2017 Şubat Anneleri

Peki benim gibi ici yanan var mi ? Dondurma yiyorum kar yiyorum su iciyorum meyve yiuorum soguk sut iciyirum yok yok gecmiyor dudaklarim kavruluyor resmen.
Ay iç yanması deme bana benm boğazıma kadr çıkıyo o yanma yatamıyorum bile ozmn sular içiyorum sütler içiyorum yok geçmiyceği varsa geçmiyo

Arkadaşlar bi saat önce otururken bir anda bıçak saplanması gibi bir ağrı girdi vajinaya gözümden yaş getirecek kadar sertti. Birşey yoktur değil mi? İki kezde ufak girdi

Aynı bende çok sık tuvalet ihtiyacı oluyor ve dolaşırken daha çok baskı yapiyo sanki o yüzden bi yere gidince de mutsuz oluyom

Peki benim gibi ici yanan var mi ? Dondurma yiyorum kar yiyorum su iciyorum meyve yiuorum soguk sut iciyirum yok yok gecmiyor dudaklarim kavruluyor resmen.
Eveettttt bi haftadır fln bende de var soğuk biseyler istiyorum hep

Arkadaşlar bi saat önce otururken bir anda bıçak saplanması gibi bir ağrı girdi vajinaya gözümden yaş getirecek kadar sertti. Birşey yoktur değil mi? İki kezde ufak girdi
Ritmik bir ağrı mı canım bi daha oldu mu takip et kendini istersen

Merhaba kizlar en basta vardm lakin sonra 2defa tasinma( ildisi ve ilici) is guc stres derken gizli takip eder oldm ve ancakdondum son haftalar hepimizin sikintilari telaslari ayni gibi... Grubumuzun 3bebisi dogmus hayirli ugurlu olsn darisi basimiza vakti zamani gelince tabiki... Deliksiz uykulu az wc molali geceler diliyorm tum hamislere

Yaa kızlar sizde de yemek yedikten sonra baş dönmesi böyle tansiyon düşmesi oluyor mu yığılıp kalıyorum ben yarım saatte yerimden kalkamıyorum

Bugun ilk defa olmak uzere bende de oldu arkadasm benden 4hafta onde ona sordm sahte sancilar baslamstr dedi sanirim buyuk capli donuslerinde oluyor bebisin bende harekette vardi sende nasil bilmiyorm ama alttan bicak veya igne yer gibi bi aciydi anlik saplandi 5 10dk sonra gecti

Benimkiside aynı senin anlattığın gibi oluyo özellikle yorulduğumda aşağı eğilip doğrulduğum zamanlarda hep hissediyorum

Ay iç yanması deme bana benm boğazıma kadr çıkıyo o yanma yatamıyorum bile ozmn sular içiyorum sütler içiyorum yok geçmiyceği varsa geçmiyo
Mide yanmasından ayrı benim bu dediğim mide yanmam geçiyor oh diyorum rahatladim sonra ağız kuruluğu ile beraber içim yanıyor hep böyle soğuk şeyler yiyesim geliyor kızıyor etraftakiler hasta olacaksın diye

Yaa kızlar sizde de yemek yedikten sonra baş dönmesi böyle tansiyon düşmesi oluyor mu yığılıp kalıyorum ben yarım saatte yerimden kalkamıyorum
Benim sanırım yükseliyor tansiyon çünkü daha fazla düşemez normal tansiyon 9-6 8-5 filan çıkan bir insanım. Yemek sonrası beynime doğru bir dalga yükseliyor içim kararıyor aynen başımı kaldıramıyorum bi yarim saat. Özellikle uzun süre bir şey yemeyip birden yediysem oluyor bana.

bende düşük tansiyon olan biriyim bu ara baş dönmeleri başladı o tarif ettiğiniz bıçak batması vajina ve sol kasıgimda bazende belimde bendede oluyor ara ara karnım sertleşiyor özellikle yürürken falan zorluyor dudakların kuruyor sürekli soğuk şeyler isteği var bacagimda kramplar da arttı doğumdan korkuyorum ama bi an evvel geçsin istiyorum o aşama uykuya hasretim günde 2-3 saat oda bölük bölük

Aynen mide yanması değil hararet yapiyo sanki benim de öyle

kızım bir sağ bir sol tarafımı şişiriyor ya sancı ve cadinin hareketlerini ayıramam diye korkuyom :)

hem bunların yeri daralır hareket edemez diyorlardı göbeğin sağ sol böbrek mide kaburgalar her yanında kıpır kıpır kızım

Bende tek kendimde sanirdim aynen benim de hep soğuk seyler yiyesim var canim.soguk meyveyi cok seviyorum.esim kiziyor banada.hasta olacaksin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…