2017 Şubat Anneleri

İnşallah öyle değildir ama senin kendi doktorun yok mu arayabileceğin.arama imkanın yoksa en yakın kadın doğum hastanesinin aciline git derim. çünkü onlar bu işi biliyor.Normal acile gitme.

Ya canım eminmisiniz. Başka drada göründünüz mü. Ablanların sorunu varmıydı. Çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda gelir bebeği. Her şeyde vardır bir hayır.

Arkadaşlardan doğum yapanlar olmuş hepsini tek tek tebrik ediyorum. Sağlıklıca mutlu huzurlu bir şekilde büyütsünler bebişlerini inşallah.Allah bizlerede bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.Amiiiiin.

yazanlar çok sağolun rahatladım demek normal kızlar. iyiyim sancılar azaldı, bugün aşırı bir halsizlik var oturduğum yerde 1.5 saat uyumuşum hiç benlik değil. artık son zamanlar bugün 39. haftaya girdik. adet sancısı normalmiş ama artmıyorsa dinlenince ayakları uzatınca geçiyorsa yalancıdır dediler. aklınızda bulunsun
bir de TuRuNCu @ivo nerdesiniz kızlar sizi göremedim

@ivo nün yetiştirme si gereken işleri vardı bir de bebekle ilgili daha biseyler vardı sanırım.insallah iyidir .@turuncu da car samba günü sezaryan olcak muhtemelen eksikleri varsa onları hallediyordur

Kızlar cok kötü durumdayım lütfen biriniz doktorunuz u arayıp sorabilirmisimz.. Karnımda bebegim kasıldı bnde acil e gittim doktor açılma varmı diye alttn muane etti ve kanamam oldu. Kanamam olunca doktor da endişe etti. Açıklık varmı dedim yok dedi. Ama kanama neden oldu yoksa nişan mu geldihiç bir açıklama yapmadı napcam kızlarben bu doktor doğumu mu başlattı naptı
İnşallah öyle değildir ama senin kendi doktorun yok mu arayabileceğin.arama imkanın yoksa en yakın kadın doğum hastanesinin aciline git derim. çünkü onlar bu işi biliyor.Normal acile gitme.

Zaten kadın dogum a gitmiştim o böyle yaptı cok üzgünüm

O halsizlik bende de var malesef..geçen hafta çok enerjik tim ama şimdi kolumu kaldırmak gelmiyor içimden ...

Nasıl bir kanama oldu cnm leke falan mı keşke alttan baktırmasaydın sanırım devlet hastanesine gittin nts ye bağlayıp da anlayabilirlerdi ama leke şeklinde ise suyun gelmediyse korkma inş köyü bişi yoktur ama neden kanama olduğunu bakan dr bir açıklama yapmalıydı

Geçmiş olsun cnm şimdi ne durumdasın ? Benim atayabileceğim bi doktor yok ama hastaneye gidebildinmi? Korkma sakin ol..

doğum yapanlara hayırlı olsun arkadaşlar
doğum bekleyenleri de tez vakitte kurtarsın rabbim
Blackflowerr canım inşallah hemen hayırlı haberi alırlar bende korunurken hemde evliliğin ilk günü hamile kaldım çok sevdiğim Ablam dediğim kuzenim benden 11 yaş büyük keşke o hamile kalsaydı diyorum her defasında bana örgü yapmak istedi içim cizzz dedi yokluğu çok zor

Kızlar ya bu akıntı meselesi kafamı karıştırıyo sarı olunca sorun oluyo mu .idrar testi yaptılar sorun yok dedi doktor enfeksiyon olsa çıkardı demi.hic akinti olmaması mi lazım diycem saçma olcak şeffaf ve sarı oluyo bazen .bisy olsa teste çıkardı demi.
Birde arkadslar bebek tırnak makası ni nasıl sterilize edeceğiz alkol le diyo ama başka bisey le daha olabilir mi

Sevindm cnm bende çok aşağılarda hareketler hissediyorum sanki çıkcakmış gibi başı aşağıda iyice aşağı kayıyo sanırım

Bende de var canım akıntı arada dediğin gibi sarimsi oluyo bu ara arttı bide sanki akintim normal heralde diye düşünüyorum

benim de karnım iyice aşağı indi herkes doğum yakın diyor bende farkettim sabah eşim dediğinde göğsümün altı boşalmış resmen bi korku sardı

volkicansu aynı durumdayız arkadaşım. Benden gizledi ama benim içime doğdu, geldi üzülme sakın ben iyiyim kardeşim sen üzülürsen ben daha çok üzülürüm dedi karnımı sevdi oğluşumuz gelsin onu seveceğiz dedi ama benim yüreğime ağır geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…