- 25 Ekim 2014
- 186
- 163
- 53
Insallah canim. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Saglikla sihhatle hayirla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah.canim sen hic kafanı karıştırma benim bi pihtılasma var mı yok mu diye yapılmış testim bile yok.kızımdan sonra yıllarca cocuk sahibi olamadım asılama tüpbebek hep negatifti bu bebek sürpriz olunca doktor hemen igneye başlattı beni önlem amaçlıymış.çünkü düşüklerin büyük çogunlugu pihtilasma kalanıda genetik bozuklukmuş.bazı hastalarına igneyi ameliyata kadar bırakmayın demiş.internetteki bilgilerin dışında yaşanıyor hersey.ama senin durumunda olupta spinal olanı gördüm hicbir sorun olmadı.sag salim tertemiz kolayca dogurursun inşallah
Cok sukur simdilik bir problemim yok canim. Bebiste hareketliBişey olmaz inş ani hareket ettiysen bi anda ondan olmuştur az kendini dinle bakalım
Korkma o zaman bişey olmaz Allah in izniyle inşCok sukur simdilik bir problemim yok canim. Bebiste hareketli
Insallah canim insallahKorkma o zaman bişey olmaz Allah in izniyle inş
Canım inan ki çoğu erkek aynı. Sen söylemeyince bir çok şeyi akıl edemiyor. Uygun bir üslupla söyleyince anlayacaktır seni. Allah iyilikle geçinmek nasip etsinAllahım ne kadar yanlış bir adamla evliyim..bunu bu aşamada anlıyor olmak iğrenç bir durum...sabahtan beri camları siliyorum ..yardım eder belki diye bugün yaptım ama nerde...bilgisayarın başından kalkmadı o orda oyun oynuyor ben 9 aylık hamile halimle kovalar kaldırıp cam siliyorum..bari kovaları sen taşı ..ama nerde onda o düşünce. .sonra ben çarşıya gidiyorum dedi deli oldum bağırdım çağırdım ama o da durmuyor o da bağırıyorinsan olan biraz anlayışlı olur ama beni bu halde bırakıp gitti..ne beddualar ettim beni bu hale getiriyor ya Allah onu bin beter etsin ..eve de almayacağım ne hali varsa görsün
Benim minigimde sagolsun dizini gerdirdi gerdirdi karnimdan catlama sesini duydum simdi gobegimin üstünde taze mi taze catlagim oluştu. Sabah ise gec kaldığım icin kremlenmeden cikmistim gerilince catladim.Hep yaptigi sey halbuki benim bidigin.Anasinda suc.Onlardan bize hediyelerAyy inşallah çoğalmaz benim de kasıklarımda vardı 2-3 taneydi 4-5 tane olduyukarılarda birşey yok. Karnım öne doğru çok çıkıyor devamı gelmez inşallah pehlivan gibi yağlı geziyorum
Hayirlisi canim.Saglikli sihhatli gelsinler.Cevremdeki büyükler dogumun yaklaştığını söylüyor artik.Bebek aşağı düşmüş .Benimde bu ara vajinada büyük bir baski olusuyor.Yürüdükçe daha cok artiyor.Canım son 10 günüm kaldı ama şikayetlerim iyice artmaya başladı.
Artık doğumun iyice yaklaştığını hissediyorum.
Bebek çok fena baskı yaptığı için yürümekte ve oturup kalkmakta çok zorlanıyorum.
Gününü beklemez bu oğlan diyorum ama bakalım :)
Canim endiselenme.Kemiklerin yerine oturmustur.Bel fitigim var gece sagdan sola dönerken o ses benden hep geliyor.Bu sayede bel agrim geciyor. :))))
Simdi bu iyi birsey mi kotu bir sey mi canim
Uzun süre oldu canim olmayali.Karnim büyümeye başladığında korktu cocuga birsey olcak bana zarar vercek diye.Ama dr lar erken dogum sıkıntın yoksa 32 haftaya kadar öneriyordu.Kızlar sorması ayıp özür dileyerek aranızda eşi ile yakınlşan varmı bir sıkıntı oluyor mu?
Kizlar bebek cikolatasi isini naptiniz? Internette guvendiginiz siteler var mi? Bayat oluyormus cunku gelen cikolatalar
İyi çok şükür canım şampuan fln almamistik onları almaya çıktık az belim agridi sen nasılsın canımLoveali nasilsin?Kızlar emzik kutusunu nasıl sterilize ettiniz?
Evet devam ediyoruz . Bir sıkıntı Yok çok şükür . Yarın doktora Sorucam sorun yoksa son haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum.doğum içinde iyiymiş...Kızlar sorması ayıp özür dileyerek aranızda eşi ile yakınlşan varmı bir sıkıntı oluyor mu?
Nerdeyse dogurcam hamilelik boyunca bi kez olduEvet devam ediyoruz . Bir sıkıntı Yok çok şükür . Yarın doktora Sorucam sorun yoksa son haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum.doğum içinde iyiymiş...
Ay kız valla benimde öyle eşim yanımda bilenyatmadi korkuyor çarparım diye :)Nerdeyse dogurcam hamilelik boyunca bi kez oldu
Benim minigimde sagolsun dizini gerdirdi gerdirdi karnimdan catlama sesini duydum simdi gobegimin üstünde taze mi taze catlagim oluştu. Sabah ise gec kaldığım icin kremlenmeden cikmistim gerilince catladim.Hep yaptigi sey halbuki benim bidigin.Anasinda suc.Onlardan bize hediyeler
Hayirlisi canim.Saglikli sihhatli gelsinler.Cevremdeki büyükler dogumun yaklaştığını söylüyor artik.Bebek aşağı düşmüş .Benimde bu ara vajinada büyük bir baski olusuyor.Yürüdükçe daha cok artiyor.
Canim endiselenme.Kemiklerin yerine oturmustur.Bel fitigim var gece sagdan sola dönerken o ses benden hep geliyor.Bu sayede bel agrim geciyor. :))))
Cok korktum ama demek ki kwmik sesiymis :)Benim minigimde sagolsun dizini gerdirdi gerdirdi karnimdan catlama sesini duydum simdi gobegimin üstünde taze mi taze catlagim oluştu. Sabah ise gec kaldığım icin kremlenmeden cikmistim gerilince catladim.Hep yaptigi sey halbuki benim bidigin.Anasinda suc.Onlardan bize hediyeler
Hayirlisi canim.Saglikli sihhatli gelsinler.Cevremdeki büyükler dogumun yaklaştığını söylüyor artik.Bebek aşağı düşmüş .Benimde bu ara vajinada büyük bir baski olusuyor.Yürüdükçe daha cok artiyor.
Cok korktum ya kemik sesiymis oysa ki :)Benim minigimde sagolsun dizini gerdirdi gerdirdi karnimdan catlama sesini duydum simdi gobegimin üstünde taze mi taze catlagim oluştu. Sabah ise gec kaldığım icin kremlenmeden cikmistim gerilince catladim.Hep yaptigi sey halbuki benim bidigin.Anasinda suc.Onlardan bize hediyeler
Tesekkur ederim inceliyorum simdi :)Merhaba;
ben http://www.bebekcikolatasi.net/?gclid=CJuyie-3xNECFVKZGwodfM0ESg adresinden sipariş verdim. satıcı çok ilgili ve fiyatlar uygun. çikolatası da taze ve oldukça lezzetli. tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?