2017 Şubat Anneleri

Bi çoğu aynı canım sende yuklenmeseydin kendine o kadar yada söyleseydin benimki de söylersem yapiyo bazen kendiliğinden de biseyler yapiyo ama genel olarak illa dicen şunu yapiver diye beddua etme sen yine de

Aynen arkadaşım dayanacağız Allah güç versin hepimize. Çok kötü oldu taşınmam ama yaşanacakların önüne geçilmiyor maalesef, hamile olmasam ki 2 kere ev taşıdım kimseden bir şey beklemedim eşimden bile. Sanırım alıştırdım bu kadın her şeyi kendi yapar olayına, ama hamileyken hele son zaman muhtaç oluyormuşsun Artık tek umudum kızım doğmadan yarım yamalakta olsa evime yerleşmek.

Bu durumda olmalarına biz alıştırdık biz. Şöyle nazlı çıt kırıldım olsaydık yaparlardı diye düşünüyorum. Her şeyi üstüne alan, kimseden bir şey beklemeyen kadınların ihtiyaç halinde kıracak camları kalmıyormuş Yorma daha kendini bence, bir de stres Allah korusun sancıları tetikliyor sonra.

selam kıslar...dun doktora gittim acile...benim kan değerim 9.5 düşmüş ama doktor herşeyin gayet iyi dedi bana .. ben bu doktorlardan hic bisey anlamadim .. kendi doktorum 10.5 ken bile kansızlığın var derken 9.5 daha az degilmi... benim ikinci gebeliğin ama ilkinde kansızlık yaşamadığım için bilmiyorum... kansızlık doğumda bisey oluyomuş sezeryan olucam bide niye herşeyin normal dedi bu doktor bilmiyorum ... bu arada hep ocagin 20 sinde dogum yaparım diyodum içine oyle doğuyordu ama şubatın ilk haftasını bekliycez.. sağlıklı olsunda.. artık aslinda içimdeki dogum hevesi tamamen kaçtı.. çünkü kansizliktanmidir nedir kolumu kaldıramıyorum esinle 4 yaşındaki ogluma eve zar zor bakıyorum ki kapı pencere hali koltuk sileyim.. perde yıkayayım..temizlik duruyo alışverişler duruyo .. kalsın istiyom sanki yani bugünkü ruh halim bu.. ben kapılara bakıyom kapılar bana ... pofffff. . .

Amin canım aynen başta alistirinca öyle olunca malesef Allah ım yardımcın olsun inş sağ salim atlatirsin

Benim de 9.7 ydi düşük 10 un üstüne çıkarmamız lazım dedi Dr um ama sonra bi daha bakmadı doğumla ilgili sıkıntısı sanırım halsizlik yapması oluyo ilacın var mı kullaniyomusun ben geçen test yaptırmıştı Dr um 10 çıkmış ancak bununla ilgili de bişey demedi yine Dr um ruh haline gelince benim de temizlik ve yapılması lazım ama ne yardım edecek kimsem var ne de kadın alabilecek haldeyim kendim yapmaya kalksam ona hiç mı ama hiç dermanim yok üstesinden gelemem bu halde varsın kalsın diyorum bende napim günlük rutin üstünden süpürüp boş yerleri siliyorum o kadar başka bişey yapacak gücüm yok maalesef

Canım bu halinle niye cam'a çıktın ki ...
Madem eşin böyle rahat takılıyor ,sen de çağır temizlikçiyi,eşine de ödet bir güzel.
Valla günlerimiz aynı ve ben iki odayı zor süpürürken sen bide cam'a çıkıyorsun

Evet kan değerin oldukça düşük. Benim değerim 11 iken doktor günde 2 taneye çıkardı kan ilacını.
Seninde kafana takılıyorsa günde 2 tane iç derim..
Doğum tarihin de olması gerektiği gibi aslında.
Sezeryanda en erken 10 gün öncesi müdahele ediyor doktorlar .
Neden 1 ay öncesinden doğsun istiyorsun ki ?
Temizlik için de birini ayarlayın derim.
Hiç kasmaya gerek yok...

Kizlar ya az once ayagimi koltugun ayak pufuna koyayim diye bir bacagimi kaldirdim ve bi anda pat diye bi ses geldi. Once ne bileyim suyum falan geldi zannettim birsey yok. Belimden geldi sanirim biraz dusununce anladim. Ayaga kalktim resmen penguen gibi yuruyordum o sesten sonra bel agrim falan da gecti yuruyisumde duzeldi. Ne oldu anlamadim ama korkuyrum ya

Arada ters hareket edince benim de kasigim kütlüyo ani hareket yaptığın için olabilir canım

öyle canim benimde kadin alıcak durumum yok.. kız kardeşimle de tartıştım.. gerçekten bu dünyada tırnağın varsa kafanı kendin kası yoksa kudur dur kimse duymaz sesini.. kalkamıyorum.. lanet olasi dogum yapınca da doludurlar puff nefret ediyorum insanlardan

canim sen hic kafanı karıştırma benim bi pihtılasma var mı yok mu diye yapılmış testim bile yok.kızımdan sonra yıllarca cocuk sahibi olamadım asılama tüpbebek hep negatifti bu bebek sürpriz olunca doktor hemen igneye başlattı beni önlem amaçlıymış.çünkü düşüklerin büyük çogunlugu pihtilasma kalanıda genetik bozuklukmuş.bazı hastalarına igneyi ameliyata kadar bırakmayın demiş.internetteki bilgilerin dışında yaşanıyor hersey.ama senin durumunda olupta spinal olanı gördüm hicbir sorun olmadı.sag salim tertemiz kolayca dogurursun inşallah

oğluma bir ay buyuk 2 hafta buyuk yok bu bebek niye iri diyip durdukları için bu psikolojiye girdim .. adet tarihimi yanlış bildiğimi söyledi bir sürü doktor 3 farklı hastaneye gittim 3 ise adet tarihimi yanlış bildiğimi söyledi bu yuzden.erken dogum yapmak istemem yoksa ... aslında ben boyle değildim doktorlar yapti

kemigin yerine oturmuştur tatlim

Buna şükür canım napalim benim kimsem yok burda kizkardesim hiç yok zaten tek kızım ailemden kimse de yok napim dünyanın sonu değil pis içinde de değil evim artık kalacak böyle yapacak bişey yok dediğin gibi tırnağın varsa kafanı kaşı artık böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…