2017 Şubat Anneleri

Canı
Canndan can veriyorsun sonuçta canım oster ıstemez ınsan kaskatı kesılıyor . Herseyden nem kapıyoruz . Ya dogumda soyle olursa ya boyle olursa dıye . Elde değil ki.

Canı

Canndan can veriyorsun sonuçta canım oster ıstemez ınsan kaskatı kesılıyor . Herseyden nem kapıyoruz . Ya dogumda soyle olursa ya boyle olursa dıye . Elde değil ki.
Aynen öyle Rabbim hepimizi de bi nefeste kurtarsın hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Hepimize de inş

Slm kizlar mutlu haftalar..
Nasılsın cnm. Gorunmuyorsun

Çok güzel yazı sağol. Ama yiyeceklerden gaz geçiyor süte bu da tersini demiş kafam karıştı. Bi bakmak lazım. Ama tatlı hoşaf olayı doğru. Ben direk dikkat edeceğim inşallah.
Canim tecrübe konuşuyor diyeyim sana tavrını baştan yap esin alışmış senin yutmana. Bir zaman gelir cöcünü kendinin görür. Ufak ufak başla lafını söyle.
Hayırlısı olsun.sağlıkla gelsinler de gerisi önemi degil

Aslında ne mutlu yanlız bırakmıyorlar bu zamanı çoğu kadın yanlız geçiyor ama gene de kalabalık olmak kötü ya bide gelen insanların yanında mutluysan o önemli seni motive edecek insanlar olmalı insanın etrafında

Valla doğru soyluyorsun yoksa basıma çıkacak bu kadın benim. .

Benim 2 . Bebeğim Can'ım ama ben çok sitreskiyim . Arkadaşımın ilk bebeği benden daha iyi bence daha sakin ben o kalabalığı görünce mahvoldum o daha sakin ama masaalah

Kızlar bu ev tipi ana kucagı nasıl sizce.. Puset aldık ama sürekli pusette beli agrır böyle bişey sart sanki

Ben yapı olarak sıkıntılı anlarda biraz gergin olabiliyorum, kimseyi de kırmak (hele de kendi evimde) istemediğim için içime atmaya çalıştıkça daha da çıkmaza girip iki katı geriliyorum. Hamileliğim zor geçti, 9 ay boyunca insanlardan kaçtım kafam kaldırmıyor çünkü.. şimdi bir de lohusalık gibi gerilmeye daha daha müsait olduğum bi zamanda hiç ama hiç istemiyorum. Tabiki Allah kimseyi kimsesiz yalnız bırakmasın. Ama bahsettiğim şey kuru bi kalabalıktansa beni anlayıp gerçekten yardım edebilecek bir kişinin yanımda olması. O dönemi sakin ve huzurlu geçirmek istiyorum bebeğime odaklanmak istiyorum, gerilip sütümün kesilmesini istemiyorum falan filan işte.. anne kayınvalde abla ve iki çocukla ne kadar sakin olunabilir sence:) ben bebeğime alışıp bu süreci atlattıktan sonra hepsinin başımın üstünde yeri var ama o zaman bu zaman diil gerçekten

Bu arada minik kızımın halısı da geldi teyzeler:) şimdi odamız boş olduğu için küçük görünüyor ama bilerek küçük aldım , zamanla oyun halısıydı, minik boyama masasıydı oyuncaklarıydı derken zaten dolacak Allah nasip ederse.. teyzeler beğendi mi diye soruyor kendisi

Eklentiler

• IMG_3260.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 140
çok güzel güzel günlerde kullanın küçük hanımla

Kızlar doğuran yok mu ya..doğumlar başlasa da sayfaya bi heyecan gelse
Ay dur daha henüz hazırlıklar bitmedi. Topun ağzında ilk biz varız ben daha 10 gün gelsin istemiyorum.

Çok güzelmiş güle güle kullansın bebeğin inşallah.

Aynen bende öle düsünütorum Can'ım sitrese girdim şimdiden annem kv düşününce keşke sadece eşim kalsa temizlik düzene de bir kadın gelse oğlumu da kreşe versem ohh diyorum ama öyle olamayacak hrrlde . Ama kavınvalşdem susmazsa bu sefer gelmesin ditecegim ilk Doğumun da bana neler neler yaşattı

Vanım çok hoş bi seçim nereden ve kaça aldın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…