2017 Şubat Anneleri

Ay kız valla benimde öyle eşim yanımda bilenyatmadi korkuyor çarparım diye :)

Benim esim gece uykuda bana sarilir karnimi seviyor :) bi ara bacagima vurdu donerken karnima vurdu zannetti uyandi ozur diliyo baktim yastigi almis gidiyor ben salonda yatarim diye dur dedim bacagim o :)

@Kriziantemcicegi bizde hamilelik öncesi olduğu şekilde devam ediyoruz, benim doktorum sadece peezervatif kullanmamız gerektiğini söylemişti, sperm açılmaya sebep oluyor diye. Son 2 hafta onu da bırakacağız. Arkadaşın belirttiği gibi doğumu kolaylaştırıyomuş

Ay kız valla benimde öyle eşim yanımda bilenyatmadi korkuyor çarparım diye :)
Benim 17 haftama kadar yasağım vardı zaten sonrada ben korktum hep hala da öyleyim bebeği koruma içgüdüsü oldu galiba 4 ay hep yatmak zorunda kalıp risk olunca bugun e geldik valla az kaldı zaten :)

Bi an kendimi mart kedisi gibi hissettim iyi benim gibi düzenli cinsel hayatı devam edende varmış .

Arkadaşlar bi soru sorsam hastane çıkışı için bebeğe iki takım aldım ama sanki çok küçük geliyor gözüme.Bir tanede farklı bir mağazanınkinden mi alsam. Her mağazanın yeni doğan takımlarının ölçüleri aynı mı farkı mı.korkuyorum şimdi bebeğe küçük falan gelir diye.

Benimde merak ettigim soru buydu .bana da kucuk geldi sanki.oglumda bir iki ciycitli badiyi giydiremedigimi hatirliyorum 55 cm dogmustu. yeni dogan takimlari standart mi kac cm oluyo ki acaba

İki yenidoğan var bir normal birde prematüre takım satıyorlar eğer normal aldıysanız gelir zaten muhakkak prematüre de fazla yok çeşit falan yazar etiketinde falan

Kızlar doğum yaklaştıkça korkular artıyor.. Sancılar gelince beş dakika bir dk olunca gitmek lazım mş

Allah yardımcın olsun canım inşallah işlerini halledersin en kısa zamanda.

Hazırlıklar gitmiyor valla bu aralar. Temizlik işini bir türlü halledemedim. Ufak ufak yarın başlıcam kendi yapabileceklerimi. eşim de hiç bişey yapmamı istemiyor. onun da yapabildikleri kısıtlı. bu hafta içi cam kapı ve perde işini halletsem üstümden büyük bir yük kalkacak. Bakalım artık.

O ben de de var saat başı kalkıp şu içiyorum.dilim damaging yapısio çok susuyorum..bi de terleme hergün her gün terlemis olarak uyaniyorum

Sizin kaç haftalik..gece terlemeniz oluyo mu sizinde ? yalnız ca koltuk altı falan mı..ben de karın bölgem de dahi oluyor..ateş yükselmesi değilse karıştırmayın falan yazıo bi kaç yerde ama insan açaba terledigim saatte ateşim cikmismidir die endişe ediyor..dah doğruşu ben

aynı ben
tüm gün terledim durdum karnımda aynı adet sancısı gibi sancılar oldu geceden beri..
Bende arada bi geliyo ağrıyla birlikte ter atiyorum ama dediğim gibi ağrı da adet ağrısı gibi puufff iyice tuhaf olduk neyin ne olduğunu da bilmiyoz herşeyden bisey çıkarmaya calisiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…