Amin inşallah canım dünde bnm öle olmuşdu toplandı resmen kaburgamın ordaydı oturamıyodum o derece allahdan bugün yok aşağıda hareketleriAyy sağlıcakla alalım da kucağımıza. Değsin çektiklerimiz.
Maşallah bebişimizeBugün kontrolüm vardı 36+0 ız oğluşum 2876 gr olmuş yine yüzünü net göremedimama olsun alıştık :) karneler dağıtıldı ve başlasın güzel bir tatil ve doğum eylül e kadar oğluşumla başbaşa ohhh artık yarından itibaren eksikleri tamamlama ve çantanın hazırlanmasına gecebilirim hakettik tatili
Ben ben beeeennnmayis ortası bitiyor izin ama inşaallah raporla tamamlamak istiyorum bende
Evet bende öyle düşünüyorum. 35 km'ye düştü sadece buna da şükür diyelimKimse 15-20 gün için yeni program hazırlamaz
Rapor alırız 5 gün 5 gün :)
Eşinle de kavuştun bi de di mi?
Gözün aydın şimdiden, iyi tatiller :)
Sağ salim kavuş inşAllah bebeğine, iyi haberleri bekliyoruzGünaydın arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah yarın 14:00 de doguma giriyorum gerçi cumartesi çok yoğun oluyomuş ameliyathane daha geç alabiliriz dediler ama yinede aksilik olmasın diye dua ediyorum.sabah 7 den o saate kadar aç kalacak olmak beni korkutuyor.Deli dana gibi dolanıyorum evde nasil tedirginim anlatamam Rabbim dayanma gücü versin hepimize sağ salim alalım kucağımıza emanetlerimizi
Gün içerisinde 5-6 kez regl sancısı çekiyorum artık bakalım Doğum ne zaman olacakbende regl sancısı gibi bir sancı yaşadım geceden beri..sabahta devam etti.. uzandım biraz.. sıcak tuttum kendimi.. geçti şimdi.. bende korktum açıkçası..
Ah keşke gerçekten leylek getirse de bu kadar yorulmasak :)
amin canım inşallahSağ salim kavuş inşAllah bebeğine, iyi haberleri bekliyoruz
Sağlıcakla al kucağına inş yavrunu kolaycacık atlatırsınız umarımAllah hepinizden razı olsun kızlar inşallah kazasız belasız kavuşur hemen haber veririm sizlere dualarınızı eksik etmeyin lütfen ben hepimiz icin hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum şimdiden
normal galiba wc istegi oluyor gidiyorum bişe yok bekleyip görecez artıkben hiç böyle şeyler hissetmiyorum ya ama sancıyor şu an resmen. dün çok hareket ettim randevum vardı geldim bir de squat yaptım bir sürünormal herhalde bunlar.
kizlar yardim edin bekleyemiyorum kan sonucunu gebelik suphesiyle geldim karnimdan ultrasona soktu bisey demedi beta hcg ne bakalim dedi kagida da 6+6 hf ? yaz
Merhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
Allah anali babali buyutsun. Vatana millete anne babasina hayirli evlat olsun insallah..
Hayırlı olsun sana da çok geçmiş olsunKizlar bugun kan kontrollerim yapildi anestezi dr konsultasyonu yapildi. Insallah yarin sabah 8.30 da spinal sezeryanla kizimi dunyaya getiricem. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?