2017 Şubat Anneleri

Turuncu arkadan geliyorum ya senin mesajların beni heyecanlandırıyor kız
Artık hayırlısıyla vaktinde gelsin kuzucuk.
Bu arada ödemim gitti ellerimdeki. Gerçekten yorgunluk çok etki ediyor. Bu gece bi uyudum kalktim sabahti sadece ge e kopek havladi o beno uyandirdi bir ara.şimdi baya iyi hissediyorum.bikini bölgedeki ağrı bile epey azaldı. Çok şükür. haftaya evdeyim artık çok mutluyum....

Acıkcası tek embrıyo olustugu ıcın bıraz uzuldum ,tek embrıyo tutma oranı nedır acaba cokta merak edıyorum ,malesef elımde olmadan ınsallah Rabbım pısman etmesın cok tesekkurler ederım :)
Bence öyle düşünme. On tanede olsa yine tutan tekbir embriyo. Öyle düşün. Dua et bol bol. İnşallah sana tutunur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

ahhhh baharcim ben daha hic bisey yapmadim.. isin kotu tarafi sabahtan beri belime arkadan dogum sancisi giriyo.. ikinci bebegim oldugu icin dogum sancisi oldugunu anlayabiliyorum. gerci yalanci dogum sancisidir ama korktum bi panik oldum evim temizlencek hicbiaey almadim birden gelirse naapcam ben . sabahtan beri tansiyonumda yuksek... uyku basiyo biyandan... pofffff. dun disari cikmistim ondanmi olduki bilemedim.. buarada benim komsum yapiyo bu bebek sekeri susu falan .... numarasini istersen veriyim bi bak ...

bide sacma olucak ama doktorlar bebegime hep 3 hafta buyuk kimisi 1 ay buyuk kimisi 1 hafta buyuk dedi o yuzden nezaman dogurucagimi bilemedigim icin galiba boyle panik oldum ... bebek adet tarihine goremi gelir gelisimine goremi onuda bilmiyorum hwrkes farkli farkli seyler soyluyo... bi dogum yapsakta bilsek ne oldugunu

"Hamza"yı düsünür müsün canim. Çöl aslani Hamza. Benim cok sevdigim isimlerden biri. Oglum olsaydi koyacaktim ama nasip degilmis.

Bende de bu terlemelerden oluyor canim sanirim normal. Bebege bi zarari oldugunu sanmiyorum.

Acıkcası tek embrıyo olustugu ıcın bıraz uzuldum ,tek embrıyo tutma oranı nedır acaba cokta merak edıyorum ,malesef elımde olmadan ınsallah Rabbım pısman etmesın cok tesekkurler ederım :)

35 yas altina tek embriyo naklediyorlar zaten canim. Moralini bozma. Benim de tek embriyoydu ve tuttu. Allahin izniyle seninki de tutunur hayata. Görecek günü nasibi varsa her türlü gelir.

hahha bende sürekli emziriyorum. benim kızım olacak inşallah ama rüyamda hep oglum oluyor ve hep emziriyorum. artık dogursam da rahatlasam

Ana sen doğurdun mu canım bakamadım sayfalara.
Gözün aydın cnm. Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin . Hayırlı evlat etsin inşallah. Sütün gelir merak etme. Bir arkadaşım 40 haftasını doldurdu normal doğum yaptı yöne de 3 gün sonra sütü geldi masallah bi geldi dolu doluydu darısı sana.

Bana sanki hiç dogurmayacakmisim gibi geliyor zaten geç döllenme olduğu için 2 hafta ilerie attilar doğum tarihini.. 19 ocakti 1 subat oldu..bu gidişle 40,41 doldururum ben ..öyle hissediyorum
Bende hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyordum ki patır patır bebeler meydana çıkmaya başladı

Hayırlısı,zamanında sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah

bergamotkokulu hayır canım bende ondan korkuyorum daha emzirme atleti kadife pijama takımı göğüs koruyucu krem hasta bezi duruyor kıyafetler de yıkanmadi korkuyorum
Kıyafetleri yıkada gerisi alınır bu arada dagide indirim varmış ayın 15'ine kadar işini görür umarım :)

Valla ben de yapmamistim ama doguranlari görünce hemen başladım. Çok yoruldum elim ayağım şişti ama ama ne yapalım evim çok kırliyldı rezil olurdum. Ha ütü falan kal di yani. Onu da hafta sonu alışverişi de hafta ici halledecegim. Doğar sa yuhlarlar beni üçüncü sonuçta. Önemli olan biryerden başlamak sonuçta. Allah kolaylık versin

Canım benım cok saol ınsalah.Tuhaf olan 21 yumurta alındı 7 si işleme konuldu ve sadece 1 tanesı tutu oyuzden bıraz kotkrtum ,sıze sormak ıstedım ::)

Bence öyle düşünme. On tanede olsa yine tutan tekbir embriyo. Öyle düşün. Dua et bol bol. İnşallah sana tutunur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Amın canım ınsallah cumlemıze.21 yumurta alındı sonar 7 tanesı ıslem gordu ancak 1 tane embrıyo olustu,oyuzden bıraz korktum .Hersey Rabbımden hayırlsıyla guldurur yuzumuzu ınsallah:)

Şeker testim yüksek çıkmıştı o yüzden doktor bugün 35+0 da nst istemişti. yaptık hiç bişeycik yok herşey yolunda muayenemizi de olduk kızım 2316 gr 45.5 cm çıktı. Kilomuz hiç artmıyor bu ara sanki azalıyor. doktor endişe etme pozisyonundan dolayı böyle çıkıyor; gelişimi vs her şeyi haftasıyla uyumlu, erken doğum beklemiyoruz rahim ağzı uzunluğun iyi dedi. ama o an ne kadar diye dormayı unuttum bizden de haftalık durum raporu böyle. Artık haftalık gidiyoruz kontrollere Güzel haberler hepimizin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…