2017 Şubat Anneleri

Maşallah bebişimize

Kimse 15-20 gün için yeni program hazırlamaz
Rapor alırız 5 gün 5 gün :)
Eşinle de kavuştun bi de di mi?
Gözün aydın şimdiden, iyi tatiller :)
Evet bende öyle düşünüyorum. 35 km'ye düştü sadece buna da şükür diyelim o sınıfçı olduğu için çok zor oluyor. Çok sağol sanada iyi tatiller

Sağ salim kavuş inşAllah bebeğine, iyi haberleri bekliyoruz

Allah hepinizden razı olsun kızlar inşallah kazasız belasız kavuşur hemen haber veririm sizlere dualarınızı eksik etmeyin lütfen ben hepimiz icin hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum şimdiden
Sağlıcakla al kucağına inş yavrunu kolaycacık atlatırsınız umarım

Bugün merdiren inip çıktım doğumu kolaylaştırsın diye..ama şuan başımı kaldıramıyorum çok uykum var çok halsizim...bi an çok enerjik hissediyorum bi an çok halsiz oluyorum..anlam veremedim bu hale..

Topikte henüz normal doğum yapan yok sanırım. Acaba kim ilk normal doğumu yapacak

ben hiç böyle şeyler hissetmiyorum ya ama sancıyor şu an resmen. dün çok hareket ettim randevum vardı geldim bir de squat yaptım bir sürü normal herhalde bunlar.
normal galiba wc istegi oluyor gidiyorum bişe yok bekleyip görecez artık

Kızlar cok kötü durumdayım lütfen biriniz doktorunuz u arayıp sorabilirmisimz.. Karnımda bebegim kasıldı bnde acil e gittim doktor açılma varmı diye alttn muane etti ve kanamam oldu. Kanamam olunca doktor da endişe etti. Açıklık varmı dedim yok dedi. Ama kanama neden oldu yoksa nişan mu geldi hiç bir açıklama yapmadı napcam kızlar ben bu doktor doğumu mu başlattı naptı

Kızlar cok kötü durumdayım lütfen biriniz doktorunuz u arayıp sorabilirmisimz.. Karnımda bebegim kasıldı bnde acil e gittim doktor açılma varmı diye alttn muane etti ve kanamam oldu. Kanamam olunca doktor da endişe etti. Açıklık varmı dedim yok dedi. Ama kanama neden oldu yoksa nişan mu geldihiç bir açıklama yapmadı napcam kızlarben bu doktor doğumu mu başlattı naptı

Arkadaşlar ablam 7 yıldır evli. Bebek istiyorlardır nasip oldu 10 haftalıktı ama bugün gitti Bebek oluşmamış pazartesi kürtaj olacak. Aramızda 10 yaş var ben daha 1 yıllık evli bile değilim korunurken bebişim oldu. O doktorlara gitti olmuştu böyle oldu Rabbim böyle nasip etti, hamd olsun. Doktor ihmalinden de böyle oldu çünkü bugün gittiği doktor bu gebelik ocak ayının ilk günlerinde sonlandırılmalıydı demiş, en azından biraz hazırlardı kendisini bekleyelim bekleyelim dedikleri için o da beklentiye girdi. Hamilelerin duası makbuldür, Allah rızası için sizde hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etmesi için dua edin

Kizlar bugun kan kontrollerim yapildi anestezi dr konsultasyonu yapildi. Insallah yarin sabah 8.30 da spinal sezeryanla kizimi dunyaya getiricem. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
Hayırlı olsun sana da çok geçmiş olsun
Umarım ikiniz de iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…