Ay iç yanması deme bana benm boğazıma kadr çıkıyo o yanma yatamıyorum bile ozmn sular içiyorum sütler içiyorum yok geçmiyceği varsa geçmiyoPeki benim gibi ici yanan var mi ? Dondurma yiyorum kar yiyorum su iciyorum meyve yiuorum soguk sut iciyirum yok yok gecmiyordudaklarim kavruluyor resmen.
Aynı bende çok sık tuvalet ihtiyacı oluyor ve dolaşırken daha çok baskı yapiyo sanki o yüzden bi yere gidince de mutsuz oluyomBen evden dışarı çıkamıyorum çok çabuk çişim gelio baskı yaptığı için yarım saat anca hemen bi wc bulmam lazım çünkü resmen kilitleniyorum kalıyorum olduğum yerde nefesim kesiliyor ayda bi eşim geliyor ancak o zaman çıkabiliyorum o da araba olduğu için yoksa inan dışarı çıkmaya hasret kaldım
Eveettttt bi haftadır fln bende de var soğuk biseyler istiyorum hepPeki benim gibi ici yanan var mi ? Dondurma yiyorum kar yiyorum su iciyorum meyve yiuorum soguk sut iciyirum yok yok gecmiyordudaklarim kavruluyor resmen.
Ritmik bir ağrı mı canım bi daha oldu mu takip et kendini istersenArkadaşlar bi saat önce otururken bir anda bıçak saplanması gibi bir ağrı girdi vajinaya gözümden yaş getirecek kadar sertti. Birşey yoktur değil mi? İki kezde ufak girdi
Arkadaşlar bi saat önce otururken bir anda bıçak saplanması gibi bir ağrı girdi vajinaya gözümden yaş getirecek kadar sertti. Birşey yoktur değil mi? İki kezde ufak girdi
Bugun ilk defa olmak uzere bende de oldu arkadasm benden 4hafta onde ona sordm sahte sancilar baslamstr dedi sanirim buyuk capli donuslerinde oluyor bebisin bende harekette vardi sende nasil bilmiyorm ama alttan bicak veya igne yer gibi bi aciydi anlik saplandi 5 10dk sonra gectiArkadaşlar bi saat önce otururken bir anda bıçak saplanması gibi bir ağrı girdi vajinaya gözümden yaş getirecek kadar sertti. Birşey yoktur değil mi? İki kezde ufak girdi
Benimkiside aynı senin anlattığın gibi oluyo özellikle yorulduğumda aşağı eğilip doğrulduğum zamanlarda hep hissediyorumBugun ilk defa olmak uzere bende de oldu arkadasm benden 4hafta onde ona sordm sahte sancilar baslamstr dedi sanirim buyuk capli donuslerinde oluyor bebisin bende harekette vardi sende nasil bilmiyorm ama alttan bicak veya igne yer gibi bi aciydi anlik saplandi 5 10dk sonra gecti
Mide yanmasından ayrı benim bu dediğim mide yanmam geçiyor oh diyorum rahatladim sonra ağız kuruluğu ile beraber içim yanıyor hep böyle soğuk şeyler yiyesim geliyor kızıyor etraftakiler hasta olacaksın diyeAy iç yanması deme bana benm boğazıma kadr çıkıyo o yanma yatamıyorum bile ozmn sular içiyorum sütler içiyorum yok geçmiyceği varsa geçmiyo
Benim sanırım yükseliyor tansiyon çünkü daha fazla düşemez normal tansiyon 9-6 8-5 filan çıkan bir insanım. Yemek sonrası beynime doğru bir dalga yükseliyor içim kararıyor aynen başımı kaldıramıyorum bi yarim saat. Özellikle uzun süre bir şey yemeyip birden yediysem oluyor bana.Yaa kızlar sizde de yemek yedikten sonra baş dönmesi böyle tansiyon düşmesi oluyor mu yığılıp kalıyorum ben yarım saatte yerimden kalkamıyorum
Aynen mide yanması değil hararet yapiyo sanki benim de öyleMide yanmasından ayrı benim bu dediğim mide yanmam geçiyor oh diyorum rahatladim sonra ağız kuruluğu ile beraber içim yanıyor hep böyle soğuk şeyler yiyesim geliyor kızıyor etraftakiler hasta olacaksın diye
Evet ya ne daralması bebeklerimiz canımızı okuyor yine de çok çok şükürhem bunların yeri daralır hareket edemez diyorlardı göbeğin sağ sol böbrek mide kaburgalar her yanında kıpır kıpır kızım
Bende tek kendimde sanirdim aynen benim de hep soğuk seyler yiyesim var canim.soguk meyveyi cok seviyorum.esim kiziyor banada.hasta olacaksin diyeMide yanmasından ayrı benim bu dediğim mide yanmam geçiyor oh diyorum rahatladim sonra ağız kuruluğu ile beraber içim yanıyor hep böyle soğuk şeyler yiyesim geliyor kızıyor etraftakiler hasta olacaksın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?