2017 Şubat Anneleri

K
Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun canım :) gözünüz aydın
detayları müsait olduğunda konuşuruz umarım

@Lazkiziesmaa Allah anali babali büyütsün.ben de telaslandim simdi erken geliyor subat bebeleri.tam anlamiyla cantayi da hazirl a madim

kizlar hastanelerin tarifesi degismis doguma zam gelmis olabilir eger fiyati gecen yil aldiysaniz tekrar.bi fiyat sorun derim
Adatıptan mı aldın sen yeni fiyat bende yarın sormayı düşünüyorum. Kaç dediler ? Yanlış hatırlamıyorsam Sakarya'da idin sende.

Ne güzel yavaş yavaş herkes kavuşuyor bebişine sanki en sonlarda ben kalacağım gibi ama hayırlısı :) :) burada doğum haberlerini okuyunca doğum çantası hazırlamak yerine eşimle eve giriştik bir yandan perdeleri yıkıyoruz bir yandan ütü . Ev bari temiz olsun diye

Kızlar 2 saattir karnimda cok cok sertlik var sanki taş var karnimda.Vajinaya dogru arada baski oluyor karnim kasılıp kasılıp duruyor ama sertlesme seklinde dogumla alakali olabilir mi?Dus aldim uzanıyorum ama yatamiyorum.

ya ben beşik baktım beğenemedim o bile duruyor çanta da duruyor kaldım böyle bu hafta hemen perdeleri yikiycam duvarı ve dolapları sildircem esime

günaydın arkadaşlar 5 dk önce takkk diye bi ses geldi karnımdan ve bebek kasıklara doğru baskı yapmaya başladı çok enteresan bi durum ne sesi olabilir acaba ya..
Bunu yazdığın günün içinde doğum yaptın ay cidden çok enteresan maaşallah bir avazda kurtulmuşsun. Acaba ne sesi idi o?

Kızlar 2 saattir karnimda cok cok sertlik var sanki taş var karnimda.Vajinaya dogru arada baski oluyor karnim kasılıp kasılıp duruyor ama sertlesme seklinde dogumla alakali olabilir mi?Dus aldim uzanıyorum ama yatamiyorum.
canım düzenli mi kasılma onu dakika tutmalısın birde pozisyon degisince agri azalıyor mu bakmalisin bende yalanci kasilmalarla ugrasip duruyorum sıradaki kim olucak acaba şubat anneleri doğuran doğurana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…