Selam kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var. Bebegim 36+4 de dünyaya geldi. 3. Gün kontrolünde sarilik 15.6 çıktı doktor direk Küvez dedi sonra ben pek ılımlı yaklaşmaya 4. Gün yaptı yine 17 üzeri çıkarsa yatış yapacaz dedi. 16.9 çıktı bol bol emdir artık yükselmezdedi .ben yinede 5. Günü tekrar test yaptırdım 16.8 çıktı. Ve bugün 8.gun tekrar yaptırdım 16.3 çıktı düşüş var ama herkes bişi söylüyor işte yatır bilmem ne . Sanki ben bebegimin iyi olmasını istemiyorum. Doktoru yerinde değildi. Arayıp bilgi vereceğim. Acaba hiç uzatmadan işin tedavisini başlasam. Çok üzülüyorum siz olsanız ne yapardınız.
Hadi bakalım sende doğuruyorsun hayırlısıyla sağ-salim gelsin inşallah. Carsamba gunu Herşey yolunda olur senin için inşallah.Kızlar hepinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Gerçekten burda birlikte iyi kötü koca 9 ayı geçirdik nerdeyse ve insanın şu ekranın arkasında hiç tanımadığı kişilerden böyle destek görmesi çok mutlu ediyor.
Tekrar çok tşk ederim
Doktor kontrolümüzde her şey yolunda gitti çok şükür.
38+1 de kilosu 3500 boyu 50 cm.
Çarşamba günü saat 12.30 da spinal sezeryan ile doğum gerçekleşecek inşallah.
Rabbim hepimize de hayırlı ve kolay bir doğum nasip eylesin inşallah...
Allah hayırlı ve kolay bir doğum nasip etsin İnşallah :)Kızlar hepinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Gerçekten burda birlikte iyi kötü koca 9 ayı geçirdik nerdeyse ve insanın şu ekranın arkasında hiç tanımadığı kişilerden böyle destek görmesi çok mutlu ediyor.
Tekrar çok tşk ederim
Bu yontem ise yarat mi ki? Bizde de aarilik cikti 20ye kadr. 13 e dustu sonra tekrar 16. Dr 10 gunu gectigimiz icin yatirmasak da olur bol bol emzir dedi. Suan beklemedeyizCanım yatış için sınır 17.
Sarılık değerinde düşüş başladıysa yatışa gerek yoktur. Yükselmeye devam etseydi yatış yapılırdı
Evde sabah akşam çıplak vaziyette pencere arkasından ön ve arka tarafını güneş ışığını tut 15er dakika. Tabi evin ısısı sıcak olsun...
Ben yerinde olsam bu şekilde devam ederdim...
Çoook kötü bir gecenin sabahından günaydınlar...
Ağrılar ,sızılar tavan yaptı artık
Kızlar dün başıma neler geldi ya. Berbat bir gün geçirdim.
Temizlikçi ayarlamıştım hatırlarsanız.
Neyse kadın tanıdık olduğu için annemle birlikte sabah geldi. Tanıdık derken ,tüm sülaleme gidiyor işte temizliğe...
Baktım ki kadının konuşacak dermanı yok. Grip olmuş ve o şekilde gelmiş.
İnanılmaz gerildim ve geri göndermek istedim ama kabul etmedi. Neyse bu başladı temizliğe ama annem de kadın hasta diye rahat durmuyor. Guya yardım edip işin erken bitmesini sağlayacak.
Sandalyeye çıkıp mutfak dolaplarını filan temizlemeye başladı ama ben kırk kez uyardım düşersin diye. Annem kilolu ve 145 boyunda. Sandalyeye inip çıkarken çok kez tökezleyip düşmüşlüğü var.
Beni dinlemeyip yarım saat dolap sildi ve sonra baktım mutfakta beton zemin'e çakıldı.
Babamı arayıp hastaneye yolladım artık.
Diz kapağında yırtılma olmuş ve 15 gün için alçıya almışlar
Tabi ortada dolanacak kimse olmayınca çocukla birlikte ben başladım dolanmaya.
Çok yorulunca bi oturayım dedim ve kırık olan mutfak sandalyeme oturunca küt diye yere çakıldım.
Popo üzerine düştüm allahtan ama kasıldım baya..
Sonra eşimi aradım oğlanı yanına alması için çünkü kadının eli hastalıktan dolayı çok yavaştı. Ufak tefek yardım edeyim derken kendimi baya iş yaparken buldum yani.
Bi yandan kadına ıhlamur ,ilaç takviyesi yapıyorum bir yandan evin işine giriştim iyice
9 ay boyunca o kadar iş yapmadım desem yeridir. Neyse ki akşam 4 gibi kız kardeşim geldi kurstan yardıma ama yorgunluğum bana kar kaldı. Kadın 6ya kadar çok kötüyüm diye diye en ağır tempoda yapabildiğini yaptı ve gitti
Arkasını da kardeşim toparladı.
Şimdi haftaya doğumum var ve annemin ayak alçılı. Artık 23 yaşında kız kardeşim gelecek yanıma ama genç kız neticede.
Ne kadar yardımcı olabilecek bilmiyorum.
Akşam üstü ağrılarım tavan yaptı tabi. Ayaklar ve ellerin şişti. Gece boyu mahvoldum. Şimdi de sağ el ve parmaklarım uyuşuk.
Birazdan doktora gideceğim bakalım. Doğum öncesi son kontrolüm sanırım.
Hayırlı haberlerle dönerim inşallah
mbg24 paylaştıklarını kaçırdım resim perde halıyı bir daha paylaşır Mısın Can'ım
turuncucum sana bisey sormak iatiyorum.. ben devlete gittim acile ve gudumsulugumden manyak bi doktora denk geldim acelesi vardi cikcakti 3 hafta once 2300 olculen bebegi 1900 olctu niye boyle dedim ay ben kisa tuttum olcumumu dedi ama malum annelik yine kafaya takiyorum ki 1 ay buyuk 2 hafta buyukken nasil.bir anda bukadar cekti bebek bilmiyorum.. masallah senin bebegin kilosu iyiymis 3.5 kilo olunca karninin buyuklugu nasil oluyo cok merak ediyorum.o doktor kucuk diyince sanki karnim daha kucuk gelmeye basladi bana... biraz uzun oldu ama kendimi anlatabildinmi bilmiyorum ...Kızlar hepinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Tekrar çok tşk ederim
Günaydınlar
İdrarımda enfeksiyon çıktı kızlar günde en az iki litre su içiyordum oysa,çok bozuldum bu durumanedeeeen diye bağırasım var
Buna şükür, neyse..ürosin yazdı doktor kullananınız oldu mu tek doz suda eriyor filan ?
Benim bi arkadaşım sancıları başladıgini hissedince banyo yapmış sütünü içmiş saçına fon çekmiş sonra gitmiş hastaneye ve normal doğum yapmış. .onu duyunca bi sevindim umutlandım inşallah biz de öyle olabiliriz
15 kilo da ben aldum 63 le acilis yapildi hanilelige bakem kapanis ne olack13 kilo alan arkadaşlar 18 kilo aldım beeeennnnnn
Size de geçmiş olsunTuRuNCu öncelikle çok geçmiş olsun cnm anneciğine ve sana.. Kadın madem köyü bir iki gün Sonra gelseydi keşke ikinizde yorulmuşsunuz.. bebişine de maşallah Barekallah gününüzü de almışsınız Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
@mavi67 magnezyum çok rahatlatıyor dediğin gibi cnm benim de tüm kasılmalarım azaldı iyice ama çıt sesi hiç duymadım... Karnımda yürürken akvaryum sesi var sadece sağa sola dönerken lıkır lıkır su sesi geliyor
Ben kullandım geçtiğimiz haftalarda cnm haftaya tekrar baktırcam tahlil ile çok geçmiş olsun su içmeye devam et istersen
ben de su gelirken duşa girip duş keyfi yapmıştım sıcak su kaslarımı rahatlatsın diye fön çekmek falan da iyiymiş... Maşallah arkadaşına darısı hepimize olsun
Canim benim oğluma özel hastanede yanlış tahlil yapmışlardı o zaman 40 gün sürdü sarılığı bilemedim sonra bi baktık sınırda çıktı küvete de almadılar o zaman. Daha sık emzirdim. Geçti sonradan şükürler olsun. Yine de sen bilirsin emzir sık sık uyandır çekinme sakin. Ben kiyamiyordum cim dik atmaya. Ondan dedim:) olmazsa işin verirsiniz. Çok geçmiş olsun.Selam kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var. Bebegim 36+4 de dünyaya geldi. 3. Gün kontrolünde sarilik 15.6 çıktı doktor direk Küvez dedi sonra ben pek ılımlı yaklaşmaya 4. Gün yaptı yine 17 üzeri çıkarsa yatış yapacaz dedi. 16.9 çıktı bol bol emdir artık yükselmezdedi .ben yinede 5. Günü tekrar test yaptırdım 16.8 çıktı. Ve bugün 8.gun tekrar yaptırdım 16.3 çıktı düşüş var ama herkes bişi söylüyor işte yatır bilmem ne . Sanki ben bebegimin iyi olmasını istemiyorum. Doktoru yerinde değildi. Arayıp bilgi vereceğim. Acaba hiç uzatmadan işin tedavisini başlasam. Çok üzülüyorum siz olsanız ne yapardınız.
Maşallah bebise .günün de belli olmuş artık takma evi falan. Rahatla gevşe sütün oluşsun bol bol inşallah. Bebislerim izin kirkinda çıktığı günleri de konuşacağız inşallah hep birlikte.dediğin gibi insana enerji veriyor.maşallah topigimize. ...Kızlar hepinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Tekrar çok tşk ederim
Cnm senin kaç haftalık doğmuştu. Ben isimler değişince çok karıştırdım kişileri. Sen de bebis de iyidinizdir umarım.Bu yontem ise yarat mi ki? Bizde de aarilik cikti 20ye kadr. 13 e dustu sonra tekrar 16. Dr 10 gunu gectigimiz icin yatirmasak da olur bol bol emzir dedi. Suan beklemedeyiz
Maşaallah bu odayı görünce oğlan odaları çok odun geliyor bana. Güle güle kullansin kızımız inşallah. ..Turuncu ne diyim bilmiyorum canım.. çok geçmiş olsun.. inşallah annen de en kısa zamanda toparlar. Şu an dünden beri neler hissettiğini , nelere hırslanıp nelere kızdığını çok iyi anlıyorum ama şu an en büyük iyiliği kendi kendine yapacaksın , fazla düşünmeyip takmayarak. Malum sen anlattın stres süt ilişkisini.. oluruna bırak sakın stres yapma. Bebişe de maşallah Allah hayırlısıyla kavuştursun merakla bekliyoruz..
Canım daha tamamlamadım ama bunlardı resimlerimiz
Masaallah biciriga allah sagsaglim kucaklamayi nasio etsinDr dan çıktım çok şükür herseyimiz iyi tombikim in yanakları çok datlu2900 Gr 48 cm olmusuz 36+1 iz ultrason da ondeymis suyum fln iyiymis ortalama 3 haftan var dedi yaklasmisiz ya şaka maka derken
Ben 36+4de gittim sezeryan olucak diye konuşmuştuk tersdi duruşu şimdi herşey normal görünüyor normal yapmak içinde çatı muanesi yapicak dedi haftaya gel dedi çatı darsa bebeğin kafasından zten normal olmaz dedi çatı muanesinden snra kanaması olup doğum yapanlar da var kafam çok karışıkTakip oldugum hastane yapıyor 38.haftada am geçen hafta başka hastaneye gittim onlara sordum biz yapmıyoruz doğum başladığında hastaneye geldiğinde zaten yapılır o zaman kaçış yok dedi. Çok çok zorunlu olsun he hastane yapar bence.. Yinede normal özel doktor olsa yaptrdm ama devlet hastanesi bi odada iki doktor iki hasta çatı ve alttan muane olan diğer perdeli bölüme geçiyor yani o ortamda yaptırmak istemiyorm oldun mu derlerse evet oldum dicem ....
Loveali çok geçmiş olsun canım dikkatli ol
Benimde derdim o, 36+0 oldum aldırmaya kısa gibi, şimdi aldırmayıp 1 hafta daha beklesem doğuma tam arada kalacak ağda zamanı, aldırsam kısa gibi tam olur mu bilemedim. Hafta sonu kuaförüme gidip sorucam bakalım. Az çok bilir herhalde.Kızlar yardım edin. 38+1 deyiz. Ne zaman ağda yapayım
Ay darısı başımıza. benimde hayalim öyle sancı başlasın duş alayım evde yürüyüş yapayım azıcık nazlanayım, tekrar duşa girip öyle gideyim hastaneye. Tabi bakalım nasipte ne varBenim bi arkadaşım sancıları başladıgini hissedince banyo yapmış sütünü içmiş saçına fon çekmiş sonra gitmiş hastaneye ve normal doğum yapmış. .onu duyunca bi sevindim umutlandım inşallah biz de öyle olabiliriz
AAyı bende bakımsız hiç yakalanmak istemiyorum o yüzden sık sık saçımla ilgileniyorum.Benimde derdim o, 36+0 oldum aldırmaya kısa gibi, şimdi aldırmayıp 1 hafta daha beklesem doğuma tam arada kalacak ağda zamanı, aldırsam kısa gibi tam olur mu bilemedim. Hafta sonu kuaförüme gidip sorucam bakalım. Az çok bilir herhalde.
Ay darısı başımıza. benimde hayalim öyle sancı başlasın duş alayım evde yürüyüş yapayım azıcık nazlanayım, tekrar duşa girip öyle gideyim hastaneye. Tabi bakalım nasipte ne var
Amin canım sağol cümlemize inşMasaallah biciriga allah sagsaglim kucaklamayi nasio etsin
Dr dan çıktım çok şükür herseyimiz iyi tombikim in yanakları çok datlu2900 Gr 48 cm olmusuz 36+1 iz ultrason da ondeymis suyum fln iyiymis ortalama 3 haftan var dedi yaklasmisiz ya şaka maka derken
bide tribe girmiştim dün gece komple ağdamı kendim yaptım. Enerjime hayran kaldı eşim. Ohh miss gibiyim.Benimde derdim o, 36+0 oldum aldırmaya kısa gibi, şimdi aldırmayıp 1 hafta daha beklesem doğuma tam arada kalacak ağda zamanı, aldırsam kısa gibi tam olur mu bilemedim. Hafta sonu kuaförüme gidip sorucam bakalım. Az çok bilir herhalde.
Ay darısı başımıza. benimde hayalim öyle sancı başlasın duş alayım evde yürüyüş yapayım azıcık nazlanayım, tekrar duşa girip öyle gideyim hastaneye. Tabi bakalım nasipte ne var
Sağol canım. Amin cümlemize inş he valla öyle dedi ortalama 3 hafta dedi azalmışMaşallah tontik yanaklı Paşa'ya Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ortalama 3 hafta mı epey az kalmış yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?