelmiyor bazı dr takip ettikçe

Benim de 32 de normal pozisyindaydi çok sevinmistim ama 34 de dönmüş oglus doktor bidaha dönmez sezeryan olacak dedi ztn gebelik tansiyonu olduğu içinde tehlikeye atmak istemedi..37-38 inci haftalarda alacaklarmis
Bana da kolay kolay dönmez demişti ama bakalım nasip artık ama bence dönmedi gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…