2017 Şubat Anneleri

Iyi aksamlar hamisler nasilsiniz?Bebek cantasi hazirlayanlarimiz olmus,benimde herşeyim hazır ama daha emzikleri streil edemedim.Ruyalarimda sürekli doguma giriyorum çanta yok..Bebislerimiz çoğalmış, şubata cok kalmicaz herhalde.Allah anali babali buyutmek nasip etsin.Calisanlar raporunuzu rapor parasini tam alabilmeniz icin 32+0 ve 37+0 olduğunuzda almaniz gerekiyor.Göğüs ucu kremine önceden baslamaliymisiz.Ayva cekordegini kaynatıp suyunu sürersek catlamazmis.Bunuda arkadaşım önerdi.
Kızlar süt cok olsun ve hemen gelsin diye humana caya baslayan var mi?

Bebegin cok hareketli olmasi bebekte engel oldugunun göstergesi diye sacmalayan biri geldi bugün is yerine böyle bir sacmalik duyan var mi kizlar?Hareketli bebek sağlıklı bebektir derler hep.

Maşallah çok az kilo aldın. Keşke ben de 7-8 kilo ile tamamlayabilseydim. Neyse yapacak bişey yok. Bende henüz o tarz bir ağrı yok ama yataktan kalkarken ve bir süre oturduktan sonra kalktığımda çatımda bi ağrı oluyor ama bir süre yürüdükten sonra geçiyor. İnşallah gelmez 20sinden önce canım. Sen kendini strese sokma sakın. Stres de doğumu tetikleyebilir.

merhaba canım... ben olsam başka bir doktora görünür içimi rahatlatırdım.. anlıyorum doktoruna güveniyorsun ama ben biraz pimpirikliyim :) sonuçta bebeğin ve senin sağlığın önemli. illa sezeryan olucaksa onun avantajlarını düşün ve rahatla derim.. hazırlıklı gidersin ona göre

Oğluşumu gorcem bi saat e kadar inş iyidir merak ediyorum ne kadar oldu ne oldu :) tam 35+0 olduk bugün :)
Gördün mü oglusunu,aramizda 2 gün var bende cuma 35+0 olacağım nasipse yarin kontrolüm var bakalim kac kg bıdıklar

Bebegin cok hareketli olmasi bebekte engel oldugunun göstergesi diye sacmalayan biri geldi bugün is yerine böyle bir sacmalik duyan var mi kizlar?Hareketli bebek sağlıklı bebektir derler hep.

Bi hamileye bunu söylediğine göre asıl engelli kendisi! Akli melekelerinde bi sorun olmasa boş konuşmaz! Böyle şeylerle moralini bozma canım drlar dan iyi mi biliyormuş. Patavatsız insanlara hiç tahammülüm yok yaa..

Bugün sabahtan beri lavanta keseleri hazırladım. .dikiş makinesinin başında ayaklarım ellerim komple uyuştu resmen hemen bitsin diye fazla yordum kendimi sanırım..ama yorgunluk fln dert değil eşim eve gelip direk bilgisayarin başına oturuyor ya asıl ona deli oluyorum..Gece gündüz telefon bilgisayar ..sürekli oyun oynuyor...şimdi benden yemek de bekleyecek ama yapmayacağım ..herkes anladı bi su adam anlamadı hamile kadına nasıl davranılması gerektigini

Saçmalamış resmen. Hareketli olmasına nasıl bir engel sebep olabilir ki? Herkes bi tarafından bişey uyduruyor. Kaldı ki gerçek bile olsa hamile birine söylenecek şey mi bu? Ciddiye alma canım. Ben hiç öyle bişey duymadım. Doğru olduğunu düşünmüyorum.

eve gelmeden eşinden dışardan bişeyler iste canım.. çok yorma kendini.. emin ol bi çoğumuzun eşi öyle.. bizimkide telefonda okey oynuyor çocuk gibi.. bi çocuk doğsun ben görcem o ellerindeki telefonları

Yaptığın keseleri biz de görelim

bebek arabası almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim şuanda aklımda concort neo ve mamas papas armadillo flip puset var sizce hangisini tercih etmeliyim yada ne önerirsiniz acaba bu kadar ağır alarak yanlış mı yapmış olacağım ??

Oglusum 2600 Gr 46 cm olmuş :) çok şükür nst de iyi çıktı suyum rahim agzim herşey normal dedi gayet iyisiniz dedi haftaya perşembe tekrar gitcem :)
Maşallah cnm bebişimize
Aynen ya kaburgalarim batiyo sanki oyle boyle geciricez insallah cabuk gecerde.
Aynen canım inşallah bi an önce bitsin kurtulalım şu mikroplardan

Canim bebek bakim ürünlerini uni babby aldim.(e bebekte set halinde satılıyordu ordan almistim)pisik kremi ayrica sudocream almayi düşünüyorum. Arkadaslarim bebeklerini hep onla büyüttüler.Bez olarak ilk etapta kullanmak icin prima premium care 2 numara yenidogan beyaz paket aldim.Sonrasinda kullanmak icin prima mavi paket 1 numara aldim yenidogan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…