2017 Şubat Anneleri

İyi de sen düşünemiyor muymuşsun bebeğin için iyi olanı. Valla ne desen haklısın. İnterneti kendi mi ödeyecekmiş o ne karışıyormuş sanki ona soran var. Kırılcakmış gücenecekmiş diye düşünme koy tavrını yoksa her şeye maydonoz olur bu gidişle. bence eşinle de konuşabilsen daha iyi olur. Yoksa eşin durumu tam anlayamaz ve annesinin arkasında durur. Tabi suçlayıcı şekilde değil de usturuplu bir şekilde konuşursan belki seni anlar.

Ahh keşke esım anlasa bıraz . Yaa bu benum ılk evladım . Sunu soyle yapıcam deyınce ne gerek var ona . Fazla olur o . Bırde esımıde kendu safına cekıyor. Ama kusura bakmasın . Bebeğim de sız sahıbı olamaz . Kadının bır dedugıyle bır dediği birbirini . Daha gecen ay ben torunuma herseyın en guzelını alıcam soyle olacak boyle olacak deyıp duruyor du
. Sımdı en guzelını bırak benum yaptıklarıma bıle laf edıyor. Benım annemlerın alacaklarına bole esımle laf gonderıyor onu almasınlar sunu alsınlar . Sanaaaaneeee yaaaaa.

E tamam neresi senin ve bebeğin için daha iyi bunu en iyi sen bilirsin karıştırma bence de bende bı sure oturma odamda kalmayı düşünüyorum daha sıcak oluyo diye ama kime ne bide dediğin gibi tavsiye etse neyse yap et deyince insanın yapasi varsa da sinir olup yapmiyo

Canım önceden yaşanmış kotu seyler var . esım bu konu da cok hassas annen dediğim anda tamam kapatalım konuyu deyıp duruyor . Dun mesela tam yatıcaz Annem haklı burası çok soğuk ddı .
Bende dayanamadım ıyıde yatak odası gıbı bır konuya karısması hıc hoşuma gıtmedı karısmaması lazim dedım . Tamam hadı kapatalım konuyu dıye kestirip attı . Gozum korkmuyor değil. Bu kadın benon esimle zamanında aramızı baya acmıstı. Hatta hanfendı esime SANA KIZ MI YOK VOSAN YENISINI ALIRIZ demiş kadın . O yuzden güvenmiyorum o kadına .

Haa ıste hep elini uzerımde hissediyorum kadının. Konusma uslubu cook yanlış . Ama anlat anlatabılırsen benim bu konuyu eşimle konuşmam lazım yoksa daha da beter olacak . Ben istemiyorum oyle hetseyıme karısan bırısını .

Kızlar bende ödem oluşmaya başladı ya alyansım biraz boldu şimdi zorluyor biraz ne yapabilirim tuzu ve şekeri azalttım bol su içiyorum.

yenilerde sırada bekliyomus zaten

Valla bAna yardımı olmayanın karışmaya da hakkı olmaz boş akla ihtiyacı yok kimsenin eşine güzel bi dille söyle sen

Ne diyim Allah yardımcın olsun o zaman.

Valla bAna yardımı olmayanın karışmaya da hakkı olmaz boş akla ihtiyacı yok kimsenin eşine güzel bi dille söyle sen

Aynen canım yoksa esımle aram bozulacak en guzel gunlerımde . Guzel bır dılle anlayacagı sekulde topluca konuşmam lazım yoksa usler dahanda kotuye gıdecek .

Aynen canım yoksa esımle aram bozulacak en guzel gunlerımde . Guzel bır dılle anlayacagı sekulde topluca konuşmam lazım yoksa usler dahanda kotuye gıdecek .
Hayırlısı inş herşey güzel olur canım esin de anlar seni inş

Insallahhh canım valla zaten hormonlar tetuklıyor bırde rüyama girer oldu . Esım beno anlasın yeter. Zaten o anladıktan sonra kafasina Gore hareket edemez kv .
Aynen canım eş çok önemli bide dediğin gibi hormonlar cok fena bu ara galiba sona yaklaştıkça korku endişe telaş belli etmesekte içten içe baya var galiba bende bı tuhafim bu aralar doğuma karşı soğukkanlı yım diye düşünüyorum ama sanırım içten içe baya bı kasiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…