2017 Şubat Anneleri

güle güle kullanın bende inceleyim o zamam teşekürler tavsiye için:)

Gunaydin kizlar benim oglis hic yuzunu gostermedi bana hep kendini gizledi ilk kez gece ruyamda oglumu gordum hala efkisindeyim bian once bende ogluma kavusmak istiyorum :-*

Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Hayırlı olun canım Allah saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
canım benimde kan degerlerim düşük. doktor solgar 1000 mg b12 verdi bana. fiyatı 60 tl. doktoruna sor bence bir
Şubat bebeleri çok aceleci çıktı.
Bu gidişle ocak sonu herkes doğurmuş olacak

ayy yok benimki Şubat beklesin. Şubat 2 de izne ayrılıyorum 3 de dogsa ne güzel olur gerçi bi yandan da ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi diyorlar. ama ben özledim kızımı yaa. keşke 3 şubatta doğsa

BUNLAr Doğum için erken idrar ve kan tahlillerini yaptır derim Can'ım enf olabilir pencere açık asla yatma sen farkında olmadan üşütüyorsun Doğumdan sonra çok çekersin benden söylemesi cajım

Günaydın kontrol günüm mutlu olmam lazım ama kabuslarla uyandimzaten zor uyuyoruz bi de şu kabuslar olmasa da dinlesek yaa...kahvaltı yapmaya eriniyorum ama karnım acıktı..annem olsa da kahvaltımı hazırlasa keşkee

Hem de ne tutuştuk
İlk Doğum sonrası yıkadım her şeyi
3. Doğum da çantamı hazırlamama sebep oldu
36 yı geçen çok az kişi oldu
Hepsi ocakta gelecek herhalde bunların
Senin tarih belli canm hiç değilse
Kendini ayarlayabiliyorsun
Ben çikolata siparişi vermedim hala, geç mi olur versem bayatlar mı kafamda sorular hep

32yi tam doldurduğumuzda veriyorlarmı dün baya araştırdım çok teşekkkür ediyorum

32+0 da aldık biz

2 farklı kabul gördüm ben de
Çok kötüydü gecem
Kalk ye bir şeyler

Arkadaşlar Merhaba ..aranıza yeni katilanlardan☺Rabbim herkese saglikla bebbegini kavustursun insallah.Ben size bir soru sormak istiyorum..Ben 34+5 günlük hamiletim.yarın itibariyle 35 bitiyor.ben son bir iki haftadır çok terliyorum.göğüs arası kasık bölgesi ve birde soluma yatıyorum devamli ondan midir bilmem karın bölgem..Bu şekilde terlemesi olan oldu mu aranızda?vücut isim 36 genelde ama terleme beni çok endişelendiriyor.Özellikle karın bölgesi üzerinde olan terleme acaba bebeğe sıkıntı veriyor mudur die?

Merhaba ..Ben 34+5 günlük hamiletim.yarın itibariyle 35 bitiyor.ben son bir iki haftadır çok terliyorum.göğüs arası kasık bölgesi ve birde soluma yatıyorum devamli ondan midir bilmem karın bölgem..Bu şekilde terlemesi olan oldu mu aranızda?vücut isim 36 genelde ama terleme beni çok endişelendiriyor.

Bende c.tesi gunu 2 doz ciğer geliştirici igne oldum benide ates basiyor normalde hep usurum corap tutmadim 2 gecedir ayagimda simdi okuyunca acaba ondan midir dedim.. siz neden oldunuz igneyi kizlar bide yan etkisinden bahsettimi doktor kilosunu etkiliyor mu bebeklerin bonjorno

Adatıptan mı aldın sen yeni fiyat bende yarın sormayı düşünüyorum. Kaç dediler ? Yanlış hatırlamıyorsam Sakarya'da idin sende.
Salliala tahmini Doğum tarihlerimiz aynı karnında toplanmalar hissediyor musun sende? Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu mu ileri mi? Ne vaziyettesin magnezyum kullanıyor musun?

Bu erken doğumlar beni ürkütüyor hanımlar Doğum yapan arkadaşların gelişimleri ileriydi sanırım ondan erken Doğum oldu dimi?

Merhaba Kızlar ,
Benım cumartesı gunu transfer ıslermı olacak ve cok heyecanlıyım, sadece 1 tanecık embriyo olusmus yorumlarınızı rıca ederım.

Merhaba Kızlar ,
Benım cumartesı gunu transfer ıslermı olacak ve cok heyecanlıyım, sadece 1 tanecık embriyo olusmus yorumlarınızı rıca ederım.
hayırlısıyla olur inşallah canım. valla bu süreçte en çok ettiğim dua bu. Allah herkese tatırsın kimsenin kucagını boş bırakmasın. senin de hayırlısıyla hemencik olur inşallah. ama bu konuda moral çok önemli kendine dikkat et ve moralini yüksek tut

Salliala tahmini Doğum tarihlerimiz aynı karnında toplanmalar hissediyor musun sende? Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu mu ileri mi? Ne vaziyettesin magnezyum kullanıyor musun?
Karnimda sertlik şeklinde toplama hissediyorum arada doktora sordum az önce randevum vardı olabilir bu zamanlarda artık yalancı sancı dediğimiz hareketler bunlar dedi. Gelişimi günübile uyumlu gidiyor bizim. Ortalama bir bebek dedi doktor da ne çok iri ne çok zayıf normal olacak. 34+2 deyim bugün 2350 Gr olmuş. Sağlıcakla inşaallah kucağımıza almak nasip olur vakti saati gelince.

Benimde bugün randevu vardı. 34+2 deyiz 2350 Gr olmuş yaklaşık. Ortalama bir bebek dedi doktorumuz herhangi bir sıkıntımız yok. Enfeksiyon haricinde.. fitil yazdı. Tahlil verip nst ye girdim 15 dk lik. Sonuçların çıkmasını bekliyorum şimdi. Öğleden sonraya kaldım maalesef beklemeye devam minnak kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…