2017 Şubat Anneleri

Sincan koru 2000 :)

canım yanlış yönlendirmiyim ama özel hastane sonuçda sezeryana yönlendirmekde istiyo olabilir ben olsam normal doğumu denerdim yada bi hastaneye daha giderdim doktorda ihtimal olarak söylemiş bence eğer imkanın varsa bi doktora daha git eğer aynı şekilde sölerse ozmn karar ver bu arada maşallah bebişine
Oğluşumu gorcem bi saat e kadar inş iyidir merak ediyorum ne kadar oldu ne oldu :) tam 35+0 olduk bugün :)
Bizede yaz doktordan çıkınca

Cok kotu grip olmusum nasil gecicek bilmiyorum heryerim agriyo burnum felaket zaten gece yatamiyorum simdi bi saat bile uyuyamiyorum iki gundr toplasam 6 saatlik uykuylayim hapsira hapsura bihal oldum sanki kizim icimden cikicak gibi. napim kizlar nasil gecicek bu doktorami gitsem

canım ne zamandır var bu gerilik yeni mi ortaya çıktı niye alsın ki doğum yoluna da girdiyse az da olsa alıyorsa eger

bir de döndüğünü hissettin mi canim
Benimki altı aydan beri baş aşağıda ama doğum yoluna dönmemişti tam, Son bir haftadır kasıklarıma sancılar giriyor aşağıya indiğini o şekilde hissettim altı ayda da döndüğü zaman aşırı sertlesme olmuştu bir süre ve ne oturabiliyordum ne ayakta gezebiliyordum ama çok uzun sürmemişti dönmesi. Gerilik iki haftadır var malesef canım az da olsa kilo alıyor Şu an haftada yüz yüz elli gram kadar Eğer bu şekilde devam ederse problem yok ama haftaya geldiğinde gelişim tamamen durmuşsa kilo alımı hiç yoksa bebek için tehlikeli suni sancı ile doğumu başlatırız dedi doktor İnşallah az da olsa kilo almaya devam eder

Üç hafta Gerilik yoktur bence ya 36 haftalık bebek 2700 genelde oluyor tabi doktor daha iyi bilir ama bana o kadar geri gibi gelmedi canım nişan gelmiş artık doğuma hazırla kendini bebek çok beklemeyecek gibi duruyor inşallah doğuma kadar gelişir Biraz daha seninki de

günaydın arkadaşlar 5 dk önce takkk diye bi ses geldi karnımdan ve bebek kasıklara doğru baskı yapmaya başladı çok enteresan bi durum ne sesi olabilir acaba ya..
Kaburgana vuruyor annesi onun sesi

Kaşık ağrısı, adet sancısı aniden yerimden zıplıyorum bazen Hatta normal demek ki

Bende aynıyım gidebilirsen git bi serum takdır kendine gelirsin ben gitmedim ha geçdi ha geçicek bide hastanelerde hasta dolu cnm mikrop doludur dikkat et daha çok kapma

Sen yine iyi çalışabiliyorsun. Ben
sen yine çalışabiliyorsun. Maşallah. Ben onu da yapamadım. İzne ayrıldım.

32+o da alıyorsun. Sonrası öncesi yok. Yasal olan 32+o

Reactions: mnt
rapora ne zaman ayrılınıyor 37+0 damı yoksa 37+6 damı bilgisi olan varmı
canım çalışabilir raporunu 32+3 e kadar veriyorlarmış. ama raporda + diye belirtilmiyor. 32 haftalık yazıyor. ve seni 5 hafta sonraya çagırıyorlar yani37+3 e kadar alabiliyuorsun. ama senin çalışır raporunu aldığın tarih önemli. ben 32+1 de gittim şimdi 37+1 de gidip çalışamaz alacakmışım.

36 hafta son uçak biniş içinç. doktor raporu ile binilebilyor. uzun yolda otobüsten daha mantıklı hatta. arkadaşım da sırf o yüzden 36. haftada izne ayrıldı ve uçakla gitti. tabi en sağlıklısı doktoruna sorman. zaten bir sıkıntı görürse izin kağıdı vermez.

32+0 da.32 bitmeden yazmıyor dr.

Reactions: mnt
Oglusum 2600 Gr 46 cm olmuş :) çok şükür nst de iyi çıktı suyum rahim agzim herşey normal dedi gayet iyisiniz dedi haftaya perşembe tekrar gitcem :)

Oh maşallah:) benimde pzt kontrol iple çekiyorum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…