- 29 Ocak 2015
- 43
- 44
- 18
Aynen bende uyuyamayanlardanim 3 te bile uyusam sevinecegim hem bebis hareketli hem de bir gerginlik var bende de hayirlisiyla dogum yapariz insallahdoğuma 2 hafta kala (38de gelirse) geceleri heyecandan ve panikten uyuyamayanlar?
pozitif doğum hikayeleri okuyorum şu saatte, onlar bile çok korkutucu geliyor. halbuki gayet rahattım ben.
kafamda milyon tane şey var. acaba neye benzeyecek? çok zorlayacak mı? ya gazlı olursa? altını falan nasıl alacağım ki minicik şeyin
Amin uyandık şimdi oyun oynuyor abicik. ..Sağol tatlım bugün var böyle zorluyor ama bebis te hep göğüs altimda tam oralarda baya kuvvetli geziyo sisiriyo fln ondan mı ki acaba bildiğin gogsumun altında yanı inş bugünlük biseydir bakalım sende dikkat et ogluş u kucağına mı aliyosunbence de bi sure alma artık yazık yavrum o da tabi ilgi istiyo ama napcan Allah kolaylık versin
gercekten zor degil.Allah sabrını veriyo.biz aylarca endiselendigimizle kalıyoruzAyy ciddi mi söylüyor sun çok sevindim bunu duyduğuma endişeliyim çok ee bilmiyoruz ki mecburen kim ne derse ona inanma durumunda kalıyoruz :) Neyse bizde yasicaz elbet
16 kilo dayım yirmiye bulmam inşallah diye dua ediyorumgünaydın yine 1,5 saatlik uykuyla
kahvaltı edip doymadım, acaba yemek mi yapıp yesem derken buldum kendimi. kızlar benim gibi olan yok mu ya herkes 8-9 kilo falan almış
günaydın yine 1,5 saatlik uykuyla
kahvaltı edip doymadım, acaba yemek mi yapıp yesem derken buldum kendimi. kızlar benim gibi olan yok mu ya herkes 8-9 kilo falan almış
Can'ım sen kaçla başladın kaç kilosun ??17-18 de ben aldım
Can'ım ben de doymayan lardanım oğlum da da böyleydim oğlum iştahlı bir çoçuk çok şükür kızım da öle okur inş çünkü çoçuğa yemek yedirtmemek zayıflamaktan daha zor veririz inş zamanla sağlıklı olsunlar da... ben 18 kilo aldımgünaydın yine 1,5 saatlik uykuyla
Ben 23 kilo aldimgünaydın yine 1,5 saatlik uykuyla
Bende öle oldum Can'ım aniden kilo alıyorumya bir de sanki iki gündür aniden kilo aldım gibi oldu niye ki hem karnım hem bedenim kocaman oldu sanki iki gundur
Canim kilolarimiz nerdeyse ayni benimde boy 174 kilom 74du hamile kaldigimda dogumda ne kadar kilo gidecek merak ediyorumCan'ım sen kaçla başladın kaç kilosun ??
Ben 170 boyundayım 73 kilo hamile kaldım su an 91 kiloyum 94 le tamamlasam Doğumdan sonra 83 ile kalsam ideal kilom 63 eeee 20 kiloyu nasıl vereceğim hiç bilmiyorum Mart'tan sonra yürüyüşe başlayacağım hemen diyet değil de sporla vermeye çalışacağım önce hamur işini keseceğim umarım emzirirken iştahım açılmaz gene . Çünkü ben güzel bir kadınım kilolu olunca çok mutsuz hissediyorum kendimi öz güvenim eksiliyor bide bir sürü 38 beden kıyafetim var onlar ne olacak ?? 30 yasında 40 yasında görünmek de çok kötü .. tek dileğim kızımı sağlıkla doğurmak cevsağlıklı olmak sonrası için planlarım var umarım uygularım
bennnn ama soguk suya bile Hasretim. faranjitim azar diye içemiorum hiçPeki benim gibi ici yanan var mi ? Dondurma yiyorum kar yiyorum su iciyorum meyve yiuorum soguk sut iciyirum yok yok gecmiyordudaklarim kavruluyor resmen.
Sezaryen artık eskisi gibi değil ki benim alt komşum iki doğumunu da bu şekilde yaptı iş eşte bitiyor belki ilk gün bebeği eğilip alamazsın ama 2.gün onun maşallahı vardı işinin ehli bi doktorla hiçte korkmana gerek Yok eşin alır emzirirken verir sonra alır yatağına yatırır diğer ihtiyaçlarını da birlikte halledersiniz hiç endişelenme :)yok canım kızlar ne yazmış onu okuyordum aslında biraz da canım sıkkın bebeğim hala ters ve yarın 35 haftaya giriyorum konu sezaryen değil Rabbim evladıma sağlık versin yeter ki ama annem gelemeyecek durumda kv gelip bakmasını istemiyorum çünkü sonra ne diyebileceğini tahmin ediyorum kendi başımın çaresine bakmak istiyorum ama sezaryen olunca bakalbilirmiyim bilmiyorum işte bugündür kara kara bunu düşünüyorum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?