- 25 Ekim 2014
- 186
- 163
- 53
Allah anali babali buyutsun. Gozun aydin. Hayirli ugurlu olsun.Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Allah anneli babalı büyütsün maşallah bebişine...Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bu hormonları uzun bi süre bulamam hazır havaya girmişken daha çok insan içine çıkmalıyım bence :))
maşallah canım oğluşuna. çatı muayenesi yapmadı de miOglusum 2600 Gr 46 cm olmuş :) çok şükür nst de iyi çıktı suyum rahim agzim herşey normal dedi gayet iyisiniz dedi haftaya perşembe tekrar gitcem :)
Kese ve kapı süsü yaptim naçizane .Yaptığın keseleri biz de görelim
Hava ne kadar soğuk olursa olsun oda oda havalandırmaya çalışın evi ben her sabah havalandırmama rağmen nefes alamıyor gibi oluyorum. Burun tıkanıklığı için de krem gibi birşey ile nemlendirmek iyi geliyor geceleri.Tıkanıklık daha çok akşamları oluyor benim yatınca. Ev kaloriferli, havalar da soğuk oluğu için ev çok havalanmıyor. Ben ona bağlıyorum daha çok ama normalde de olabileceğini duymuştum. Sıcak ne kuru hava arttırıyor benim bildiğim...
Gozun aydın olsun:)Oglusum 2600 Gr 46 cm olmuş :) çok şükür nst de iyi çıktı suyum rahim agzim herşey normal dedi gayet iyisiniz dedi haftaya perşembe tekrar gitcem :)
Gecen hafta bebek hareketlılıgı ıyıye ısarettır dedı drum oynaması çok ıyı oynamasa sıkıntı .hatta oynamasa farkedersın deglmı benı bılgılendırırsın falan dedıBebegin cok hareketli olmasi bebekte engel oldugunun göstergesi diye sacmalayan biri geldi bugün is yerine böyle bir sacmalik duyan var mi kizlar?Hareketli bebek sağlıklı bebektir derler hep.
bızım evde çocuklara bıle yasak tutkı esımı oturtacagım asla iş dısı oturmaz telefon elınde oldgnda ısaret ederdım yenı evlıyken mesaj atardım karsı cekyattan rahatszm derdum smdı ne pc ne telefonda kalır gerekırse bakar çıkar cunku kızarm.tavrını koy bence dıle getır arkadaşım bebek olunca örnek almamalıBugün sabahtan beri lavanta keseleri hazırladım. .dikiş makinesinin başında ayaklarım ellerim komple uyuştu resmenhemen bitsin diye fazla yordum kendimi sanırım..ama yorgunluk fln dert değil eşim eve gelip direk bilgisayarin başına oturuyor ya asıl ona deli oluyorum..Gece gündüz telefon bilgisayar ..sürekli oyun oynuyor...şimdi benden yemek de bekleyecek ama yapmayacağım ..herkes anladı bi su adam anlamadı hamile kadına nasıl davranılması gerektigini
Canım bende kasınıyordm karacıger enzımlerıne ve safraya baktı tahlıl ıstedı drm bısı cıkmadıKızlar kaşınan varmı aranızda ben çok kaşınıyorum
Yok canım yapmadı :)maşallah canım oğluşuna. çatı muayenesi yapmadı de mi
Sağol canım Allah razı olsunGozun aydın olsun:)
Maşallah bebegıne ve sana güle güle buyut ınsallahKızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Canım gözün aydın kurtulmussun saglikliymissiniz sevindim darısı bize olsun inş maşAllah barekAllah bebisine deKızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Nerden aldiydin haberi :)Tüh erken davranamadım :)))
Kanın kaçKizlar bugun dr randevum vardi cok sukir kizim 2kilo 507 gr olmus sagligi herseyi iyi cok sukir tek sikini iki gun ust uste yedigim kan ilaci serumu ise yaramamis yukselme olmamis kan sayimi degeri yine ayni bitkisel bi cozum var mi kizlar ya ilac haricind ene yapabilirim beynim durdu suaninsaAllah sikinti olusturmaz dogumda kizim hala makat pozisyonunda bi akil verin bitkisel ne yapabilirim ek olarak kan olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?