Canim benim oğluma özel hastanede yanlış tahlil yapmışlardı o zaman 40 gün sürdü sarılığı bilemedim sonra bi baktık sınırda çıktı küvete de almadılar o zaman. Daha sık emzirdim. Geçti sonradan şükürler olsun. Yine de sen bilirsin emzir sık sık uyandır çekinme sakin. Ben kiyamiyordum cim dik atmaya. Ondan dedim:) olmazsa işin verirsiniz. Çok geçmiş olsun.
Maşallah bebise .günün de belli olmuş artık takma evi falan. Rahatla gevşe sütün oluşsun bol bol inşallah. Bebislerim izin kirkinda çıktığı günleri de konuşacağız inşallah hep birlikte.dediğin gibi insana enerji veriyor.maşallah topigimize. ...
Cnm senin kaç haftalık doğmuştu. Ben isimler değişince çok karıştırdım kişileri. Sen de bebis de iyidinizdir umarım.
Maşaallah bu odayı görünce oğlan odaları çok odun geliyor bana. Güle güle kullansin kızımız inşallah. ..
Bende hayran kaldım enerjine masllah sana .iyi yapabilmişsin görüpte alt tarafı.Dünde tribe girmiştim ya dün gece
bide tribe girmiştim dün gece komple ağdamı kendim yaptım. Enerjime hayran kaldı eşim. Ohh miss gibiyim.
Hadi bakalım için rahatlamış oldu.neymis o ıslaklık. Cis miDr dan çıktım çok şükür herseyimiz iyi tombikim in yanakları çok datlu2900 Gr 48 cm olmusuz 36+1 iz ultrason da ondeymis suyum fln iyiymis ortalama 3 haftan var dedi yaklasmisiz ya şaka maka derken
Zaten yıllardır ağda yapıym diye çok seyrekti. Tüy gibi yaptım çıktı aradanBende hayran kaldım enerjine masllah sana .iyi yapabilmişsin görüpte alt tarafı.
Ayyyyy bebis gelmiş. Allah analı babalı büyütsün tüm ağrılarını dindirsin süt e çevirsin onları. Allah yardımcın olsun canimMerhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
Maşallah geçmiş olsun size. Rabbim yardımcınız olsun kolayca atlatırsınız ni kaç haftayı .. bol bol da sütün olsun cnmMerhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
Akintidir dedi canım idrar fln demedi ama su gelmesi nasıl olur bariz bisey gelir mı dedim bi iki bardak kadar gelir anlarsın dedi evet canım gelmiş valla 3 haftacik kalmış hayırlısı bakalım Rabbim hepimize de hayırlı doğumlar nasip etsin inşHadi bakalım için rahatlamış oldu.neymis o ıslaklık. Cis mi
3 hafta migelmiş o.
Maşallah minigehayilisiyla gelsin insallah
Merhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
gözün aydın maşallahMerhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
hadi gözün aydin insallah bol bol sütun olur. ikinci bebis olduğu için esinle üstesinden gelirsiniz diye düşünüyorum saglicakla kalin..Merhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
öncelikle geçmiş olsun annenede sanada ,çarşamba günüde inşalalh saglıklı hayırlı ,kolay huzurlu bir doğpum gerçekleştirip sağlıkla alırsın yavrunu kucağına...Kızlar hepinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Gerçekten burda birlikte iyi kötü koca 9 ayı geçirdik nerdeyse ve insanın şu ekranın arkasında hiç tanımadığı kişilerden böyle destek görmesi çok mutlu ediyor.
Tekrar çok tşk ederim
Doktor kontrolümüzde her şey yolunda gitti çok şükür.
38+1 de kilosu 3500 boyu 50 cm.
Çarşamba günü saat 12.30 da spinal sezeryan ile doğum gerçekleşecek inşallah.
Rabbim hepimize de hayırlı ve kolay bir doğum nasip eylesin inşallah...
hayırlı ugurlu olsun.Allah sağlıkla büyütmesinasip etsin bol bo lda sütün olsun inşallah. Allah yardımcın olsun bakarsın inş eşinin yardımıyla üzülmeMerhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
Maşallah ne enerji. Ben kuaföre gidiyorum çünkü göremiyorumDünde tribe girmiştim ya dün gece
bide tribe girmiştim dün gece komple ağdamı kendim yaptım. Enerjime hayran kaldı eşim. Ohh miss gibiyim.
Merhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
Ya demek tekrar ediyor neden oluyormuş peki doktorunuz bu konuda bişey söylemiş miydi?
Bende de oluyor cogu zaman ama neden oluyor bilemiyorumÇıt sesi değilde sanki içinde telefon titreşimi gibi bi titreşim hissediyorum ara ara dünden beri kasık bölgemde sizdede oldu mu böyle birşey
Merhaba kızlar ,
TuRuNCu geçmiş olsun cnm annemde tez zamanda iyileştir inş. Loveali Can'ım Sanada tabi. Takip ettim ama yazamadım
Doktora gidenler haberler bekliyoruz. Kaçıncı haftada boy kilo durumları neler ?
Bende sanırım devlet hastanesine devam Edicem. Bakalım orda çatı muayenesini Doğumdan önce yapıyorlarmı acaba? Ağda konusunda bende kararsızım . 37. Haftada cesaret bulursam gidicem .. kızlar esas aklıma takılan sancım başlayınca o ağrıyla jiletle vs uğraşacak durumda olamayız dimi ? Yani Çan'ımız burnumuzda olucak gibi oluruz acaba? Böyle olur diye gibi geldiğinde ağdaya gidicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?