2017 Şubat Anneleri

biraz sınır stres yaptım yine herzamanki gibi sonrada ağlarken kendimi temizliğe verdim tuvalet banyo yikadim bütün evi elektrikle yerleri sil çamaşırları katla ütü derken suan kivraniyorum sancidan ayağımı uzattım yarim saat kadar ama geçmiyor evdede tekim annemi merakta koymak istemiyorum kasılma ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar az önce avuç ici dolusu sıvı geldi karnım da geriliyor bel ağrısı var yorgunluk mu başka birşey mi korkmaya başladım

biraz sınır stres yaptım yine herzamanki gibi sonrada ağlarken kendimi temizliğe verdim tuvalet banyo yikadim bütün evi elektrikle yerleri sil çamaşırları katla ütü derken suan kivraniyorum sancidan ayağımı uzattım yarim saat kadar ama geçmiyor evdede tekim annemi merakta koymak istemiyorum kasılma ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar az önce avuç ici dolusu sıvı geldi karnım da geriliyor bel ağrısı var yorgunluk mu başka birşey mi korkmaya başladım

Ah canım ya....
Keşke bu kadar yüklenmeseydim diyeceğim ama olmuş bir kere.
Kasılma karnının taş gibi sertleşmesi oluyor.Hangi pozisyonda olursan ol ,rahatlıyamıyorsun geçene kadar.
Aklımı karıştıran sıvı gelmesi.Şuan için endişelenme ama yarın bi doktora görünsen ?
Şimdilik tavsiyem ılık bir duş al (sıcak değil),bir şeyler ye ve yatağına uzanıp dinlenmeye çalış. Bebeğin hareketlerini de takip et biraz..

Kızlar sol göğüsümde sızlama var, sabahtan beri geçmiyor. Kolumda ağrıyor. Soluma yattığımdandır diyorum kolum ama göğüs? O da süt topluyor diye mi? kalp ağrısı olmasından korkuyorum sizde oluyor mu sızlama tarzı ağrılar?
Bende hep oldu canım için rahat olsun kastan eklemden hepsi aynı tarif ettğin gibiydi hep bi ara ne çektim ara arada oluyor hala

Sagol allah raz
korkma tatlım ben erken doğum olursa diye 3 kere yattım hastanede bak daha cumartesi yattım ilaç ve serumla öyle bir durum olursa durduruyorlar ikiz olduğu için 32. haftadan beri her hafta yattım neredeyse bak şükür 35i bitiriyoruz hiçbir şey olmaz allahın izniyle
i olsun insaAllah gelen giden olmamis

Bir arakadaşım doğum yaptı. Çikolatasını bebekcikolatası.net in instagram sayfasından istemiş. Kargo ücretsi kapıda ödeme mevcut. Pelit Valonia idi markası. Çok tazeydi ben beğendim.
Ve metal kutunun üzerine istediğinizi yazıyolar. bebek_cikolatası instagramdan inceleyin derim ben beğendim.

ben de moral bozukluğu olunca veriyom kendimi ise sonra bi gerginlik bi yorgunluk bebekte hareket azlığı sonra vicdan azabı sabaha kadr korku telaş allah a yakarip dua etme ... ılık duş ılık süt ayetel kursi ve uyku sabaha iyisiniz inşallah canim

Kızlar kendinizi neden bu kadar yoruyorsunuz her gün bir iş yapın bir gün sil süpür bir gün balkonlar bir gün tuvalet bir gün ütü toz gibi .,,bende titiz bir kadınım ama öyle yapıyorum çoçuğum için yapmak zorundayım camlara halılara kadın aldım bu 2 ay böyle idare edeceğiz ayağa Kalkan'a kadar .., ama sağlık herşeyden değerli emin olun

benim de bugün öyleydi ya resmen geriniyor aşağıdan kafası yukardan ayakları ittiriyor :KK43:

sanki bacakları midemde sığınamıyorum iki gündür. :KK43: ne kadar nefes alsam yetmiyor

canım ayağının üstüne gelen yerin ucuna yapabilirsin incileri. güzel olmuş bu çiçek de... değişikmiş
Benim de iki gundur nefes darlığı aşırı olmaya başladı ama Allah yardımcımız olsun

Bende hep oldu canım için rahat olsun kastan eklemden hepsi aynı tarif ettğin gibiydi hep bi ara ne çektim ara arada oluyor hala
Çok sağol arkadaşım, tüm gün çektim 1-2 saattir hafifledi. Şimdi de inanılmaz sırt ağrım var nefes aldırmıyor. Sanırım dediğin gibi kas ağrıları ve geriliyoruz. Allah beterinden korusun.

Yemek sonrası midem bulanıyo benim ağzımın tadı bi değişik oluyo niye ki :işsiz::KK64:

Ayynı benn.. mide bulantısı hafif ama rahatsız edici, ağzımın tadı da bi garip tarif edemiyorum böyle Demir tadı desem diil acı desem diil çok sinir bozucu

Aralık annelerinin muhabbeti :
çiş -kaka-gaz -meme -süt :KK53:

Darısı bize :KK17::confused:

Ay öyle deyince de panikliyorum yaa :KK17:

Bizim herseyimiz hazir çok şükür hayirlisiyla oglumuzu bekliyoruz..tüm hamislere kolay gelsin

Eklentiler

• IMAG7015.webp
    IMAG7015.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 124
Ayynı benn.. mide bulantısı hafif ama rahatsız edici, ağzımın tadı da bi garip tarif edemiyorum böyle Demir tadı desem diil acı desem diil çok sinir bozucu

Ay öyle deyince de panikliyorum yaa :KK17:
Aynen canım. Ya yiyince bi tuhaf tat kaliyo ağzımda hafiften de bulantı ama dediğin gibi rahatsız edici oluyo geçecek inş bakalım

Back
X