2017 Şubat Anneleri

Insallah canim. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Saglikla sihhatle hayirla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah.

Canım inan ki çoğu erkek aynı. Sen söylemeyince bir çok şeyi akıl edemiyor. Uygun bir üslupla söyleyince anlayacaktır seni. Allah iyilikle geçinmek nasip etsin

Ayy inşallah çoğalmaz benim de kasıklarımda vardı 2-3 taneydi 4-5 tane oldu yukarılarda birşey yok. Karnım öne doğru çok çıkıyor devamı gelmez inşallah pehlivan gibi yağlı geziyorum
Benim minigimde sagolsun dizini gerdirdi gerdirdi karnimdan catlama sesini duydum simdi gobegimin üstünde taze mi taze catlagim oluştu. Sabah ise gec kaldığım icin kremlenmeden cikmistim gerilince catladim.Hep yaptigi sey halbuki benim bidigin.Anasinda suc.Onlardan bize hediyeler
Hayirlisi canim.Saglikli sihhatli gelsinler.Cevremdeki büyükler dogumun yaklaştığını söylüyor artik.Bebek aşağı düşmüş .Benimde bu ara vajinada büyük bir baski olusuyor.Yürüdükçe daha cok artiyor.

Simdi bu iyi birsey mi kotu bir sey mi canim
Canim endiselenme.Kemiklerin yerine oturmustur.Bel fitigim var gece sagdan sola dönerken o ses benden hep geliyor.Bu sayede bel agrim geciyor. :))))

Kızlar sorması ayıp özür dileyerek aranızda eşi ile yakınlşan varmı bir sıkıntı oluyor mu?
Uzun süre oldu canim olmayali.Karnim büyümeye başladığında korktu cocuga birsey olcak bana zarar vercek diye.Ama dr lar erken dogum sıkıntın yoksa 32 haftaya kadar öneriyordu.

Kızlar kocalarınız size yardim etmiyorsa birakin hicbirsey yapmayin sizde. hamile halinizle cam kapi silmeye niye calisiyorsunuz ki???Bu aya kadar taşıdınız karninizda ya düşseniz birsey olsa size ve bebege o zaman daha mi iyi olcak.O ev sizin olduğu kadar eşinizinde ,eve dogumdan sonra gelenler sizin eviniz pis diye yargilayamaz.Siz hamile hamile yapamazsiniz zaten ağır isleri.Soran olursada x bana hic yardim etmedi dersiniz olur biter.Biraz kendinizi ve bebeginizi düşünün hanimlar.Kaldırdığıniz kova size ve bebege zarar verebilir.Herseyi siz üstlenirseniz eşleriniz ellerini hicbirseye surmezzzzz.

Slm kızlar. Hazırlıklar nasıl gidiyor. Halıları geldi şükür ama çocuklar hasta oldu aşağıda ki çift yakıyor yaa.yerler soğuk olunca da usuduk yavrularim ... İki gündür ellerim hepten devre dışı kaldı. Çok agrıyorlardı ya teli bile tutamadım. Şimdi bileklerim sıcak eşarp bağladım iyi geldi şükür. Gece ağrıdan yatırmıyor beni. Son haftalar çok zorluyor beni. Gece donemiyorum da fıtığım çok fena. Neyseki hafta ici pek isim kalmadı onlar da bitse inşallah beklemeye geçeceğim. Doğsun da artık sağlıkla

Kızlar bebek şampuanı vs hepsini bir arada çıkartmak için Nivea Baby adda çantasını aldım nivea da fena bi marka değil diye düşündüm iyi mı ettim bilmiyom

Cok korktum bi an demek ki kemik sesiymis:)
Cok korktum ama demek ki kwmik sesiymis :)

Cok korktum ya kemik sesiymis oysa ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…