Bi çoğu aynı canım sende yuklenmeseydin kendine o kadar yada söyleseydin benimki de söylersem yapiyo bazen kendiliğinden de biseyler yapiyo ama genel olarak illa dicen şunu yapiver diye beddua etme sen yine deAllahım ne kadar yanlış bir adamla evliyim..bunu bu aşamada anlıyor olmak iğrenç bir durum...sabahtan beri camları siliyorum ..yardım eder belki diye bugün yaptım ama nerde...bilgisayarın başından kalkmadı o orda oyun oynuyor ben 9 aylık hamile halimle kovalar kaldırıp cam siliyorum..bari kovaları sen taşı ..ama nerde onda o düşünce. .sonra ben çarşıya gidiyorum dedi deli oldum bağırdım çağırdım ama o da durmuyor o da bağırıyorinsan olan biraz anlayışlı olur ama beni bu halde bırakıp gitti..ne beddualar ettim beni bu hale getiriyor ya Allah onu bin beter etsin ..eve de almayacağım ne hali varsa görsün
Aynen arkadaşım dayanacağız Allah güç versin hepimize. Çok kötü oldu taşınmam ama yaşanacakların önüne geçilmiyor maalesef, hamile olmasam ki 2 kere ev taşıdım kimseden bir şey beklemedim eşimden bile. Sanırım alıştırdım bu kadın her şeyi kendi yapar olayına, ama hamileyken hele son zaman muhtaç oluyormuşsun Artık tek umudum kızım doğmadan yarım yamalakta olsa evime yerleşmek.Sorma o kalça ağrısını dibine kadar yaşayanlardan biride benimsabah kalkınca fena oluyo gün içinde de bacagima vuruyo heralde agirlastik iyice ondan oluyo galiba bide genişleme oldukça onun etkisi midir nedir az kaldı dayancaz mecbur biraz daha yardım konusuna da gelince öyle bi zaman olmuş ki artık tırnağın varsa başını kaşı derler ya aynen öyleyiz Allah bizlere yardım etsin artık ne diyelim kötü olmuş bu halde ev taşıma işi
Bu durumda olmalarına biz alıştırdık biz. Şöyle nazlı çıt kırıldım olsaydık yaparlardı diye düşünüyorum. Her şeyi üstüne alan, kimseden bir şey beklemeyen kadınların ihtiyaç halinde kıracak camları kalmıyormuş Yorma daha kendini bence, bir de stres Allah korusun sancıları tetikliyor sonra.Allahım ne kadar yanlış bir adamla evliyim..bunu bu aşamada anlıyor olmak iğrenç bir durum...sabahtan beri camları siliyorum ..yardım eder belki diye bugün yaptım ama nerde...bilgisayarın başından kalkmadı o orda oyun oynuyor ben 9 aylık hamile halimle kovalar kaldırıp cam siliyorum..bari kovaları sen taşı ..ama nerde onda o düşünce. .sonra ben çarşıya gidiyorum dedi deli oldum bağırdım çağırdım ama o da durmuyor o da bağırıyorinsan olan biraz anlayışlı olur ama beni bu halde bırakıp gitti..ne beddualar ettim beni bu hale getiriyor ya Allah onu bin beter etsin ..eve de almayacağım ne hali varsa görsün
Amin canım aynen başta alistirinca öyle olunca malesef Allah ım yardımcın olsun inş sağ salim atlatirsinAynen arkadaşım dayanacağız Allah güç versin hepimize. Çok kötü oldu taşınmam ama yaşanacakların önüne geçilmiyor maalesef, hamile olmasam ki 2 kere ev taşıdım kimseden bir şey beklemedim eşimden bile. Sanırım alıştırdım bu kadın her şeyi kendi yapar olayına, ama hamileyken hele son zaman muhtaç oluyormuşsun Artık tek umudum kızım doğmadan yarım yamalakta olsa evime yerleşmek.
Benim de 9.7 ydi düşük 10 un üstüne çıkarmamız lazım dedi Dr um ama sonra bi daha bakmadı doğumla ilgili sıkıntısı sanırım halsizlik yapması oluyo ilacın var mı kullaniyomusun ben geçen test yaptırmıştı Dr um 10 çıkmış ancak bununla ilgili de bişey demedi yine Dr um ruh haline gelince benim de temizlik ve yapılması lazım ama ne yardım edecek kimsem var ne de kadın alabilecek haldeyim kendim yapmaya kalksam ona hiç mı ama hiç dermanim yok üstesinden gelemem bu halde varsın kalsın diyorum bende napim günlük rutin üstünden süpürüp boş yerleri siliyorum o kadar başka bişey yapacak gücüm yok maalesefselam kıslar...dun doktora gittim acile...benim kan değerim 9.5 düşmüş ama doktor herşeyin gayet iyi dedi bana .. ben bu doktorlardan hic bisey anlamadim .. kendi doktorum 10.5 ken bile kansızlığın var derken 9.5 daha az degilmi... benim ikinci gebeliğin ama ilkinde kansızlık yaşamadığım için bilmiyorum... kansızlık doğumda bisey oluyomuş sezeryan olucam bide niye herşeyin normal dedi bu doktor bilmiyorum ... bu arada hep ocagin 20 sinde dogum yaparım diyodum içine oyle doğuyordu ama şubatın ilk haftasını bekliycez.. sağlıklı olsunda.. artık aslinda içimdeki dogum hevesi tamamen kaçtı.. çünkü kansizliktanmidir nedir kolumu kaldıramıyorum esinle 4 yaşındaki ogluma eve zar zor bakıyorum ki kapı pencere hali koltuk sileyim.. perde yıkayayım..temizlik duruyo alışverişler duruyo .. kalsın istiyom sanki yani bugünkü ruh halim bu.. ben kapılara bakıyom kapılar bana ... pofffff. . .
Allahım ne kadar yanlış bir adamla evliyim..bunu bu aşamada anlıyor olmak iğrenç bir durum...sabahtan beri camları siliyorum ..yardım eder belki diye bugün yaptım ama nerde...bilgisayarın başından kalkmadı o orda oyun oynuyor ben 9 aylık hamile halimle kovalar kaldırıp cam siliyorum..bari kovaları sen taşı ..ama nerde onda o düşünce. .sonra ben çarşıya gidiyorum dedi deli oldum bağırdım çağırdım ama o da durmuyor o da bağırıyorinsan olan biraz anlayışlı olur ama beni bu halde bırakıp gitti..ne beddualar ettim beni bu hale getiriyor ya Allah onu bin beter etsin ..eve de almayacağım ne hali varsa görsün
selam kıslar...dun doktora gittim acile...benim kan değerim 9.5 düşmüş ama doktor herşeyin gayet iyi dedi bana .. ben bu doktorlardan hic bisey anlamadim .. kendi doktorum 10.5 ken bile kansızlığın var derken 9.5 daha az degilmi... benim ikinci gebeliğin ama ilkinde kansızlık yaşamadığım için bilmiyorum... kansızlık doğumda bisey oluyomuş sezeryan olucam bide niye herşeyin normal dedi bu doktor bilmiyorum ... bu arada hep ocagin 20 sinde dogum yaparım diyodum içine oyle doğuyordu ama şubatın ilk haftasını bekliycez.. sağlıklı olsunda.. artık aslinda içimdeki dogum hevesi tamamen kaçtı.. çünkü kansizliktanmidir nedir kolumu kaldıramıyorum esinle 4 yaşındaki ogluma eve zar zor bakıyorum ki kapı pencere hali koltuk sileyim.. perde yıkayayım..temizlik duruyo alışverişler duruyo .. kalsın istiyom sanki yani bugünkü ruh halim bu.. ben kapılara bakıyom kapılar bana ... pofffff. . .
Daha erken bebisler beklesin biraz daha :)Olabilir canim gercek sanci bu kadar basit olmaz heralde bi anda bi geldi ter attirdi adet olacagimiz zaman olur ya oyle simdi biraz daha iyi gibiyim
Aynen rahatlar orda yatsınlar tepinip duruyorlar az daha beklesinler :)Daha erken bebisler beklesin biraz daha :)
Arada ters hareket edince benim de kasigim kütlüyo ani hareket yaptığın için olabilir canımKizlar ya az once ayagimi koltugun ayak pufuna koyayim diye bir bacagimi kaldirdim ve bi anda pat diye bi ses geldi. Once ne bileyim suyum falan geldi zannettim birsey yok. Belimden geldi sanirim biraz dusununce anladim. Ayaga kalktim resmen penguen gibi yuruyordum o sesten sonra bel agrim falan da gecti yuruyisumde duzeldi. Ne oldu anlamadim ama korkuyrum ya
Arada ters hareket edince benim de kasigim kütlüyo ani hareket yaptığın için olabilir canım
Aynen rahatlar orda yatsınlar tepinip duruyorlar az daha beklesinler :)
öyle canim benimde kadin alıcak durumum yok.. kız kardeşimle de tartıştım.. gerçekten bu dünyada tırnağın varsa kafanı kendin kası yoksa kudur dur kimse duymaz sesini.. kalkamıyorum.. lanet olasi dogum yapınca da doludurlar puff nefret ediyorum insanlardanBenim de 9.7 ydi düşük 10 un üstüne çıkarmamız lazım dedi Dr um ama sonra bi daha bakmadı doğumla ilgili sıkıntısı sanırım halsizlik yapması oluyo ilacın var mı kullaniyomusun ben geçen test yaptırmıştı Dr um 10 çıkmış ancak bununla ilgili de bişey demedi yine Dr um ruh haline gelince benim de temizlik ve yapılması lazım ama ne yardım edecek kimsem var ne de kadın alabilecek haldeyim kendim yapmaya kalksam ona hiç mı ama hiç dermanim yok üstesinden gelemem bu halde varsın kalsın diyorum bende napim günlük rutin üstünden süpürüp boş yerleri siliyorum o kadar başka bişey yapacak gücüm yok maalesef
canim sen hic kafanı karıştırma benim bi pihtılasma var mı yok mu diye yapılmış testim bile yok.kızımdan sonra yıllarca cocuk sahibi olamadım asılama tüpbebek hep negatifti bu bebek sürpriz olunca doktor hemen igneye başlattı beni önlem amaçlıymış.çünkü düşüklerin büyük çogunlugu pihtilasma kalanıda genetik bozuklukmuş.bazı hastalarına igneyi ameliyata kadar bırakmayın demiş.internetteki bilgilerin dışında yaşanıyor hersey.ama senin durumunda olupta spinal olanı gördüm hicbir sorun olmadı.sag salim tertemiz kolayca dogurursun inşallahCanim ben cuma gunu gircem doguma ama dr um kestirmiyor igneyi en son persembe sabah yapicam. Aspirini 2 hafta once kestik. Spinal anesteziyi okudum biraz internetten de kan sulandirici ilac kullananlara uygulanmaz diyor. Ve sonrasinda sikayeti olan cok fazla o yuzden korkuyorum biraz. Drumda benim icin farketmez genel anestezi yada spinal anestezi druyla konusur karar verirsin diyor. Kafam karisti iyice.
oğluma bir ay buyuk 2 hafta buyuk yok bu bebek niye iri diyip durdukları için bu psikolojiye girdim .. adet tarihimi yanlış bildiğimi söyledi bir sürü doktor 3 farklı hastaneye gittim 3 ise adet tarihimi yanlış bildiğimi söyledi bu yuzden.erken dogum yapmak istemem yoksa ... aslında ben boyle değildim doktorlar yaptiCanım bu halinle niye cam'a çıktın ki ...
Madem eşin böyle rahat takılıyor ,sen de çağır temizlikçiyi,eşine de ödet bir güzel.
Valla günlerimiz aynı ve ben iki odayı zor süpürürken sen bide cam'a çıkıyorsun
Evet kan değerin oldukça düşük. Benim değerim 11 iken doktor günde 2 taneye çıkardı kan ilacını.
Seninde kafana takılıyorsa günde 2 tane iç derim..
Doğum tarihin de olması gerektiği gibi aslında.
Sezeryanda en erken 10 gün öncesi müdahele ediyor doktorlar .
Neden 1 ay öncesinden doğsun istiyorsun ki ?
Temizlik için de birini ayarlayın derim.
Hiç kasmaya gerek yok...
kemigin yerine oturmuştur tatlimKizlar ya az once ayagimi koltugun ayak pufuna koyayim diye bir bacagimi kaldirdim ve bi anda pat diye bi ses geldi. Once ne bileyim suyum falan geldi zannettim birsey yok. Belimden geldi sanirim biraz dusununce anladim. Ayaga kalktim resmen penguen gibi yuruyordum o sesten sonra bel agrim falan da gecti yuruyisumde duzeldi. Ne oldu anlamadim ama korkuyrum ya
Simdi bu iyi birsey mi kotu bir sey mi canimkemigin yerine oturmuştur tatlim
Buna şükür canım napalim benim kimsem yok burda kizkardesim hiç yok zaten tek kızım ailemden kimse de yok napim dünyanın sonu değil pis içinde de değil evim artık kalacak böyle yapacak bişey yok dediğin gibi tırnağın varsa kafanı kaşı artık böyleöyle canim benimde kadin alıcak durumum yok.. kız kardeşimle de tartıştım.. gerçekten bu dünyada tırnağın varsa kafanı kendin kası yoksa kudur dur kimse duymaz sesini.. kalkamıyorum.. lanet olasi dogum yapınca da doludurlar puff nefret ediyorum insanlardan
Bişey olmaz inş ani hareket ettiysen bi anda ondan olmuştur az kendini dinle bakalımAyy insallah oyledir canim once kasik agrisi oldu sonra bacagimi kaldirinca o ses cikti. Cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?