2017 Şubat Anneleri

Yok ben ya epidural normal ya da sezeryan yapmak istiyoum. Merakımdan sordum çok takıldığımdan değil. Doktoruma güveniyorum o sebeple içim biraz rahat. Önümüzdeki hafta gideceğim bakalım ne diyecek.
Çatı muaynesi 37. haftada olacağım ben de.
Hayırlısı artık.

Canım benim sezeryan 39+0 da olacak. Hatta müsade ederse bir kaç gün beklemek istiyorum ama bebek aşağıda olduğu için kabul etmeyebilir doktorum.
39dan önce sıkıntı olmadığı müddetçe kabul etmeyeceğim.

İlk oğlumda bu sebepteb dolayı sezeryanı tercih ettim.
Doktorum normal doğum olabileceğini fakat çok zorlanacağımı söyledi. Yırtık,dikiş fazla olmasındansa sezeryanı tercih ettim ben. Zaten normal doğumu pek düşünmüyordum. İsabet olmuştu benim için..

aynı ben işte bir aydır aynıyım bende.. hele bir de dün sabah uçakla trabzona gidip hemen geri döndüm.. okula gitmem gerekti maalesef.. iki katına çıktı hem şişlik hem uyuşma..

rapora ne zaman ayrılınıyor 37+0 damı yoksa 37+6 damı bilgisi olan varmı

ne güzelmiş ya sizin doktor ve hastane.. neresiydi..

BEN aldım canım ama çalışabılır raporu almaya gıttım 32.haftamın son gunu bebek kanala gırmeye yakın oldugu ıcın çlısamaz raporu verdı bızım elımızde degıl nst baglıyor alttan bakıyor ona gore verıor ne desemde bana vermedı 35 e kadar ıstıordum yanı.kısmet evden çalısıyorum bende:)patron sagolsun bırakmıyor.

Acaba demir emiliminde mi sıkıntı var mesela limonlu su ile iç sen fayda eder mi ?

Bende hamileliliğimin 4.-5. Ayında balkondan çamaşır sepetini aldım çamaşırları boşaltayım diye, bizim ebeveyn banyosunda çamaşır makinesi geçerken kenarına ilişmişim yatağın oyle elim sepetin içinde uyuyakalmışım kenarında. Yatağımı da sahiplenememişim

Kızlar ben memlekette doğum yapmak istiyorum ve annemin yanına gideceğim sanırım 34+5 bugün cuma 35 olacak cuma uçağa binip gitsem riske mi atarım varmı Çevrenizde 35 ve sonrasında binen zaten 37 de almıyorlar Bugün doktora soracağım ama sizede sorayım dedim fikriniz nedir kendimi iyi hissediyorsam binebilir miyim

aynı ben işte bir aydır aynıyım bende.. hele bir de dün sabah uçakla trabzona gidip hemen geri döndüm.. okula gitmem gerekti maalesef.. iki katına çıktı hem şişlik hem uyuşma..
Evet canım çok kötü oluyo normalde sisligim yok öyle yani eller ayaklar abartı şiş değil ama gece ellerim öyle oluyo maalesef ve çok sizliyo az kaldı inş Rabbim yardımcımız olsun

32+0 da aliniyor devam eder yada edemez raporu. 37+0 ise calisamaz raporu aliyorsun.

Reactions: mnt
Canım bildiğim kadarıyla doğumu etkilemesi fazla kan kaybı olduğundan halsiz dermansız kalınıyor galiba ve sonrasında da çok halsizlik oluyomus benimde 9.2 flndi ilaç kullanıyorum 10 a ancak çıkmıştı 3 hafta önce fln 10 un üstüne çıkması lazım en az demişti Dr pekmez fln seviyosan takviye yap baya düşük senin ben pekmez fln da yiyemiyom

Ben de 32+0da gittim cnm ozeldeysen dr sana su gun gel der zaten su an kactasin bilmiorm ama bana son muayenemde su gun gel demisti gidince de 32+0 olarak vermisti

Reactions: mnt
Ankara'da yaşayanlar için Tobb Etu hastanesinde epidural sezaryan doğum 3.900 tl,normal doğum da 2.600 tl civarıydı doktorun ücreti hariç, az önce aradım,haberiniz olsun kızlar. Kendileri kapı süsü, lohusa şerbeti de yapıyorlarmış ve anne bebek odaya geçildiğinde ilk fotoğraf ve bebeğin ilk muayenesi ayak izi vs dahil. not: konuştuğum kişi bana özel sağlık sigortam olup olmadığını sordu, var dedim ve bana fiyatları bu şekilde verdi, özel sağlık sigortası olmadan fiyatlar değişebilir çünkü 2015 te KK'da bir yazar ( 0menekse0 )da fiyatları paylaşmış şu şekilde..

KIZLAR ÖZEL HASTANE FİYATLARINI ARAŞTIRDIM SİZE KOLAYLIK OLSUN DİYE PAYLAŞIYORUM HEPSİNİ KENDİM ARADIM VE BİLGİ ALDIM.SİZDE BİLDİKLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIN LÜTFEN

BAŞKENT ÜNİV: NORMAL:1400 SEZERYAN:3000 ÖZEL ODA:500
MUAYENE ÜCRETİ PROF:122 DOÇ:91,50 UZM:60

BALGAT KORU HAST. NORMAL:4000 SEZERYAN:4000
MUAYENE ÜCRETİ:162

TOOB ETÜ HAST: NORMAL:5000 SEZERYAN:5500 (2014 FİYATI.2015 HAZIR DEĞİLMİŞ)
MUAYENE:150-200

AKAY HASTANESİ: NORMAL:2250 (1 GÜN KALIŞ) SEZERYAN:3500(2 GÜN KALIŞ)
MUAYENE:127

MEDİCANA HASTANESİ : NORMAL:3500 EPİDURAL NORMAL:3900 SEZERYAN:3900
EPİDURAL SEZERYAN:4300 MUAYENE:195+12

ACIBADEM HASTANESİ: NORMAL:5984 EPİDURAL NORM:6165 SEZERYAN:7589
MUAYENE: PROF-DOÇ:350 UZMAN:230

Canım bugün tam 35+0 im ve hamilelik takvimin de şimdi okudum bu haftalarda kesinlikle uçağa binmekten kaçının zaten hava yolları da sizi kabul etmeyecektir yaziyo paylaşmak istedim ama yine de Dr un daha iyisini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…