2017 Şubat Anneleri

Bende de bu gece hıc uyku yok Bebek cok hareketlı ve bacaklarımda Ağrı var dogum Ağrı'sı böyle Bır sey degıldır herhalde Dimi kızlar

Bende uyandım ama gribim bitmiş gibi sırtım çok ağrıyodu yatmadan rahatlamışım resmen bu doğum haberi beni çok heyecanlandırdı yarın bütün evi temizlmek istiyorum düzenli olsun istiyorum

Allah razı olsun. Özellikle değilde severek yediğim Yoğurt. Ama omega almayi ihmal etmedim bide haftada 3 gun felan muhakkak tavuk veya kırmızı et yedim ayrıca omega hap kullandım

Kızlar herkese güzel dilekleri için teşekkürler. .darısı sizlere inşallah. Sutum yok henüz Pompa ile sıkarak çıkarmaya çalışıyor. Ne yazık ki göğsü uc um yok o yüzden bebeğim Tutamıyor. Dua edin gelsin inşallah . Hiç korkmayın dünyanın en güzeli deneyimi

Günaydınlaaar.

1 saat yatakta sağ'a sol'a döndükten sonra kalkmaya karar verdim
Tam dalacağım uykuya ,burnum tıkanıyor ,boğazım yanıyor. Bir yandan da karnım gurulduyor.
Bir de yatmadan önce magnezyum ve calcium içiyorum.
Bağırsak hareketleri bu ilaçlardan dolayı çok artıyor. Zaten her sabah ta ishal gibi oluyorum ilaç yüzünden.
Bağırsak krampı veya uzun süreli ishal olmadığı için kullanmaya devam ettim ilacı iyi geliyor diye ama artık sorayım bi doktora diyorum

Neyse işte bugün erken başlıyorum gün'e...
Bir bardak süt ısıttım ,oturuyorum kendi kendime.
Doğuma son 13 gün ama hala içimize sinen bir isim bulamadım.
En son Serhan Buğra dedik ama buğra ismi "deve" anlamına geldiği için vazgeçtik geri.
İsim konusunda bu kadar zorlanacağım hiç aklıma gelmezdi

Bugün doktor kontrolüm var. Her şey yolunda derse haftaya temizlikçiyi ayarlıyayım diyorum. Evim zaten temiz ama dip köşe detaylı temizliğe ihtiyacım var.
Forumda ilk tanıdığın doğumunu duyunca ben dahil herkes tutuştu valla.
Sonumuz hayır ola

Merhaba..hayir canm camasir dahil sacimin tepesinden sirtima kadar su icindeyim 3hafyadir bole ve hic uyumuyorum..uc dort hafta omce ciger gelistirici igne vuruldum iki doz..ondan mi oldu bilmiyorum ama acaba baskalarida oluyor mu neden oluyor bu bilemiyorum ..bu soguklarda cam acik yaasiyorum

Günaydın formda okumuştum ama tam emin değilim sanki ciğer geliştirici iğnenin böyle etkilerini okumuştum. Yinede Dr sor istersen aklında soru kalmasın

İnşallah sütün de gelir bebişin de tutar canım..

Bebegin cok hareketli olmasi bebekte engel oldugunun göstergesi diye sacmalayan biri geldi bugün is yerine böyle bir sacmalik duyan var mi kizlar?Hareketli bebek sağlıklı bebektir derler hep.
ayyy insanlar cıldırmış ya. olur mu öyle şey. benim kız da maşallah hiç durmuyor. doktorlar asıl hareket etmezse kork diyor.(tabi hareketli bebekken hareketi durursa). yani benim bir arkadaşım var oda pek hareketsiz diyor. başka biri karnımda hiç durmazdı diyor. ama maşallah hepsi saglıklı. sen takılma böyle saçmalıklara canım. bebişlerimiz ben burdayım diyor hareketleriyle :)

Hanimlar deliler gibi ipislak sirilsiklam oluyormusunuz sizde.
Belki iğnelerdendir Can'ım...sen yine de sıcaklıyorım diye fazla açma
Ben de b12 iğneleri yaptırdım 5 güz kar yağarken balkondaydım hep öyle sıcak bastı iğneler bitene kadar şimdide soğuk aldığımdan hastayım biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…