- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Günaydınlar
İdrarımda enfeksiyon çıktı kızlar günde en az iki litre su içiyordum oysa,çok bozuldum bu durumanedeeeen diye bağırasım var
Buna şükür, neyse..ürosin yazdı doktor kullananınız oldu mu tek doz suda eriyor filan ?
Benim iki kere geldi .birileri de diyodu cit sesi geliyo diye okumuştum burda hiç korkmadım.parmak citlatir belki kızlar
Söyledim mi bilmiyorm.pazartesi doktora gitmiştim magnezyum yazdı doktor .magnezyum kullandigimdan beri çat kemiğim deki ağrı hafifledi .agri için parol yazmıştı ama ben kullanmıyorum magnezyum iyi geldi
Çok geçmiş olsun temizlikçi gelince eve bende çok yoruluyorum yok yemeğini hazırla yok ne yapacağını anlat sürekli aldığım kişi olmasına rağmen yönlendirmek zorunda kalıyorum ama yaptığı iş Allah'tan güzel
Bende bugün kızımın ve kendimin hastane çantalarını hazırladım hafta içi buzluğa sarma börek ve kurabiye yapıp koydum gelen giden eksik olmaz biliyorum cumartesi nst ye gireceğim artık her hafta doktordayım 37. Haftadan sonra bekle Dedi doktorum ayağım şişti sanırım ödem oldu buz koydum yukarı kaldırdım biraz daha iyiyim oğlumda hiç böyle olmamıştım
Bebek çikolatası tavsiyeniz var mı 1,5 ay önce doğan yeğenim için hacı Şerif'ten sipariş vermiştim tazeydi ismini de yazdırmıştım güzeldi beğendik ama ben daha farklı bir şey olsun istiyorum belki hastane için olabilir fakat eve gelenler için daha hoş daha güzel bir alternatif arıyorum bu arada lavanta kesesi yaptırdım kızımın isim etiketi var üzerinde eve gelenlere onlardan da vereceğim aynı zamanda arkası mıknatıslı çikolatayla birlikte lohusa şerbeti de ikram etmeyi düşünüyorum oğlumda yapamadıklarımı kızımda yapmak istiyorum hevesliyim yani
Sizler nasıl hazırlık yaptınız merak ediyorum
Cokk geçmiş olsun cnm sana da annene de.Çoook kötü bir gecenin sabahından günaydınlar...
Ağrılar ,sızılar tavan yaptı artık
Kızlar dün başıma neler geldi ya. Berbat bir gün geçirdim.
Temizlikçi ayarlamıştım hatırlarsanız.
Neyse kadın tanıdık olduğu için annemle birlikte sabah geldi. Tanıdık derken ,tüm sülaleme gidiyor işte temizliğe...
Baktım ki kadının konuşacak dermanı yok. Grip olmuş ve o şekilde gelmiş.
İnanılmaz gerildim ve geri göndermek istedim ama kabul etmedi. Neyse bu başladı temizliğe ama annem de kadın hasta diye rahat durmuyor. Guya yardım edip işin erken bitmesini sağlayacak.
Sandalyeye çıkıp mutfak dolaplarını filan temizlemeye başladı ama ben kırk kez uyardım düşersin diye. Annem kilolu ve 145 boyunda. Sandalyeye inip çıkarken çok kez tökezleyip düşmüşlüğü var.
Beni dinlemeyip yarım saat dolap sildi ve sonra baktım mutfakta beton zemin'e çakıldı.
Babamı arayıp hastaneye yolladım artık.
Diz kapağında yırtılma olmuş ve 15 gün için alçıya almışlar
Tabi ortada dolanacak kimse olmayınca çocukla birlikte ben başladım dolanmaya.
Çok yorulunca bi oturayım dedim ve kırık olan mutfak sandalyeme oturunca küt diye yere çakıldım.
Popo üzerine düştüm allahtan ama kasıldım baya..
Sonra eşimi aradım oğlanı yanına alması için çünkü kadının eli hastalıktan dolayı çok yavaştı. Ufak tefek yardım edeyim derken kendimi baya iş yaparken buldum yani.
Bi yandan kadına ıhlamur ,ilaç takviyesi yapıyorum bir yandan evin işine giriştim iyice
9 ay boyunca o kadar iş yapmadım desem yeridir. Neyse ki akşam 4 gibi kız kardeşim geldi kurstan yardıma ama yorgunluğum bana kar kaldı. Kadın 6ya kadar çok kötüyüm diye diye en ağır tempoda yapabildiğini yaptı ve gitti
Arkasını da kardeşim toparladı.
Şimdi haftaya doğumum var ve annemin ayak alçılı. Artık 23 yaşında kız kardeşim gelecek yanıma ama genç kız neticede.
Ne kadar yardımcı olabilecek bilmiyorum.
Akşam üstü ağrılarım tavan yaptı tabi. Ayaklar ve ellerin şişti. Gece boyu mahvoldum. Şimdi de sağ el ve parmaklarım uyuşuk.
Birazdan doktora gideceğim bakalım. Doğum öncesi son kontrolüm sanırım.
Hayırlı haberlerle dönerim inşallah
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Şu temizlik işini de çok kasma canım. Hamilesin sen. Olduğu kadar artık.Çoook kötü bir gecenin sabahından günaydınlar...
Ağrılar ,sızılar tavan yaptı artık
Kızlar dün başıma neler geldi ya. Berbat bir gün geçirdim.
Temizlikçi ayarlamıştım hatırlarsanız.
Neyse kadın tanıdık olduğu için annemle birlikte sabah geldi. Tanıdık derken ,tüm sülaleme gidiyor işte temizliğe...
Baktım ki kadının konuşacak dermanı yok. Grip olmuş ve o şekilde gelmiş.
İnanılmaz gerildim ve geri göndermek istedim ama kabul etmedi. Neyse bu başladı temizliğe ama annem de kadın hasta diye rahat durmuyor. Guya yardım edip işin erken bitmesini sağlayacak.
Sandalyeye çıkıp mutfak dolaplarını filan temizlemeye başladı ama ben kırk kez uyardım düşersin diye. Annem kilolu ve 145 boyunda. Sandalyeye inip çıkarken çok kez tökezleyip düşmüşlüğü var.
Beni dinlemeyip yarım saat dolap sildi ve sonra baktım mutfakta beton zemin'e çakıldı.
Babamı arayıp hastaneye yolladım artık.
Diz kapağında yırtılma olmuş ve 15 gün için alçıya almışlar
Tabi ortada dolanacak kimse olmayınca çocukla birlikte ben başladım dolanmaya.
Çok yorulunca bi oturayım dedim ve kırık olan mutfak sandalyeme oturunca küt diye yere çakıldım.
Popo üzerine düştüm allahtan ama kasıldım baya..
Sonra eşimi aradım oğlanı yanına alması için çünkü kadının eli hastalıktan dolayı çok yavaştı. Ufak tefek yardım edeyim derken kendimi baya iş yaparken buldum yani.
Bi yandan kadına ıhlamur ,ilaç takviyesi yapıyorum bir yandan evin işine giriştim iyice
9 ay boyunca o kadar iş yapmadım desem yeridir. Neyse ki akşam 4 gibi kız kardeşim geldi kurstan yardıma ama yorgunluğum bana kar kaldı. Kadın 6ya kadar çok kötüyüm diye diye en ağır tempoda yapabildiğini yaptı ve gitti
Arkasını da kardeşim toparladı.
Şimdi haftaya doğumum var ve annemin ayak alçılı. Artık 23 yaşında kız kardeşim gelecek yanıma ama genç kız neticede.
Ne kadar yardımcı olabilecek bilmiyorum.
Akşam üstü ağrılarım tavan yaptı tabi. Ayaklar ve ellerin şişti. Gece boyu mahvoldum. Şimdi de sağ el ve parmaklarım uyuşuk.
Birazdan doktora gideceğim bakalım. Doğum öncesi son kontrolüm sanırım.
Hayırlı haberlerle dönerim inşallah
hayır canım rekor bende 25 ile belki daha fazla tartıya çıkmıyorum artık bıraktım öncesinde de hep diyet yapıp zayıf kalan biriydim diyeti bıraktığım an kilo alırım bünyem alımlı hep dikkat etmem lazım bende edemiyorum hamilelikse koy verdim gitti çok takmıyorum artıkcabuk alıp çabuk veriyorum Doğumdan sonra yaza kadar veririm biliyorumBence rekor bende 20 kilo
Bol su diyorlar içiyorum da ama bilemedimGeçmiş olsun maalesef vücut üretiyor bendede çıkmıştı içtim çok şükür bişey olmadı
Ya demek tekrar ediyor neden oluyormuş peki doktorunuz bu konuda bişey söylemiş miydi?Ben 2 kez kullandim canim hamilelik boyunca. Gece yatarken icmistim benim enfeksiyon artik kroniklesti ama bende kisa sureli faydasi olmusti
Telefon titreşimi gibi bendede oluyor .paşamın içerde telefonumu var acaba ?Çıt sesi değilde sanki içinde telefon titreşimi gibi bi titreşim hissediyorum ara ara dünden beri kasık bölgemde sizdede oldu mu böyle birşey
Benim bi arkadaşım sancıları başladıgini hissedince banyo yapmış sütünü içmiş saçına fon çekmiş sonra gitmiş hastaneye ve normal doğum yapmış. .onu duyunca bi sevindim umutlandım inşallah biz de öyle olabilirizMerhaba kızlar ,
TuRuNCu geçmiş olsun cnm annemde tez zamanda iyileştir inş. Loveali Can'ım Sanada tabi. Takip ettim ama yazamadım
Doktora gidenler haberler bekliyoruz. Kaçıncı haftada boy kilo durumları neler ?
Bende sanırım devlet hastanesine devam Edicem. Bakalım orda çatı muayenesini Doğumdan önce yapıyorlarmı acaba? Ağda konusunda bende kararsızım . 37. Haftada cesaret bulursam gidicem .. kızlar esas aklıma takılan sancım başlayınca o ağrıyla jiletle vs uğraşacak durumda olamayız dimi ? Yani Çan'ımız burnumuzda olucak gibi oluruz acaba? Böyle olur diye gibi geldiğinde ağdaya gidicem sanırım
Sarılık için bol bol emzirmek gerektiğini biliyorum ben,ve evde florans ışığı altında uyutanlarıda gördüm. Geçmiş olsun hemen hemen her bebekte oluyormuş endişelenmeSelam kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var. Bebegim 36+4 de dünyaya geldi. 3. Gün kontrolünde sarilik 15.6 çıktı doktor direk Küvez dedi sonra ben pek ılımlı yaklaşmaya 4. Gün yaptı yine 17 üzeri çıkarsa yatış yapacaz dedi. 16.9 çıktı bol bol emdir artık yükselmezdedi .ben yinede 5. Günü tekrar test yaptırdım 16.8 çıktı. Ve bugün 8.gun tekrar yaptırdım 16.3 çıktı düşüş var ama herkes bişi söylüyor işte yatır bilmem ne . Sanki ben bebegimin iyi olmasını istemiyorum. Doktoru yerinde değildi. Arayıp bilgi vereceğim. Acaba hiç uzatmadan işin tedavisini başlasam. Çok üzülüyorum siz olsanız ne yapardınız.
Haha o yüzden rahat rahat yaptim demek .magnezyumu ben neredeyse 3 aydır kullanıyorum canım, hiç öyle ciddi bir ağrım olmadı,onun sayesinde diye düşünüyorum, biraz bağırsakları çalıştırıyor ama
Tatlım ışın tedavisi dediğin kötü bişey değil bilirsin heralde kuvezde ışık altında kaliyo benim yeğenim bi gece de atlatmisti eğer düşmüyorsa istersen yatir bi an önce normale dönsün bebeğin daha fazla stres yaşamaSelam kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var. Bebegim 36+4 de dünyaya geldi. 3. Gün kontrolünde sarilik 15.6 çıktı doktor direk Küvez dedi sonra ben pek ılımlı yaklaşmaya 4. Gün yaptı yine 17 üzeri çıkarsa yatış yapacaz dedi. 16.9 çıktı bol bol emdir artık yükselmezdedi .ben yinede 5. Günü tekrar test yaptırdım 16.8 çıktı. Ve bugün 8.gun tekrar yaptırdım 16.3 çıktı düşüş var ama herkes bişi söylüyor işte yatır bilmem ne . Sanki ben bebegimin iyi olmasını istemiyorum. Doktoru yerinde değildi. Arayıp bilgi vereceğim. Acaba hiç uzatmadan işin tedavisini başlasam. Çok üzülüyorum siz olsanız ne yapardınız.
Sağol canım biz kontrole gidiyoruz 36+1 iz çıkınca yazarım şuan düşündüğün şeyi bende düşünüyorum inş acil bisey olmaz da planlı olarak olur herseyimizMerhaba kızlar ,
TuRuNCu geçmiş olsun cnm annemde tez zamanda iyileştir inş. Loveali Can'ım Sanada tabi. Takip ettim ama yazamadım
Doktora gidenler haberler bekliyoruz. Kaçıncı haftada boy kilo durumları neler ?
Bende sanırım devlet hastanesine devam Edicem. Bakalım orda çatı muayenesini Doğumdan önce yapıyorlarmı acaba? Ağda konusunda bende kararsızım . 37. Haftada cesaret bulursam gidicem .. kızlar esas aklıma takılan sancım başlayınca o ağrıyla jiletle vs uğraşacak durumda olamayız dimi ? Yani Çan'ımız burnumuzda olucak gibi oluruz acaba? Böyle olur diye gibi geldiğinde ağdaya gidicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?