2017 Şubat Anneleri

Canım yatış için sınır 17.
Sarılık değerinde düşüş başladıysa yatışa gerek yoktur. Yükselmeye devam etseydi yatış yapılırdı
Evde sabah akşam çıplak vaziyette pencere arkasından ön ve arka tarafını güneş ışığını tut 15er dakika. Tabi evin ısısı sıcak olsun...
Ben yerinde olsam bu şekilde devam ederdim...

Hadi bakalım sende doğuruyorsun hayırlısıyla sağ-salim gelsin inşallah. Carsamba gunu Herşey yolunda olur senin için inşallah.

Ayyy doğumlar başlıyor beni heyecan sardı normal doğumunda ne zaman olacagını bilememek zormuş

Allah hayırlı ve kolay bir doğum nasip etsin İnşallah :)
Bir aksilik olmazsa ben de 13 ya da 14 Şubat ta yapacağım doğumu. 35+1 de 2800 gr 47 cm di bizim oğlan.
37 de tekrar muayene olacağım 3ooo gramı geçer mi bilemiyorum.

Herkese kolay doğumlar diliyorum.

Bu yontem ise yarat mi ki? Bizde de aarilik cikti 20ye kadr. 13 e dustu sonra tekrar 16. Dr 10 gunu gectigimiz icin yatirmasak da olur bol bol emzir dedi. Suan beklemedeyiz

Turuncu ne diyim bilmiyorum canım.. çok geçmiş olsun.. inşallah annen de en kısa zamanda toparlar. Şu an dünden beri neler hissettiğini , nelere hırslanıp nelere kızdığını çok iyi anlıyorum ama şu an en büyük iyiliği kendi kendine yapacaksın , fazla düşünmeyip takmayarak. Malum sen anlattın stres süt ilişkisini.. oluruna bırak sakın stres yapma. Bebişe de maşallah Allah hayırlısıyla kavuştursun merakla bekliyoruz..

mbg24 paylaştıklarını kaçırdım resim perde halıyı bir daha paylaşır Mısın Can'ım

Canım daha tamamlamadım ama bunlardı resimlerimiz

Eklentiler

• IMG_3199.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_3200.webp
    9 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_3201.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_3260.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 90
turuncucum sana bisey sormak iatiyorum.. ben devlete gittim acile ve gudumsulugumden manyak bi doktora denk geldim acelesi vardi cikcakti 3 hafta once 2300 olculen bebegi 1900 olctu niye boyle dedim ay ben kisa tuttum olcumumu dedi ama malum annelik yine kafaya takiyorum ki 1 ay buyuk 2 hafta buyukken nasil.bir anda bukadar cekti bebek bilmiyorum.. masallah senin bebegin kilosu iyiymis 3.5 kilo olunca karninin buyuklugu nasil oluyo cok merak ediyorum.o doktor kucuk diyince sanki karnim daha kucuk gelmeye basladi bana... biraz uzun oldu ama kendimi anlatabildinmi bilmiyorum ...

TuRuNCu öncelikle çok geçmiş olsun cnm anneciğine ve sana.. Kadın madem köyü bir iki gün Sonra gelseydi keşke ikinizde yorulmuşsunuz.. bebişine de maşallah Barekallah gününüzü de almışsınız Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

@mavi67 magnezyum çok rahatlatıyor dediğin gibi cnm benim de tüm kasılmalarım azaldı iyice ama çıt sesi hiç duymadım... Karnımda yürürken akvaryum sesi var sadece sağa sola dönerken lıkır lıkır su sesi geliyor

Ben kullandım geçtiğimiz haftalarda cnm haftaya tekrar baktırcam tahlil ile çok geçmiş olsun su içmeye devam et istersen

ben de su gelirken duşa girip duş keyfi yapmıştım sıcak su kaslarımı rahatlatsın diye fön çekmek falan da iyiymiş... Maşallah arkadaşına darısı hepimize olsun

Size de geçmiş olsun düzeliriz inş

Canim benim oğluma özel hastanede yanlış tahlil yapmışlardı o zaman 40 gün sürdü sarılığı bilemedim sonra bi baktık sınırda çıktı küvete de almadılar o zaman. Daha sık emzirdim. Geçti sonradan şükürler olsun. Yine de sen bilirsin emzir sık sık uyandır çekinme sakin. Ben kiyamiyordum cim dik atmaya. Ondan dedim:) olmazsa işin verirsiniz. Çok geçmiş olsun.
Maşallah bebise .günün de belli olmuş artık takma evi falan. Rahatla gevşe sütün oluşsun bol bol inşallah. Bebislerim izin kirkinda çıktığı günleri de konuşacağız inşallah hep birlikte.dediğin gibi insana enerji veriyor.maşallah topigimize. ...

Bu yontem ise yarat mi ki? Bizde de aarilik cikti 20ye kadr. 13 e dustu sonra tekrar 16. Dr 10 gunu gectigimiz icin yatirmasak da olur bol bol emzir dedi. Suan beklemedeyiz
Cnm senin kaç haftalık doğmuştu. Ben isimler değişince çok karıştırdım kişileri. Sen de bebis de iyidinizdir umarım.
Maşaallah bu odayı görünce oğlan odaları çok odun geliyor bana. Güle güle kullansin kızımız inşallah. ..

Dr dan çıktım çok şükür herseyimiz iyi tombikim in yanakları çok datlu 2900 Gr 48 cm olmusuz 36+1 iz ultrason da ondeymis suyum fln iyiymis ortalama 3 haftan var dedi yaklasmisiz ya şaka maka derken
Masaallah biciriga allah sagsaglim kucaklamayi nasio etsin

Ben 36+4de gittim sezeryan olucak diye konuşmuştuk tersdi duruşu şimdi herşey normal görünüyor normal yapmak içinde çatı muanesi yapicak dedi haftaya gel dedi çatı darsa bebeğin kafasından zten normal olmaz dedi çatı muanesinden snra kanaması olup doğum yapanlar da var kafam çok karışık

Kızlar yardım edin. 38+1 deyiz. Ne zaman ağda yapayım
Benimde derdim o, 36+0 oldum aldırmaya kısa gibi, şimdi aldırmayıp 1 hafta daha beklesem doğuma tam arada kalacak ağda zamanı, aldırsam kısa gibi tam olur mu bilemedim. Hafta sonu kuaförüme gidip sorucam bakalım. Az çok bilir herhalde.

Ay darısı başımıza. benimde hayalim öyle sancı başlasın duş alayım evde yürüyüş yapayım azıcık nazlanayım, tekrar duşa girip öyle gideyim hastaneye. Tabi bakalım nasipte ne var

Ayyy bence
AAyı bende bakımsız hiç yakalanmak istemiyorum o yüzden sık sık saçımla ilgileniyorum.

Dr dan çıktım çok şükür herseyimiz iyi tombikim in yanakları çok datlu 2900 Gr 48 cm olmusuz 36+1 iz ultrason da ondeymis suyum fln iyiymis ortalama 3 haftan var dedi yaklasmisiz ya şaka maka derken

Maşallah tontik yanaklı Paşa'ya Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ortalama 3 hafta mı epey az kalmış yahu

Dünde tribe girmiştim ya dün gece
bide tribe girmiştim dün gece komple ağdamı kendim yaptım. Enerjime hayran kaldı eşim. Ohh miss gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…