biraz sınır stres yaptım yine herzamanki gibi sonrada ağlarken kendimi temizliğe verdim tuvalet banyo yikadim bütün evi elektrikle yerleri sil çamaşırları katla ütü derken suan kivraniyorum sancidan ayağımı uzattım yarim saat kadar ama geçmiyor evdede tekim annemi merakta koymak istemiyorum kasılma ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar az önce avuç ici dolusu sıvı geldi karnım da geriliyor bel ağrısı var yorgunluk mu başka birşey mi korkmaya başladım
Bende hep oldu canım için rahat olsun kastan eklemden hepsi aynı tarif ettğin gibiydi hep bi ara ne çektim ara arada oluyor halaKızlar sol göğüsümde sızlama var, sabahtan beri geçmiyor. Kolumda ağrıyor. Soluma yattığımdandır diyorum kolum ama göğüs? O da süt topluyor diye mi? kalp ağrısı olmasından korkuyorum sizde oluyor mu sızlama tarzı ağrılar?
i olsun insaAllah gelen giden olmamiskorkma tatlım ben erken doğum olursa diye 3 kere yattım hastanede bak daha cumartesi yattım ilaç ve serumla öyle bir durum olursa durduruyorlar ikiz olduğu için 32. haftadan beri her hafta yattım neredeyse bak şükür 35i bitiriyoruz hiçbir şey olmaz allahın izniyle
InsaAlalh kuzum cok sukur bi kere geldi isalklik daha olmadi carsamba gudicem kontrole hayirlisi ya guzel haberle donerim insaAllahinşallah vakti saatinde sağlıcakla gelir bebeğin canım inşallah....
Amin ya amin ama lütfen bu muhabbetler Şubat sonu gibi baslasinAralık annelerinin muhabbeti :
çiş -kaka-gaz -meme -süt
Darısı bize
ben de moral bozukluğu olunca veriyom kendimi ise sonra bi gerginlik bi yorgunluk bebekte hareket azlığı sonra vicdan azabı sabaha kadr korku telaş allah a yakarip dua etme ... ılık duş ılık süt ayetel kursi ve uyku sabaha iyisiniz inşallah canimbiraz sınır stres yaptım yine herzamanki gibi sonrada ağlarken kendimi temizliğe verdim tuvalet banyo yikadim bütün evi elektrikle yerleri sil çamaşırları katla ütü derken suan kivraniyorum sancidan ayağımı uzattım yarim saat kadar ama geçmiyor evdede tekim annemi merakta koymak istemiyorum kasılma ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar az önce avuç ici dolusu sıvı geldi karnım da geriliyor bel ağrısı var yorgunluk mu başka birşey mi korkmaya başladım
Kızlar kendinizi neden bu kadar yoruyorsunuz her gün bir iş yapın bir gün sil süpür bir gün balkonlar bir gün tuvalet bir gün ütü toz gibi .,,bende titiz bir kadınım ama öyle yapıyorum çoçuğum için yapmak zorundayım camlara halılara kadın aldım bu 2 ay böyle idare edeceğiz ayağa Kalkan'a kadar .., ama sağlık herşeyden değerli emin olunbiraz sınır stres yaptım yine herzamanki gibi sonrada ağlarken kendimi temizliğe verdim tuvalet banyo yikadim bütün evi elektrikle yerleri sil çamaşırları katla ütü derken suan kivraniyorum sancidan ayağımı uzattım yarim saat kadar ama geçmiyor evdede tekim annemi merakta koymak istemiyorum kasılma ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar az önce avuç ici dolusu sıvı geldi karnım da geriliyor bel ağrısı var yorgunluk mu başka birşey mi korkmaya başladım
Benim de iki gundur nefes darlığı aşırı olmaya başladı ama Allah yardımcımız olsunbenim de bugün öyleydi ya resmen geriniyor aşağıdan kafası yukardan ayakları ittiriyor
sanki bacakları midemde sığınamıyorum iki gündür.ne kadar nefes alsam yetmiyor
canım ayağının üstüne gelen yerin ucuna yapabilirsin incileri. güzel olmuş bu çiçek de... değişikmiş
Çok sağol arkadaşım, tüm gün çektim 1-2 saattir hafifledi. Şimdi de inanılmaz sırt ağrım var nefes aldırmıyor. Sanırım dediğin gibi kas ağrıları ve geriliyoruz. Allah beterinden korusun.Bende hep oldu canım için rahat olsun kastan eklemden hepsi aynı tarif ettğin gibiydi hep bi ara ne çektim ara arada oluyor hala
Hacışerıfı bende goruyorm senınkıler geldıgınde memnunsan bende alacağım kendı sıtesıde var cıkolatanınhttp://urun.n11.com/cikolata/erkek-bebek-cikolatasi-yelkenli-P148181810
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/erkek-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi-70-madlen-P52909433
Benim de çikolatalarım bunlar. Bugün sipariş verdim. Ürün yorumları güzeldi ben de aldım. İnşallah taze çıkar.
Yemek sonrası midem bulanıyo benim ağzımın tadı bi değişik oluyo niye ki
Aralık annelerinin muhabbeti :
çiş -kaka-gaz -meme -süt
Darısı bize
Aynen canım. Ya yiyince bi tuhaf tat kaliyo ağzımda hafiften de bulantı ama dediğin gibi rahatsız edici oluyo geçecek inş bakalımAyynı benn.. mide bulantısı hafif ama rahatsız edici, ağzımın tadı da bi garip tarif edemiyorum böyle Demir tadı desem diil acı desem diil çok sinir bozucu
Ay öyle deyince de panikliyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?