2017 Şubat Anneleri

birde göğüs kremi olarak b hangi kremi kullandınız aventin kremini kullanan varmı ? kullanmaya başlayanlar önerileriniz hangileri ?
Ben deterjan olarak dalan roxy aldım. Sabun gibi kokusu var ama rahatsız edici değil. Göğüs kremi Lansinoh. Aklıma geldikçe sürüyorum. Emzirmeye başlayınca daha iyi anlaşılır ne kadar faydalı olduğu.

Çok güzel bir yazı. Çok da mantıklı geldi hepsi. Ama kucak konusundan çok emin değilim.

Eki Görüntüle 1940215

Ateş ölçer olarak bunu aldim kizlar , babymall'dan, indirim vardi.
geçen hafta bi rahatsızlandık eşimle bizde de 6520 modeli var valla büyük rahatlıkmış her evde olmalı bu ateş ölçerlerden kısacık sürede ölçüm yapıyor başarılı

tabi inşallah mümkün olduğnca az kullanmak nasip olsun

Kizlar aranizda benim gibi cani surekli tatli cikolata falan isteyen var mi? Surekli tatli yiyesim geliyor. Gebelik sekerim falanda yok ustelik
ben ben ben
ama tutuyorum kendimi hem de en yağlı en şerbetlilerinden istiyor canım,her istediğimi yemiyorum sende tut kendini o glikoz şuruplarının bedenlerimize hiçbir faydası yok zehir zehir.

evet kullanışlı bir şeye benziyor, saniyeler içinde ölçüyormuş, yetişkinlerin de kullanabiliyor olması güzel. Önce Chicco'nun hem kulaktan hem alından ölçen modelini alacaktım, görevli her ikisinin de olması ölçümde yanlışlıklara sebep olabilir dedi,biz de onun tavsiyesine uyduk,bunda karar kıldık. Amin canım

merhaba arkadaşlar bebeğinizin çamasırları için hangi deterlanları kullandınız sonettt organik çamaşır yıkama sıvısı almayı düşünüyorum ama tavdsiyeleriniz nelerdir?
Deterjan olarak dalan roxy ymusatici uni baby kullandm ben mis oldular

Kizlar aranizda benim gibi cani surekli tatli cikolata falan isteyen var mi? Surekli tatli yiyesim geliyor. Gebelik sekerim falanda yok ustelik
Hemde nasıl istiyor ama haftalardır yasak gebelik şekerinden dolayı .Durumdan memnunum aslında çünkü gereksiz kilo almamı engelledi.Canın istediğinde bir meyve ve yoğurt ye beraber geçer bu istek hemen tatlıya sarılma :)

İki hamileliğimde de tatlı gıdalardan çok uzaklaştım. Özellikle şerbetli ballı şeyler görünce uzaklaşıyorum.
Çikolata yemek hiç tat vermiyor. Bisküvi ve diğer abur cuburlarda hiç aklıma gelmiyor..
Sadece muhallebi , sütlaç tarzı şeyler hoşuma gidiyor. O da varsa yerim ,yoksa kalkıp yapmam :))

Kucak konusu için tek açıklamam ,güven duygusunun gelişmesi için her istediğinde kucağa alınması gerektiği...
Anne karnında 9 ay boyunca annesi ile birlikte olan bebeğin doğduktan sonra da sadece annesinin sıcaklığını istemesi kadar doğal bir şey yok bence..
Sarılmak ,dokunmak ,koklamak kadar başka güzel bir duygu yok dünyada...
Oğlum 5 yaşında ve hala gün içinde istediği vakitler gelip sarılır ,koklar ve gider....
Bebekliğinde de koala gibiydi aynı :))

kucaklamak çok güzel bişey tabi de bütün gün boyunca kucakta durması da beni yorar doğrusu.

ben ben ben
ama tutuyorum kendimi hem de en yağlı en şerbetlilerinden istiyor canım,her istediğimi yemiyorum sende tut kendini o glikoz şuruplarının bedenlerimize hiçbir faydası yok zehir zehir.

Meyve ile bastirmaya calisiyorum seker istedigimi ama kalkip tatli yaptim simdi

Bir de aksi gibi geceleri canim tatli istiyor. Aksam yemeginden sonra su disinda hic birsey yiyip icemiyorum yoksa mide yanmalarim daha da artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…