2017 Şubat Anneleri

Ne kadar guzelmis o oyle ya ben eve abur cubur almaya korkuyorum. Esim olmasa markette ne kadar abur cunur var alip gelirim

Bende çok beğendim yazıyı sütle ilgili olanar bencede çok doğru ama kucak konusuna çok katılamıycam tamam kucağa tabikide alınmalı tabikide o sıcaklığı hissetmeli ama ağladığında kucaksızda sakinleştirebilinmeli diye düşünüyorum he bunu kural olarak görmüyorum tabi yazıyı paylaşdığın için sağol

Ay
Ayy ben ne fesatım varya . :) yazını okuyunca ıcımden ben alırsam herkes kucak kucak kapışır bebeğimi. Mılletın yanında yapmamk lazım dedim. ama oyle değil mi kv sımdıden soyle yapıcam boyle yapıcam deyıp duruyor benı cıldırtıyor zaten . Streslerdeyım cocugumu da alıp kaçasım var herşeye cok karışıyor esıme de bırsey deyınce yanlış anlıyor. Sımdıde uatak odamı kafasına takdı . Oturma odasında yatın dıyor . Onerı tarzında da degul ha orda yatılacak. Valla cok doldum kızlar. Benım buna bır dur demm lazım . Ama kırıp dokmeden. Valla off ıcım karardı ya ...

Kv ye neymis ki sen ve bebegin nerde rahat edecekseniz orda yatarsiniz o ne karisiyo ki

Niye oturma odasında yatacakmışsınız ki? Her şeye karışan tiplere de gıcık oluyorum. Sen kırmayayım diye dikkat ettikçe tepene çıkıyor bu insanlar. Böyle kayınvalideleri gördükçe hepten sinirim tepeme çkıyor. Sana gaz vermiyim tabi de tavır koymazsan işin zor valla. Bebeği onların yönlendirmeleriyle büyütmek zorunda kalırsın.

Doğumdan yaklaşık 1 ay öne başlanması tavsiye ediliyor. Ben buna pek uyamadım ama aklıma geldikçe sürmeye çalışıyorum.
Bana arkadaslarim son bir ay kullanmaya basla dediler cnm gogus ucunu sertlestirip korumaya aliomus gercekten gece surup sabah kontrol ettgmde o hissi uyandiriyor bende ins yara olmasin emzirirken diye basladm ben

o halde ben şu an başlayayım kullanmaya kızlar , doğum 17 şubatta olacak tam zamanı galiba..

Kv ye neymis ki sen ve bebegin nerde rahat edecekseniz orda yatarsiniz o ne karisiyo ki

Yatak odamız baya buyuk dıger odalara gore sıguk . Kadın tavsıye seklınde söylese tamam ama yapın edın deyınce cınlerım tepeme çıkıyor . Önceden kotu olsylarımız var zaten tam düzene bındı derken yıne bırseyler vukaracak belli. Valla bu sefer susmam kotu olurum gerekırse . Sınyallerı veriyor zaten basımdan ayrılmayacak ben bırsey dıyıcem o on dıyecek . Uff ıstedıgı kadar yanlış anlasın cok samımı ıclu dıslı olmak istemiyorum ben ya . Ama esımde standart es işte anasına Kaf ettırmez ..

Oda sıguk dıye canım . Soyleyıs tarzı benu çıldırtıyor herşeye karışıyor sadece ortada bir konu olsun yeter . Herseyle ılgılı bır fıkrı var . Ama nedense o fikirler hep bana zıt . Internet baglatmamıza bıle laf ediyor kadın . Yok neymıs para verecek yerımız mı yokmuş. Oğlu internet ın basundan kalkmazmıs gec yatarmış. Zaten Bilgisayar ımız yokmuş telefon ıcın alınır mıymıs . Has bu ıntetnet konusu da kendi evine baglatacagı ınternetten açıldı . Evdede bır kendu bırde 18 yasında oğluyla kalıyor . Sanane ya yanlış mıyım Allah aşkına. Valla nasıl dolmuşum . Esımlede konuşamıyorum ıcıne ata ataaa ..

Haklısın anlık hormon değişimleri oluyor. Zor ya bu deler bir de kirkinda yaşarsın. Neyse soyyylleee iki ay sonra rahatlariz dermisim çok mu oldu kiz. Ee ne yapalım annelik değer ama ya

Masallahhh :) ınsallah donerde normal doğum yaparsın canımm

inşallah, amin!

off dönsün şu bebişler... maşallah gelişimi çok iyi ..

azıcık dobiş:) doktor biraz hem boy hem kilo olarak iri buluyor ama ultrasonda da yanılma payı var, bu haftalardaki ölçüm zaten çok sağlıklı değil dedi.

evet normal istiyordum ama kısmet olmayacak gibi görünüyor:/ neyse artık takılmamaya çalışıyorum, sağlıkla gelsin de...

İnsan bazen icine ata ata cok doluyor.paylasta rahatla.ama cogu kayinvalide seninki gibi.benimki de kendi kafasindaki gibi yasamamizi istiyor duzeni anlayisi hep onun gibi olacak.bazen tatli dille bazen sert yapiyorum ama cok zor valla seni cok iyi anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…