2017 Şubat Anneleri

Kızlar bebek bezleriyle alakalı ne düşünüyorsunuz ilk bebeğim olucak bilgim yok banyo ürünleri ve bebek bezi ne kullanmalıyız sleppy var yumuşacık gibi görünüyor ama hiç kullanan duymadm ona göre stoklayalim

uykusuz her gece yine ayaktayız sabahciyiz kızımla karnında resmen topukları görünüyor cadının

Benim de ilk bebeğim ama stok yapmamak gerektiğini düşünüyorum..bebeğin cildi bazı bezleri kabul etmeyebiliyor hem kaç kilo doğacaklari kesin olmadığı için belli bi bedeni fazla almamak lazım. .malum hemen büyüyorlar elimizde kalmasin minnak bezler

çok beğendim canım huzurla sağlıkla kullansın kuzun
çok teşekkür ederim canım amin inşallah
Aynen canım ya hiç denk gelemedim olanlarında yorgan kılıfsız falan bekliyorum haberini

Kızlar ya hastalığın en ağır evresi bu geceydi grip oldum gibi rahat yatamadım bişiler yesem boğazımda resmen aşağı inmiyo istifar etcek gibiyim geçmedi bu gece dışarıda çıkmıyorum nerden buluyo bu hastalık bilmiyorum bi pazar gittiğim avm oralardan kapttım yüksek ihtimal hamileyken hiç çekilmiyo hastalık allah çocuğu olupda hasta hamilelere daha çok yardım etsin sürekli onları düşünüyorum napıyolar nasıl dayanıyolar rabbim güç versin hepimize artık okdr ağrılarım arttıki daha kaç hafta sürcek dayanılcak gibi değil bazen

Ellerimin ağrısından uyuyamıyorum. . Var mı ben gibi olan kizlar
Günaydın, el Ağrı'sı ve şişkinliği var bende. Sabah uyandığımda belli bir süre ellerimi oynatamıyorum bile sonra biraz geçiyor. Aynı şişlik ayaklarında da oluyor. Tansiyon normal tuzuda az kullanmaya çalışıyorum ama geçmiyor.

Günaydın canım benim de ellerimde uyuşukluk var ve ayaklarım çok sis özellikle uzun süre ayakta kaldığımda altları eziliyirmus gibi açıyor neyse ki az kaldı artık sıkıcaz dişimizi

İki gündür biraz biraz uyuyorum fakat bu kez de kabuslar yakamı bırakmıyor sabaha kadar bebeğimi kaybettiğimi görüyorum uyanıyorum dalıyorum yine aynı tarz bi kabus uyumaya korkuyorum hemen kalkıyorum şu içiyorum kızım susuz mu kaldı üstüne yattım ezdim mi sırt üstü yattım kan mı gitmedi tansiyonum mu çıktı çarpıntim mi oldu off off ya öyle gerginim ki aklım allah bullak eşime de huzur vermez oldum her an patlayacak gibiyim psikolojim alt üst oldu tek ben miyim böyle çekilecek halim de kalmadı çekecek halim de

Son Zaman'lara gelince mutlaka bir tanesi herkeste oluyor ama beni en çok yoran çarpıntı ve tedavisi yok Dr doğurana kadar sabret diyor. Geceleri nefesim kesilerek kalkıyorum. Dediğin gibi az kaldı Can'ım ya.

Cnm bu resimdekinin aynisini aldm ben bunu inst. Begendm ama baska bi yerden aldm malum istanbuldayz Eminonu bunlarla dolu
Ben küçük bi şehirde olduğumdan bulabileceğimi hiiç sanmıyorum fiyatı neydi? kendim yapmayı denerim belki de. En son çare

günaydın arkadaşlar 5 dk önce takkk diye bi ses geldi karnımdan ve bebek kasıklara doğru baskı yapmaya başladı çok enteresan bi durum ne sesi olabilir acaba ya..

37 + 0 dan herkese günaydınlar
Hızla son'a doğru yaklaşıyoruz

Toplam da 6.7 kilo ile devam ediyorum.
3 haftadır yemeklere karşı çok isteksizim. O yüzden kilo almıyorum. Umarım bebeğin kilo alımı iyidir. Artık haftalık gidiyorum doktora. Yarın ultrasonda belli olur bakalım

Benimle haftası aynı olan kızlar ,özellikle akşam yatarken kasık ağrısı ,bacaklara vuran adet sancılarınız oluyor mu ?
Benim 3 gündür rahatsız eden ağrılarım oluyor. Hani adet olmadan 1 gün önce böyle sızlamalar olur ya rahatsızlık veren,onun gibi işte....
Eşimin iş arkadaşı 15-20 arası izinli olacak. Çok korkuyorum o tarihten önce gelirse diye.Malum insanın en çok eşine ihtiyacı oluyor ...

bn de hayatimda ilk defa psijolojimin bu kadar karmasik oldugunu hissediyorum canim. geçen bi ruya gördüm oturdum agladim gece vakti. korkularimizin endişelerimizin olmasi cok normal ama söyle düşün bu bi süreç , yasadigimiz bunalimin sebebi belli süresi belli.. sadece biraz daha sabir bebisimizi kucagimiza alinca iyi hissedicez insallah...

TuRuNCu merhaba seninle ayni gunlerimiz sanirim:)
Benim de geceleri yada gun icerisinde adet sancisina benzer agrilarim olabiliyor ama siddetli degil rhatsiz etmeyecek derecede ve nadir. Yalanci sancilar arada yokluyor anladigim kadariyla. Geceleri biraz daha zor geciyor ozellikle donerken. Haftaya p.tesi kontrolum var bakalim dogum sekli belli olacak

Yatarken bol bol oku kendine öyle uyu benim bir 10 gün sürdü kabuslar hormonlardan mı bilinç altı yorgunluğu kabuslarla mı atıyor anlamadım ama seni anlıyorum huzursuz ediyor insanı rüyalar

Merhaba.
Gündüzleri çok rahatsız olmuyorum ama geceleri sızlama artıyor ve rahatsız ediyorum.
Korkuyorum gününden önce gelecek diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…