2017 Şubat Anneleri

@Lazkiziesmaa kiz ne oldu ne çabuk oldu ayyy iki dakika girmiyorum doğuran doğuran a .alllah analı babalı büyütsün allah hayırlı evlat eylesin.nese getirsin huzur getirsin size bebisiniz amin

Ş
Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Ay ne kadar şaşırdım çok sevindim allah analı babalı büyütsün çok çabuk oldu heyecanlandım valla

amin canım inşallah bir süre daha kalırlar hiç değilse 2700-2800 olsalar ne güzel olur birkaç günüm kaldı 37 doldurmaya bakalım

Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza sağlıkla inşallah

Canim benim burnum cok tikandiginda viks suruyorum cok rahat ediyorum tavsiye ederim

keçiboynuzu pekmezinin iyi geldiğini biliyorum , bide o serumlardan sonra ilaca başlamışmıydın ?

guzelimm benim dr da hareketli bebekleri severiz problem olmadığını gösterir dedi ayrıca kapalı kutu inş hepimizinki sağlıklı olur bilemeyiz ki sinir oldum kadına bende okuyunca seni düşünemiyorum

Bebegin cok hareketli olmasi bebekte engel oldugunun göstergesi diye sacmalayan biri geldi bugün is yerine böyle bir sacmalik duyan var mi kizlar?Hareketli bebek sağlıklı bebektir derler hep.
tam tersi canım ben doktora şikayet ettim durmuyor diye ne güzel işte biz hareketli bebek severiz sevinmelisin bence saglikli demek asil yavaslarsa gel dedi

Senin kaç kiloydu canım

Kiz ne ara doğurdun hayirli olsun canim, Allah anali babali buyutsun..kilosu da gayet iyi masallah...seninki kiz miydi erkek mi ? Neden erken oldu dogum bu arada ?

Anaaaamm yanlış mı okudum diye bir kaç kez mesajı okudum ama doğruymuş.

@Lazkiziesmaa Aynı gün sezeryana girecektik ama bebişin erken gelmiş.
Sağlıklı olduğunuzu bilmek güzel. Hayırlı olsun ,güle güle büyüt kuzucuğu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…