güle güle kullanın bende inceleyim o zamam teşekürler tavsiye için:)bizde iki marka arasında kalmıştık mamas papas urbo 2 aldım görsel olarakta daha çok hoşuma gitti özellik olarakta armadillonun ön barı olmamasından dolayı tercih etmedim çok boş göründü gözüme , concord kapanınca çok yer kaplıyor ve daha ağır..
Hayırlı olun canım Allah saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
canım benimde kan degerlerim düşük. doktor solgar 1000 mg b12 verdi bana. fiyatı 60 tl. doktoruna sor bence birKizlar bugun dr randevum vardi cok sukir kizim 2kilo 507 gr olmus sagligi herseyi iyi cok sukir tek sikini iki gun ust uste yedigim kan ilaci serumu ise yaramamis yukselme olmamis kan sayimi degeri yine ayni bitkisel bi cozum var mi kizlar ya ilac haricind ene yapabilirim beynim durdu suaninsaAllah sikinti olusturmaz dogumda kizim hala makat pozisyonunda bi akil verin bitkisel ne yapabilirim ek olarak kan olsun diye
Şubat bebeleri çok aceleci çıktı.
Bu gidişle ocak sonu herkes doğurmuş olacak
BUNLAr Doğum için erken idrar ve kan tahlillerini yaptır derim Can'ım enf olabilir pencere açık asla yatma sen farkında olmadan üşütüyorsun Doğumdan sonra çok çekersin benden söylemesi cajımMerhaba..hayir canm camasir dahil sacimin tepesinden sirtima kadar su icindeyim 3hafyadir bole ve hic uyumuyorum..uc dort hafta omce ciger gelistirici igne vuruldum iki doz..ondan mi oldu bilmiyorum ama acaba baskalarida oluyor mu neden oluyor bu bilemiyorum ..bu soguklarda cam acik yaasiyorum
maşallah sizeOglusum 2600 Gr 46 cm olmuş :) çok şükür nst de iyi çıktı suyum rahim agzim herşey normal dedi gayet iyisiniz dedi haftaya perşembe tekrar gitcem :)
Hem de ne tutuştukGünaydınlaaar.
1 saat yatakta sağ'a sol'a döndükten sonra kalkmaya karar verdim
Tam dalacağım uykuya ,burnum tıkanıyor ,boğazım yanıyor. Bir yandan da karnım gurulduyor.
Bir de yatmadan önce magnezyum ve calcium içiyorum.
Bağırsak hareketleri bu ilaçlardan dolayı çok artıyor. Zaten her sabah ta ishal gibi oluyorum ilaç yüzünden.
Bağırsak krampı veya uzun süreli ishal olmadığı için kullanmaya devam ettim ilacı iyi geliyor diye ama artık sorayım bi doktora diyorum
Neyse işte bugün erken başlıyorum gün'e...
Bir bardak süt ısıttım ,oturuyorum kendi kendime.
Doğuma son 13 gün ama hala içimize sinen bir isim bulamadım.
En son Serhan Buğra dedik ama buğra ismi "deve" anlamına geldiği için vazgeçtik geri.
İsim konusunda bu kadar zorlanacağım hiç aklıma gelmezdi
Bugün doktor kontrolüm var. Her şey yolunda derse haftaya temizlikçiyi ayarlıyayım diyorum. Evim zaten temiz ama dip köşe detaylı temizliğe ihtiyacım var.
Forumda ilk tanıdığın doğumunu duyunca ben dahil herkes tutuştu valla.
Sonumuz hayır ola
32yi tam doldurduğumuzda veriyorlarmı dün baya araştırdımçok teşekkkür ediyorum
Günaydın kontrol günüm mutlu olmam lazım ama kabuslarla uyandimzaten zor uyuyoruz bi de şu kabuslar olmasa da dinlesek yaa...kahvaltı yapmaya eriniyorum ama karnım acıktı..annem olsa da kahvaltımı hazırlasa keşkee
evet canım ciğer geliştirici iğneden ben de oldum 10 gün kadar önce ilk üç gün delirecektim sonra yavaş yavaş normale döndüm ama hala uyuyamıyorum ve aşırı terleme var.senin de mj gerilik var kuzun daAaa ayni haftadayiz
evet canım ciğer geliştirici iğneden ben de oldum 10 gün kadar önce ilk üç gün delirecektim sonra yavaş yavaş normale döndüm ama hala uyuyamıyorum ve aşırı terleme var.senin de mj gerilik var kuzun da
Salliala tahmini Doğum tarihlerimiz aynı karnında toplanmalar hissediyor musun sende? Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu mu ileri mi? Ne vaziyettesin magnezyum kullanıyor musun?Adatıptan mı aldın sen yeni fiyat bende yarın sormayı düşünüyorum. Kaç dediler ? Yanlış hatırlamıyorsam Sakarya'da idin sende.
hayırlısıyla olur inşallah canım. valla bu süreçte en çok ettiğim dua bu. Allah herkese tatırsın kimsenin kucagını boş bırakmasın. senin de hayırlısıyla hemencik olur inşallah. ama bu konuda moral çok önemli kendine dikkat et ve moralini yüksek tutMerhaba Kızlar ,
Benım cumartesı gunu transfer ıslermı olacak ve cok heyecanlıyım, sadece 1 tanecık embriyo olusmus yorumlarınızı rıca ederım.
hayır ya nolur öyle olmasın nolur benimkide bi hafta önden gidiyor hep :) korkuyorum iyiceBu erken doğumlar beni ürkütüyor hanımlar Doğum yapan arkadaşların gelişimleri ileriydi sanırım ondan erken Doğum oldu dimi?
Karnimda sertlik şeklinde toplama hissediyorum arada doktora sordum az önce randevum vardı olabilir bu zamanlarda artık yalancı sancı dediğimiz hareketler bunlar dedi. Gelişimi günübile uyumlu gidiyor bizim. Ortalama bir bebek dedi doktor da ne çok iri ne çok zayıf normal olacak. 34+2 deyim bugün 2350 Gr olmuş. Sağlıcakla inşaallah kucağımıza almak nasip olur vakti saati gelince.Salliala tahmini Doğum tarihlerimiz aynı karnında toplanmalar hissediyor musun sende? Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu mu ileri mi? Ne vaziyettesin magnezyum kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?