2017 Şubat Anneleri

Aynen bende uyuyamayanlardanim 3 te bile uyusam sevinecegim hem bebis hareketli hem de bir gerginlik var bende de hayirlisiyla dogum yapariz insallah

Amin uyandık şimdi oyun oynuyor abicik. ..
Senin bebe de yukarıda Allah yardım etsin

günaydın yine 1,5 saatlik uykuyla
kahvaltı edip doymadım, acaba yemek mi yapıp yesem derken buldum kendimi. kızlar benim gibi olan yok mu ya herkes 8-9 kilo falan almış

kahvaltı edip doymadım, acaba yemek mi yapıp yesem derken buldum kendimi. kızlar benim gibi olan yok mu ya herkes 8-9 kilo falan almış

günaydın:) arada banada oluyor bnde çok kilo aldım artık tartılmıyorum bile. ama gece yemeleri olmuyor bende.

17-18 de ben aldım
Can'ım sen kaçla başladın kaç kilosun ??
Ben 170 boyundayım 73 kilo hamile kaldım su an 91 kiloyum 94 le tamamlasam Doğumdan sonra 83 ile kalsam ideal kilom 63 eeee 20 kiloyu nasıl vereceğim hiç bilmiyorum Mart'tan sonra yürüyüşe başlayacağım hemen diyet değil de sporla vermeye çalışacağım önce hamur işini keseceğim umarım emzirirken iştahım açılmaz gene . Çünkü ben güzel bir kadınım kilolu olunca çok mutsuz hissediyorum kendimi öz güvenim eksiliyor bide bir sürü 38 beden kıyafetim var onlar ne olacak ?? 30 yasında 40 yasında görünmek de çok kötü .. tek dileğim kızımı sağlıkla doğurmak cevsağlıklı olmak sonrası için planlarım var umarım uygularım

Can'ım ben de doymayan lardanım oğlum da da böyleydim oğlum iştahlı bir çoçuk çok şükür kızım da öle okur inş çünkü çoçuğa yemek yedirtmemek zayıflamaktan daha zor veririz inş zamanla sağlıklı olsunlar da... ben 18 kilo aldım

Canim kilolarimiz nerdeyse ayni benimde boy 174 kilom 74du hamile kaldigimda dogumda ne kadar kilo gidecek merak ediyorum

Günaydın soğuk karlı İstanbul'dan

Yeme sorunu olmayan arkadaşlar ne şanslısınız kısmayın Can'ınız ne istiyorsa yiyin ben 7 kilo aldım ama dikkat falan etmiyorum midem hassas...

Sezaryen artık eskisi gibi değil ki benim alt komşum iki doğumunu da bu şekilde yaptı iş eşte bitiyor belki ilk gün bebeği eğilip alamazsın ama 2.gün onun maşallahı vardı işinin ehli bi doktorla hiçte korkmana gerek Yok eşin alır emzirirken verir sonra alır yatağına yatırır diğer ihtiyaçlarını da birlikte halledersiniz hiç endişelenme :)

Günaydınlar..
Kayseriye de nihayet kar geldi..

2 gündür yine kendimi çok yorgun hissediyorum. Vucudumun her yeri sızlıyor. Üzerimden kamyon geçmiş gibiyim.
İmkanım olsa akşama kadar yataktan çıkmam ...
Yemek yapmak ve yemek büyük eziyet. Mutfağın önünden bile geçmek istemiyorum.
İştahı açık olanlar ,ne güzel canınız istiyor ve yiyebiliyorsunuz.
Ben hala yemek kokularından tiksiniyorum.
Tost yapmak ,tavada yumurta kırmak kokusundan dolayı işkence gibi geliyor bana.
Tek sevdiğim portakal suyu ve çeşitli meyveler ..
Neyse ,daha fazla şikayet etmeyeyim.
Kendimi bazen çok çekilmez hissediyorum

Hastane çantamı nihayet hazırladım.
Aklıma sadece bebek bezi sayısı takıldı. Kaç tane koymak gerekir acaba ?
10 tane koydum ama yeterli mi bilemiyorum.

Kizlar sezeryandan bence de korkmayin etrafimdaki cogu kisi sezeryanli ve gayet de sagliklilar tamamen bunyenize kalms ben ameliyatliyim deyip de salmazsaniz kendinizi hemen yuruyus falan yaparsanz acilar agrilar da azaliyormus bebisler gelsin de saglikla gelisinin nasil oldugu onemsiz... Benim psikolojik boyutlarim var gonullu kendim sezeryan olucam bakalim insallah saglickla yavrularimiza kavusalim tabiki en guzeli normaldir ama bence sonunda minik ayaklari kavusulan her yol mubah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…