- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Kızlar sorması ayıp özür dileyerek aranızda eşi ile yakınlşan varmı bir sıkıntı oluyor mu?
Ay kız valla benimde öyle eşim yanımda bilenyatmadi korkuyor çarparım diye :)
Benim 17 haftama kadar yasağım vardı zaten sonrada ben korktum hep hala da öyleyim bebeği koruma içgüdüsü oldu galiba 4 ay hep yatmak zorunda kalıp risk olunca bugun e geldik valla az kaldı zaten :)Ay kız valla benimde öyle eşim yanımda bilenyatmadi korkuyor çarparım diye :)
@Kriziantemcicegi bizde hamilelik öncesi olduğu şekilde devam ediyoruz, benim doktorum sadece peezervatif kullanmamız gerektiğini söylemişti, sperm açılmaya sebep oluyor diye. Son 2 hafta onu da bırakacağız. Arkadaşınbelirttiği gibi doğumu kolaylaştırıyomuş
Benimde merak ettigim soru buydu .bana da kucuk geldi sanki.oglumda bir iki ciycitli badiyi giydiremedigimi hatirliyorum 55 cm dogmustu. yeni dogan takimlari standart mi kac cm oluyo ki acabaArkadaşlar bi soru sorsam hastane çıkışı için bebeğe iki takım aldım ama sanki çok küçük geliyor gözüme.Bir tanede farklı bir mağazanınkinden mi alsam. Her mağazanın yeni doğan takımlarının ölçüleri aynı mı farkı mı.korkuyorum şimdi bebeğe küçük falan gelir diye.
Evet merak edilen sorularBenimde merak ettigim soru buydu .bana da kucuk geldi sanki.oglumda bir iki ciycitli badiyi giydiremedigimi hatirliyorum 55 cm dogmustu. yeni dogan takimlari standart mi kac cm oluyo ki acaba
50-52 cm diye biliyorum benEvet merak edilen sorular
İki yenidoğan var bir normal birde prematüre takım satıyorlar eğer normal aldıysanız gelir zaten muhakkak prematüre de fazla yok çeşit falan yazar etiketinde falanArkadaşlar bi soru sorsam hastane çıkışı için bebeğe iki takım aldım ama sanki çok küçük geliyor gözüme.Bir tanede farklı bir mağazanınkinden mi alsam. Her mağazanın yeni doğan takımlarının ölçüleri aynı mı farkı mı.korkuyorum şimdi bebeğe küçük falan gelir diye.
Belim çok agriyo bugün ter attiriyo adet ağrısı adet sıkıntısı gibi aynı
Allah yardımcın olsun canım inşallah işlerini halledersin en kısa zamanda.Kalça ağrısı son ana kadar sürecek mi acaba? Kalça, popo, sırt günlerdir hayattan soğuttu beni, ayakta 1 saat kaldığımda bitiyor günüm. Allahım bir de ben taşınacağım bu hafta içinde, kimsem yok, yardım istediklerim de yalvarmamı bekliyorlar sanırımAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Yoğunum ev bakıyoruz koşturuyor ufak ufak topluyorum eşyalarımı. Fırsat buldukça okuyorum ama yazamıyorum. Ben sizlerin yazdıklarını okudukça dua ediyorum hepinize, siz de benden, birbirimizden esirgemeyin. Allah yardımcımız olsun.
Hazırlıklar gitmiyor valla bu aralar. Temizlik işini bir türlü halledemedim. Ufak ufak yarın başlıcam kendi yapabileceklerimi. eşim de hiç bişey yapmamı istemiyor. onun da yapabildikleri kısıtlı. bu hafta içi cam kapı ve perde işini halletsem üstümden büyük bir yük kalkacak. Bakalım artık.Slm kızlar. Hazırlıklar nasıl gidiyor. Halıları geldi şükür ama çocuklar hasta oldu aşağıda ki çift yakıyor yaa.yerler soğuk olunca da usuduk yavrularim ... İki gündür ellerim hepten devre dışı kaldı. Çok agrıyorlardı ya teli bile tutamadım. Şimdi bileklerim sıcak eşarp bağladım iyi geldi şükür. Gece ağrıdan yatırmıyor beni. Son haftalar çok zorluyor beni. Gece donemiyorum da fıtığım çok fena. Neyseki hafta ici pek isim kalmadı onlar da bitse inşallah beklemeye geçeceğim. Doğsun da artık sağlıkla
O ben de de var saat başı kalkıp şu içiyorum.dilim damaging yapısio çok susuyorum..bi de terleme hergün her gün terlemis olarak uyaniyorum
Bende arada bi geliyo ağrıyla birlikte ter atiyorum ama dediğim gibi ağrı da adet ağrısı gibiaynı ben
tüm gün terledim durdum karnımda aynı adet sancısı gibi sancılar oldu geceden beri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?