- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
Kanala yerleşirken öyle mı oluyomusMide yanmasını gözünü seveyim.başıma bi de mide bulantısı çıktıstresten olsa gerek midem bulanıyor ama çıkarma yok...bebeğim de kanala yerleşiyor sanirim kaç defadır tuvaletim geldi sanıyorum gidiyorum ama birşey yok hazır değilim henuz kendimi toplamam lazım. .bunun için uyumam lazım ama o da olmuyor
Mide yanmasını gözünü seveyim.başıma bi de mide bulantısı çıktıstresten olsa gerek midem bulanıyor ama çıkarma yok...bebeğim de kanala yerleşiyor sanirim kaç defadır tuvaletim geldi sanıyorum gidiyorum ama birşey yok hazır değilim henuz kendimi toplamam lazım. .bunun için uyumam lazım ama o da olmuyor
bendede bi haftadır ara ara yokluyor bulanti bacak aram ve belim cok fena ağrıyor bide karnımda çocuk mu itiyor kasılma mi anlamadım çok rahatsız ediyor bi haftadır aynı şekilde isyan etmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum daBulantı bende de var malesef bu ara.. akşamdan beri ne yaptıysam geçmedi, şimdi biraz nane limon içtim belki geçer diye. Uyumaya çalışıcam uyutursa. Tuvalet olayı da aynı. Bazen 5 dk da bir acayip tuvaletim varmış sanki saatlerdir gitmemişim gibi hissediyorum gidiyorum bişey yok. Hayırlısıyla bi tamamlasaydık şu hamileliği... valla 9 ay değil sanki 9 yıldır hamileyim... neyse buna da şükür diyelim yine.. Allah olmayıp da isteyen herkese nasip etsin.. şikayetlendiğimiz şeyler başkalarının aradığı şeyler ama işte yoruldum gerçekten tutamıyorum çenemi..
İyice aşağı indiğinde öyle oluyormuş diye okumuştum. .hatta doğum anında da tuvaleti olduğunu saniyormussum ama bebek geliyormusKanala yerleşirken öyle mı oluyomus
İyice aşağı indiğinde öyle oluyormuş diye okumuştum. .hatta doğum anında da tuvaleti olduğunu saniyormussum ama bebek geliyormus
İlk bebeğin mi olacak canım?Herkese günaydın hepimizde aynı şikayetler uykusuz geceler çatı ağrımaları yorgunluk halsizlik bından doğalı Yok hrrlde ha gayret kızlar az kaldı en an 1 ay daha bunlsrı çekecegiz hatta daha da artacak ama değecek inş anne olacağız Allah'ın izniyle ne büyük nimet .... komşum 2 gün önce Doğum yaptı dün gittim ilk çoçuk olduğu için acemilik var dgrı var telaş var ev kalabalık anne anneanne babaanne hala kimi ararsan var komşum rahat bir kız ama ben çok sitresli bir kadınım o kadar kalabalığa dayanamazsın sitrest oldum giderken Rezene kimyon çayı yaptım götürdüm içirdim bebek hiç emmemiş yardım ettim gösterdim ve yanımda emdi bebiş çok tatlı ve masumdu anlatamam size. Benim 2. Olacak acaba rahat olacak mıyım diyr tüm gece düşündüm uykum kaçtı acaba gene sitresli olacakmıyım ne yapacağım acemi mi olacağım diye inş herşey güzel olur ona morel verdim gelir dedim zamanla sütün sen dinlendikçe sütün artar çok aç kalırsa mama ver dedim kaşıkla ... ama korktum kızlar ya hemde çok başarabilir miyim diyr
Son haftalar cidden işkence gibi ya. İnsan bıkıyor artık kendi kendine yetememekten. Çok şükür halimize de insan bi yerden sonra tahammül etmekte zorlanıyor. 15 gün civarı kaldı görünürde ama bakalım erken gelmezse tabi. Hem biran önce olsun diyorum hem de yok ya hazır değilim diyorum kafam karmakarışık. Bi de eşim sürekli son hafta yanına ablamı çağırayım içim rahat etmiyor diyor iyice bunalıyorum. Kimseyi istemiyorum yanımda heleki kendi ailem dışında birini. İnşallah hayırlısıyla atlatırız şu doğum sürecini.Bulantı bende de var malesef bu ara.. akşamdan beri ne yaptıysam geçmedi, şimdi biraz nane limon içtim belki geçer diye. Uyumaya çalışıcam uyutursa. Tuvalet olayı da aynı. Bazen 5 dk da bir acayip tuvaletim varmış sanki saatlerdir gitmemişim gibi hissediyorum gidiyorum bişey yok. Hayırlısıyla bi tamamlasaydık şu hamileliği... valla 9 ay değil sanki 9 yıldır hamileyim... neyse buna da şükür diyelim yine.. Allah olmayıp da isteyen herkese nasip etsin.. şikayetlendiğimiz şeyler başkalarının aradığı şeyler ama işte yoruldum gerçekten tutamıyorum çenemi..
Herkese günaydın hepimizde aynı şikayetler uykusuz geceler çatı ağrımaları yorgunluk halsizlik bından doğalı Yok hrrlde ha gayret kızlar az kaldı en an 1 ay daha bunlsrı çekecegiz hatta daha da artacak ama değecek inş anne olacağız Allah'ın izniyle ne büyük nimet .... komşum 2 gün önce Doğum yaptı dün gittim ilk çoçuk olduğu için acemilik var dgrı var telaş var ev kalabalık anne anneanne babaanne hala kimi ararsan var komşum rahat bir kız ama ben çok sitresli bir kadınım o kadar kalabalığa dayanamazsın sitrest oldum giderken Rezene kimyon çayı yaptım götürdüm içirdim bebek hiç emmemiş yardım ettim gösterdim ve yanımda emdi bebiş çok tatlı ve masumdu anlatamam size. Benim 2. Olacak acaba rahat olacak mıyım diyr tüm gece düşündüm uykum kaçtı acaba gene sitresli olacakmıyım ne yapacağım acemi mi olacağım diye inş herşey güzel olur ona morel verdim gelir dedim zamanla sütün sen dinlendikçe sütün artar çok aç kalırsa mama ver dedim kaşıkla ... ama korktum kızlar ya hemde çok başarabilir miyim diyr
Son haftalar cidden işkence gibi ya. İnsan bıkıyor artık kendi kendine yetememekten. Çok şükür halimize de insan bi yerden sonra tahammül etmekte zorlanıyor. 15 gün civarı kaldı görünürde ama bakalım erken gelmezse tabi. Hem biran önce olsun diyorum hem de yok ya hazır değilim diyorum kafam karmakarışık. Bi de eşim sürekli son hafta yanına ablamı çağırayım içim rahat etmiyor diyor iyice bunalıyorum. Kimseyi istemiyorum yanımda heleki kendi ailem dışında birini. İnşallah hayırlısıyla atlatırız şu doğum sürecini.
Benim evi b*k götürmese de baya kirli. Ben bu hafta perdelerimi halılarımı yıkamacıya vericem. Camlar için birini çağırcam. Haftaya da dip köşe temizlik için yine birini çağırcam. Kendim yapma durumum yok eşim de üstünkörü yapabiliyor. Olduğu kadar artık napalım.Gunaydın kızlar. Benim derdim ne uyku ne agrı cok şukur . Benım derdim temizlik.afedersiniz evu b*k götürüyor. Ve benım hııc ama hıc halım yok. Eger sımdı baslarsam bır haftaya anca çıkarım bu evden. Ayy ne yapıcam ben ya. Sozler nasıl hallettınız kızlar ev ısını (
canım daha fazla ertelersen hiç çıkamazsın işin içinden ben kendimi ilk iyi hissettiğim anda hemen bi işi hallediyorum sonra uzanıyorum çamaşır işini hiç ertelemiyirum çünkü evi en çok dağıtan o hergün yikaniyor asıyorum kurur kurumaz katlayıp kaldırıyorum sen de öyle yap bence evi iki günde bir esin supur sun sen de viledayla bi kat sil geç yani yapcak bişey yok ama kendimden biliyorum ertelendikce birikiyor ve cikilmiyor içinden ve allah muhafaza anı bir doğum olsa naparim diye düşünmekten başım ağrıyor.Gunaydın kızlar. Benim derdim ne uyku ne agrı cok şukur . Benım derdim temizlik.afedersiniz evu b*k götürüyor. Ve benım hııc ama hıc halım yok. Eger sımdı baslarsam bır haftaya anca çıkarım bu evden. Ayy ne yapıcam ben ya. Sozler nasıl hallettınız kızlar ev ısını (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?