2017 Şubat Anneleri

Ben 2 kez kullandim canim hamilelik boyunca. Gece yatarken icmistim benim enfeksiyon artik kroniklesti ama bende kisa sureli faydasi olmusti

TuRuNCu çok geçmiş olsun ..Bugün öğleden sonra randevum var ..sabah fark ettim çamaşırım birazcık ıslanmış. .idrar olmadığına eminim ..doktora söyleyeceğim bakalım ne diycek

Söyledim mi bilmiyorm.pazartesi doktora gitmiştim magnezyum yazdı doktor .magnezyum kullandigimdan beri çat kemiğim deki ağrı hafifledi .agri için parol yazmıştı ama ben kullanmıyorum magnezyum iyi geldi

magnezyumu ben neredeyse 3 aydır kullanıyorum canım, hiç öyle ciddi bir ağrım olmadı,onun sayesinde diye düşünüyorum, biraz bağırsakları çalıştırıyor ama

canım ben Melodi çikolata'dan yaptırıcam, spesiyal çikolatalarda altın nota fıstıklı tablet var, ondan sipariş vericem hastane için..taş ve kurdale aldım süslemesini kendim yapıcam.. diğer ürünleri de güzel, incele.. http://www.melodicikolata.com/spesiyal-cikolatalar,LA_2-2.html#labels=2-2

Son düzenleme:
Cokk geçmiş olsun cnm sana da annene de.
Bende iki gündür hiç oturmadım gece kalktım ağrıdan ağladım. İşte son iki günüm. Ama dayanamıyorum fıtığım tuttu sağ bacağıma vurdu resmen sürüklüyor kendimle. Tüm işlerim bitti gerçi. Yıkandı utulendi. Sadece çanta hazırlayacak bu aksam. Ama kendime ettim işte. Hayirlisi ilé çabucak geçsin bu gunler de insallah.

çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Şu temizlik işini de çok kasma canım. Hamilesin sen. Olduğu kadar artık.
Benim de ev hala temizlenmedi. Yarına kadın gelecek, ben pek yardım etmeyi düşünmüyorum tarif etmek dışında. Zaten yapacak durumum da çok yok. Yemeğini hazırlarım o kadar. İnşallah benim de yarın hallolur temizlik işi.

Günaydın kızlar b
Bence rekor bende 20 kilo
hayır canım rekor bende 25 ile belki daha fazla tartıya çıkmıyorum artık bıraktım öncesinde de hep diyet yapıp zayıf kalan biriydim diyeti bıraktığım an kilo alırım bünyem alımlı hep dikkat etmem lazım bende edemiyorum hamilelikse koy verdim gitti çok takmıyorum artıkcabuk alıp çabuk veriyorum Doğumdan sonra yaza kadar veririm biliyorum

Çıt sesi değilde sanki içinde telefon titreşimi gibi bi titreşim hissediyorum ara ara dünden beri kasık bölgemde sizdede oldu mu böyle birşey

Merhaba kızlar ,
TuRuNCu geçmiş olsun cnm annemde tez zamanda iyileştir inş. Loveali Can'ım Sanada tabi. Takip ettim ama yazamadım

Doktora gidenler haberler bekliyoruz. Kaçıncı haftada boy kilo durumları neler ?

Bende sanırım devlet hastanesine devam Edicem. Bakalım orda çatı muayenesini Doğumdan önce yapıyorlarmı acaba? Ağda konusunda bende kararsızım . 37. Haftada cesaret bulursam gidicem .. kızlar esas aklıma takılan sancım başlayınca o ağrıyla jiletle vs uğraşacak durumda olamayız dimi ? Yani Çan'ımız burnumuzda olucak gibi oluruz acaba? Böyle olur diye gibi geldiğinde ağdaya gidicem sanırım

Geçmiş olsun maalesef vücut üretiyor bendede çıkmıştı içtim çok şükür bişey olmadı
Bol su diyorlar içiyorum da ama bilemedim sizede geçmiş olsun
Akşam içicem ilacı faydasını görürüm inş

Çıt sesi değilde sanki içinde telefon titreşimi gibi bi titreşim hissediyorum ara ara dünden beri kasık bölgemde sizdede oldu mu böyle birşey
Telefon titreşimi gibi bendede oluyor .paşamın içerde telefonumu var acaba ? Kasıkta hissettiğim gece yatınca hıçkırık sanırım. Cansız ve belirli araklıklarla. Henüz çıt sesine geçmedik

Selam kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var. Bebegim 36+4 de dünyaya geldi. 3. Gün kontrolünde sarilik 15.6 çıktı doktor direk Küvez dedi sonra ben pek ılımlı yaklaşmaya 4. Gün yaptı yine 17 üzeri çıkarsa yatış yapacaz dedi. 16.9 çıktı bol bol emdir artık yükselmezdedi .ben yinede 5. Günü tekrar test yaptırdım 16.8 çıktı. Ve bugün 8.gun tekrar yaptırdım 16.3 çıktı düşüş var ama herkes bişi söylüyor işte yatır bilmem ne . Sanki ben bebegimin iyi olmasını istemiyorum. Doktoru yerinde değildi. Arayıp bilgi vereceğim. Acaba hiç uzatmadan işin tedavisini başlasam. Çok üzülüyorum siz olsanız ne yapardınız.

Benim bi arkadaşım sancıları başladıgini hissedince banyo yapmış sütünü içmiş saçına fon çekmiş sonra gitmiş hastaneye ve normal doğum yapmış. .onu duyunca bi sevindim umutlandım inşallah biz de öyle olabiliriz

Sarılık için bol bol emzirmek gerektiğini biliyorum ben,ve evde florans ışığı altında uyutanlarıda gördüm. Geçmiş olsun hemen hemen her bebekte oluyormuş endişelenme

Tatlım ışın tedavisi dediğin kötü bişey değil bilirsin heralde kuvezde ışık altında kaliyo benim yeğenim bi gece de atlatmisti eğer düşmüyorsa istersen yatir bi an önce normale dönsün bebeğin daha fazla stres yaşama

Sağol canım biz kontrole gidiyoruz 36+1 iz çıkınca yazarım şuan düşündüğün şeyi bende düşünüyorum inş acil bisey olmaz da planlı olarak olur herseyimiz

Kızlar hepinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Gerçekten burda birlikte iyi kötü koca 9 ayı geçirdik nerdeyse ve insanın şu ekranın arkasında hiç tanımadığı kişilerden böyle destek görmesi çok mutlu ediyor.
Tekrar çok tşk ederim

Doktor kontrolümüzde her şey yolunda gitti çok şükür.
38+1 de kilosu 3500 boyu 50 cm.
Çarşamba günü saat 12.30 da spinal sezeryan ile doğum gerçekleşecek inşallah.
Rabbim hepimize de hayırlı ve kolay bir doğum nasip eylesin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…