- 23 Aralık 2012
- 7.824
- 52.174
- 748
Doktorum yan etkilerden olduğunu söyledi bebek hareketleri de ilk üç gün çok zayıftı yok denecek kadar az.ciger geliştirici olma sebebim bebeğimde iki haftalık bi gerilik var ve suyum az herhangi bi erken doğum ihtimaline karşı alınmış bir önlem olarak oldum.benim bebeğim kilosu zaten iki hafta geri kilosunu etkilemiyor.Bende c.tesi gunu 2 doz ciğer geliştirici igne oldum benide ates basiyor normalde hep usurum corap tutmadim 2 gecedir ayagimda simdi okuyunca acaba ondan midir dedim.. siz neden oldunuz igneyi kizlar bide yan etkisinden bahsettimi doktor kilosunu etkiliyor mu bebeklerin @bonjorno
hayırlısıyla olur inşallah canım. valla bu süreçte en çok ettiğim dua bu. Allah herkese tatırsın kimsenin kucagını boş bırakmasın. senin de hayırlısıyla hemencik olur inşallah. ama bu konuda moral çok önemli kendine dikkat et ve moralini yüksek tut
masAllah canım sağlığı iyi olunca o haberi alınca rahatliyo insan :)Karnimda sertlik şeklinde toplama hissediyorum arada doktora sordum az önce randevum vardı olabilir bu zamanlarda artık yalancı sancı dediğimiz hareketler bunlar dedi. Gelişimi günübile uyumlu gidiyor bizim. Ortalama bir bebek dedi doktor da ne çok iri ne çok zayıf normal olacak. 34+2 deyim bugün 2350 Gr olmuş. Sağlıcakla inşaallah kucağımıza almak nasip olur vakti saati gelince.
Bana da olmustu boyle bir sey ama birkac gun surdu uyumama da engel degildi sadece lavaboya kalktigimda cok terledigimi hatta dedigin gibi su icinde kaldigimi farkettim. Bu arada igne falan olmamistim benMerhaba..hayir canm camasir dahil sacimin tepesinden sirtima kadar su icindeyim 3hafyadir bole ve hic uyumuyorum..uc dort hafta omce ciger gelistirici igne vuruldum iki doz..ondan mi oldu bilmiyorum ama acaba baskalarida oluyor mu neden oluyor bu bilemiyorum ..bu soguklarda cam acik yaasiyorum
hayır ya nolur öyle olmasın nolur benimkide bi hafta önden gidiyor hep :) korkuyorum iyice
Bana da olmustu boyle bir sey ama birkac gun surdu uyumama da engel degildi sadece lavaboya kalktigimda cok terledigimi hatta dedigin gibi su icinde kaldigimi farkettim. Bu arada igne falan olmamistim ben
Bana da olmustu boyle bir sey ama birkac gun surdu uyumama da engel degildi sadece lavaboya kalktigimda cok terledigimi hatta dedigin gibi su icinde kaldigimi farkettim. Bu arada igne falan olmamistim ben
2435 gr di geçtiğimiz pazartesi 36 haftadaSenin kaç kiloydu canım
İnşallah canım benim dr da haftasıyla bir gidiyor kilolu bi Bebek değil ortalama demiştiKarnimda sertlik şeklinde toplama hissediyorum arada doktora sordum az önce randevum vardı olabilir bu zamanlarda artık yalancı sancı dediğimiz hareketler bunlar dedi. Gelişimi günübile uyumlu gidiyor bizim. Ortalama bir bebek dedi doktor da ne çok iri ne çok zayıf normal olacak. 34+2 deyim bugün 2350 Gr olmuş. Sağlıcakla inşaallah kucağımıza almak nasip olur vakti saati gelince.
Benim de dün tam 35 dim 2600 dedi bence seninkinde öyle bariz bi gerilik yok sıkma canını minyon olacak demekki biraz2435 gr di geçtiğimiz pazartesi 36 haftada
Bana sanki hiç dogurmayacakmisim gibi geliyorSen hazırlıklı ol bence hazır mı çantan filan
Dr un ne dedi canım sancı olayınaKızlar merhaba biz dün hastaneye gittik nst de sancım çıktı 35. Haftanın içindeyim sizce normal mi ara ara vajinamda ağrı oluyor uykusuzluğum da başladı sizce normal mi ya erken soğurmaktan korkuyorum
Merhaba kızlar.
Haftalık kontrolümüzü olduk. 37+1 deyiz.
Doktora ağrılarımdan bahsettim ,hazırlıklı ol her an gelebilir bebek dedi.
37 haftalık olduğumuz için artık erken doğum söz konusu olamaz dedi.
Eğer her şey yolunda giderse 25 ocak doğum tarihimiz kesinleşti.
Haftaya tekrar kontrole çağırdı.
Bizden haberler bu kadar bakalım..
Çok ağrı olmasa da benim de solda arada acı oluyordu dönerken yururken filân meğer kızın başı o tarafta imiş onun baskısı dedi doktor.sol kasıgım cok ağrıyor kızlar ya haftaya gidicem kontrole ne iyi gelir bu ağrılara alisverise gitmem gerek korkuyorum agridan
Normal dedi ama 60 ın üzerindeydi sancıDr un ne dedi canım sancı olayına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?