2017 Şubat Anneleri

Mide yanmasını gözünü seveyim.başıma bi de mide bulantısı çıktıstresten olsa gerek midem bulanıyor ama çıkarma yok...bebeğim de kanala yerleşiyor sanirim kaç defadır tuvaletim geldi sanıyorum gidiyorum ama birşey yokhazır değilim henuz kendimi toplamam lazım. .bunun için uyumam lazım ama o da olmuyor

Kanala yerleşirken öyle mı oluyomus

Bulantı bende de var malesef bu ara.. akşamdan beri ne yaptıysam geçmedi, şimdi biraz nane limon içtim belki geçer diye. Uyumaya çalışıcam uyutursa. Tuvalet olayı da aynı. Bazen 5 dk da bir acayip tuvaletim varmış sanki saatlerdir gitmemişim gibi hissediyorum gidiyorum bişey yok. Hayırlısıyla bi tamamlasaydık şu hamileliği... valla 9 ay değil sanki 9 yıldır hamileyim... neyse buna da şükür diyelim yine.. Allah olmayıp da isteyen herkese nasip etsin.. şikayetlendiğimiz şeyler başkalarının aradığı şeyler ama işte yoruldum gerçekten tutamıyorum çenemi..

bendede bi haftadır ara ara yokluyor bulanti bacak aram ve belim cok fena ağrıyor bide karnımda çocuk mu itiyor kasılma mi anlamadım çok rahatsız ediyor bi haftadır aynı şekilde isyan etmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum da

İyice aşağı indiğinde öyle oluyormuş diye okumuştum. .hatta doğum anında da tuvaleti olduğunu saniyormussum ama bebek geliyormus
bilmiyodum bunu bu ara bana da oluyo gibi seninki girebilir artık zamanın yaklaştı da benim ki girmesin biraz daha kanala fln

Günaydın kızlar. Benim de iki de bir tuvalet gitme isteğim başladı. Ama çok çok az geliyor.bir d3 karnım düştü sanki. Doğum yoluna mi girdi bu velet şimdi. Bilmiyorum ki. Normal yapma yinca insan bilemiyor hiç yaşamıştım bunu

Günaydınlaaar.
37 +5 / son 9 gün

Dün 3 saat avm gezince bugün pert bir şekilde uyandım.
Tabi oğluş babayla oynarken çoğunlukla oturdum sağ'da sol'da yoksa kesin orta yerde doğururdum
Kendimi basket topu yutmuş penguen gibi hissediyorum.
Görenler "allah kurtarsın"diyip geçiyorlardı yanımdan
Neyse 2 bebe olunca zor gezerim diyerek tadını çıkarayım dedim işte

Çarşamba gününe temizlikçi ayarlandı çok şükür. Bugün de halılarımı göndereceğim.
Benim yapmam gereken bir iki dolap içi kaldı ,onları da temizlik günü annem hallederse bütün işlerim hallolur.
Sonrasında fındığım istediği zaman gelebilir

günaydın herkese mutlu haftalar. bizde kızımla cuma kontrole gittik.34+2 de 2250 gr 46 cm. bana zayıf geldi. ama doktor teyzesi güzel dedi. o güzel dediyse güzeldir dedim bende :). usg de kocaman açtı agzını Allahım mükemmel birşey. şimdiden çok özlüyorum kızımı. bu arada ismimiz AHSEN olacak :)

Herkese günaydın hepimizde aynı şikayetler uykusuz geceler çatı ağrımaları yorgunluk halsizlik bından doğalı Yok hrrlde ha gayret kızlar az kaldı en an 1 ay daha bunlsrı çekecegiz hatta daha da artacak ama değecek inş anne olacağız Allah'ın izniyle ne büyük nimet .... komşum 2 gün önce Doğum yaptı dün gittim ilk çoçuk olduğu için acemilik var dgrı var telaş var ev kalabalık anne anneanne babaanne hala kimi ararsan var komşum rahat bir kız ama ben çok sitresli bir kadınım o kadar kalabalığa dayanamazsın sitrest oldum giderken Rezene kimyon çayı yaptım götürdüm içirdim bebek hiç emmemiş yardım ettim gösterdim ve yanımda emdi bebiş çok tatlı ve masumdu anlatamam size. Benim 2. Olacak acaba rahat olacak mıyım diyr tüm gece düşündüm uykum kaçtı acaba gene sitresli olacakmıyım ne yapacağım acemi mi olacağım diye inş herşey güzel olur ona morel verdim gelir dedim zamanla sütün sen dinlendikçe sütün artar çok aç kalırsa mama ver dedim kaşıkla ... ama korktum kızlar ya hemde çok başarabilir miyim diyr

İlk bebeğin mi olacak canım?

O arkadaşın nE yapmış öyle ya maaile herkesin ne işi var lohusa kadının evinde kim olsa strese girer

Daha dün teyzemlere kuzenlere kimseyi istemiyorum nE Bebek görmesi ne adeti filan minvalinde konuşma yaptım yarı ağızları açık dinlediler ama iyi oldu çekemem çünkü kendimi biliyorum

İllaki ilk Bebek ya da ikinci farketmeden ilk bikaç gün acemilik olacak diye düşünüyorum sonuçta içerden bambaşka bi dünyayı yaşayan bi canlı çıkacak hayatımıza adapte olmaya çalışacak ya da biz onunla adapte olmaya çalışacağız bilemiyorum

İnşallah kolik huzursuz bi Bebek olamazlar sağlıkla huzurla gelsinler

Günaydın

bugün ilk kez sabah 5 sularına kadar uyuyamadım

Rüyalarımda Doğum belirtilerini gördüm durdum bir de bebek eldiveni, paket içerisinde satılanlardan alırsanız daha karlı filan diyordu satıcı hala bişeyler alıp duruyoruz bitmedi bitmiyor eksikler bu haftaiçi artık çantayı hazırlamalı

Son haftalar cidden işkence gibi ya. İnsan bıkıyor artık kendi kendine yetememekten. Çok şükür halimize de insan bi yerden sonra tahammül etmekte zorlanıyor. 15 gün civarı kaldı görünürde ama bakalım erken gelmezse tabi. Hem biran önce olsun diyorum hem de yok ya hazır değilim diyorum kafam karmakarışık. Bi de eşim sürekli son hafta yanına ablamı çağırayım içim rahat etmiyor diyor iyice bunalıyorum. Kimseyi istemiyorum yanımda heleki kendi ailem dışında birini. İnşallah hayırlısıyla atlatırız şu doğum sürecini.

günaydın anneler Bugün oğlumuzu gördük.Bu güne kadar yüzünü neredeyse hiç net görememiştik. Çok şükür gördük... Bugün 36+3 teyiz..Boyu 49 cm kilo 2930 sanırım normal doktor fena değil gayet iyi dedi..Şimdi bile doğsa çok şükür zor günleri atlatmışız. Ağrılar ve kaşıntı için yapacak bir şey yok şuan için..Magnezyumu günde 2 ye çıkardı..Doğum için 2 şubata karar verdik..Spinal sezeryan olacak nasipse.. Allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim..

Ay alın benden de o kadar.. hiiçç kimseyi istemiyorum kendi annem de dahil buna. Annem memleketten habire arıyor ne zaman geleyim ne zaman geleyim diye bunu sormasından bile bunaldım. Daha belli değil deyip erteliyorum sürekli. Annem kayınvalidem, 15 tatilde de ablam gelicem diyor üstelik iki çocuğuyla... ay hepsi canım ciğerim ama bu kadar insan nedir yaa. En sonunda bişey diyip birinin kalbini kırıcam. Ablam dua ediyo ki inşallah ben geldiğimde doğar diye, bende Allah a yalvarıyorum inşallah onlar gidince doğar diye. İki çocuk evde bir yenidoğanla düşünemiyorum. Çocuk bunlar kavga edip bağrışıp cırlıyolar ay ben o kafayla kaldıramam. Hele minik bebekle! Ben uyusun diye bakıcam evde iki çocuk bağrışması olacak hayal bile edemiyorum. İçten içe çok kızıyorum ablama anlayışsızlık yapıyor diye. Bunaldım ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Anlatırken bile çığlık atasım geldi

Gunaydın kızlar. Benim derdim ne uyku ne agrı cok şukur . Benım derdim temizlik. afedersiniz evu b*k götürüyor. Ve benım hııc ama hıc halım yok. Eger sımdı baslarsam bır haftaya anca çıkarım bu evden. Ayy ne yapıcam ben ya. Sozler nasıl hallettınız kızlar ev ısını (

Benim evi b*k götürmese de baya kirli. Ben bu hafta perdelerimi halılarımı yıkamacıya vericem. Camlar için birini çağırcam. Haftaya da dip köşe temizlik için yine birini çağırcam. Kendim yapma durumum yok eşim de üstünkörü yapabiliyor. Olduğu kadar artık napalım.

canım daha fazla ertelersen hiç çıkamazsın işin içinden ben kendimi ilk iyi hissettiğim anda hemen bi işi hallediyorum sonra uzanıyorum çamaşır işini hiç ertelemiyirum çünkü evi en çok dağıtan o hergün yikaniyor asıyorum kurur kurumaz katlayıp kaldırıyorum sen de öyle yap bence evi iki günde bir esin supur sun sen de viledayla bi kat sil geç yani yapcak bişey yok ama kendimden biliyorum ertelendikce birikiyor ve cikilmiyor içinden ve allah muhafaza anı bir doğum olsa naparim diye düşünmekten başım ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…