Ayy evet ya bide sağ kaburgama geçiyor çok zorluyor beni de miniğimmbenimkinin ayaklar kaburgada bazen böbrekleri itiyor bide göbek deliğinden kaburgaya kadar sürtüyor bildiğin ayağı topuğu belli cadının
bendede var akıntı kızlar hatta arada avuç içi kadar sıvı geliyor genelde krem gibi açık renk arada açık sarımsı da oluyorBende de var canım akıntı arada dediğin gibi sarimsi oluyo bu ara arttı bide sanki akintim normal heralde diye düşünüyorum
@mavikelime yok arkadaşım bir sıkıntıları Yok çok şükür nasip olmadı. Allah razı olsun. Bu gittiğimiz ikinci doktor dediğim gibi daha önce müdahale edilmeliymiş, alınmalıymış inşAllah hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelirYa canım eminmisiniz. Başka drada göründünüz mü. Ablanların sorunu varmıydı. Çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda gelir bebeği. Her şeyde vardır bir hayır.
Bir bebiş daha mi gelcek acaba yakında. Daha duraydı yerinde .benim de karnım iyice aşağı indi herkes doğum yakın diyor bende farkettim sabah eşim dediğinde göğsümün altı boşalmış resmen bi korku sardı
volkicansu aynı durumdayız arkadaşım. Benden gizledi ama benim içime doğdu, geldi üzülme sakın ben iyiyim kardeşim sen üzülürsen ben daha çok üzülürüm dedi karnımı sevdi oğluşumuz gelsin onu seveceğiz dedi ama benim yüreğime ağır geldi
Sağol canim. Zaten bisey olsa doktor derdi test yaptı sonuçta kontrole gittiğimdeBende de var canım akıntı arada dediğin gibi sarimsi oluyo bu ara arttı bide sanki akintim normal heralde diye düşünüyorum
ay daha gelmesin bacım hala hazır degilim ki inşallah durur nerde kız keşke naz yapabilsem hayatta hiç kimseye nazlanmadım yapamam istesemde eşim de kızım dur iki gün daha kova burcu olucan sen deyip duruyor herkes az kaldı zaman heran olucak diyor ben korkudan iyice geriliyorum farkında değillerBir bebiş daha mi gelcek acaba yakında. Daha duraydı yerinde .senin sinir durumların nasıl. Azıcık abart bence inmeyi kullan naz yap .senden başka bisey düşünemesin kocan
Nasıl bir kanama oldu cnm leke falan mı keşke alttan baktırmasaydın sanırım devlet hastanesine gittin nts ye bağlayıp da anlayabilirlerdi ama leke şeklinde ise suyun gelmediyse korkma inş köyü bişi yoktur ama neden kanama olduğunu bakan dr bir açıklama yapmalıydı
Geçmiş olsun cnm şimdi ne durumdasın ? Benim atayabileceğim bi doktor yok ama hastaneye gidebildinmi? Korkma sakin ol..
@Kriziantemcicegi canım doktoru aramak yerine kadın doğum hastanesine git mutlaka kanama normal değil gibi geldi inşallah bi sorun yoktur
Öyle de çıkacaklar dışarı böylede korkunun faydası yok. Bende naz yapamıyorum kiz olmuyo beceremiyorum anacim .sen yine benden öndesin bana şimdiden başladılar 1 ay içinde doğuracakmışım güya.ilk doğum ya bisey bilmiyoruz bakalım başımıza neler gelcekay daha gelmesin bacım hala hazır degilim ki inşallah durur nerde kız keşke naz yapabilsem hayatta hiç kimseye nazlanmadım yapamam istesemde eşim de kızım dur iki gün daha kova burcu olucan sen deyip duruyor herkes az kaldı zaman heran olucak diyor ben korkudan iyice geriliyorum farkında değiller
Aynen yeni yaptirdiysan testini fln takılma oluyor bende deSağol canim. Zaten bisey olsa doktor derdi test yaptı sonuçta kontrole gittiğimde
Sen Ankara da misin canım nişan i mı getirdiler acaba çoğunda olabiliyomus öyle ama nisan gelince de doğum hemen baslamiyomus ki açıklık fln yoksa şuan biraz rahat ol dicem ama zor gerçekten herşeyden bisey arar oldukKızlar devlet hastanesiydi hatta iyi bir hastane zekai Tahir Burak Ankara da sadece doğum üzerine bebeğim kasıldı üstte duruyor dedim alttan bakmam gerek açılma varmı dedi bende istemiyorum dedim oradaki hemşire falan yapsın hadi doğum basladyaa nolcak dedi tamam dedim önce ultrason sonra muane etti muane yi yapınca bir avuç kadar kan geldi oda sasrfı tekrar muane etti açıklık göremedim dedi ben panik oldum bağırdım ordaki doktorlar normal dedi ama beni muane eden edende tedirgin oldu hissettim nyse sonra nst ye girdim normal dedi.. Nst normal cıktı.. Şuan kanamam kesildi kızlar me yapayım akıl verin
Sen Ankara da misin canım nişan i mı getirdiler acaba çoğunda olabiliyomus öyle ama nisan gelince de doğum hemen baslamiyomus ki açıklık fln yoksa şuan biraz rahat ol dicem ama zor gerçekten herşeyden bisey arar olduk
aynen çok korkuyorum kuzum canım da tatlıdır iğneden bile korkarım ama işin ilginci sancıya dayanamayacağını bilsem de normal doğum istiyorum hem o anı yaşamak hemde herşeyin doğalı en iyidir diyerekÖyle de çıkacaklar dışarı böylede korkunun faydası yok. Bende naz yapamıyorum kiz olmuyo beceremiyorum anacim .sen yine benden öndesin bana şimdiden başladılar 1 ay içinde doğuracakmışım güya.ilk doğum ya bisey bilmiyoruz bakalım başımıza neler gelcek
Aynen bekle bakalım bi inş bişey olmamıştırBilmiyorum canım bebegin hareketleri iyi gbi sabahı bekleyim diyorum
Korkma Can'ım sen bebeği takip et sürekli Ağrı'n olursa süre tut 5 dk inince git istersen o kanda sümüksü adet döneminin ilk gününde gelen gibi olursa nişanmış belki zorladıysa bakarken o yüzden de gelmiş olabilir dikkat et evde dinlen inş bebişin Zaman'ında sağlıcakla gelir geçmiş olsunBilmiyorum canım bebegin hareketleri iyi gbi sabahı bekleyim diyorum
Aynı kafadayız hem normal doğum olsun istiyorm.hem iğneden korkuyorum. Kan alınırken filan bile korkuyorum. Gözümü kapatıyorum. Karşımda başkasının kanını alsalar bile bana bisey le oluyor.mecburum diyerek katlanıyorum ne yapcan yapcak yok.dogururkende mecbur doğurcam diye diye pirtlatcam inşallah.aynen çok korkuyorum kuzum canım da tatlıdır iğneden bile korkarım ama işin ilginci sancıya dayanamayacağını bilsem de normal doğum istiyorum hem o anı yaşamak hemde herşeyin doğalı en iyidir diyerek
Yaa nasil boyle bise olabilir bende oraya gidiorum her kontrolum de kanama leke bebekte hareketsizlik falan sikayetn olursa hemn gel diyolar senin kanaman var hem de kendileri sebep olms bide yollamislarKızlar devlet hastanesiydi hatta iyi bir hastane zekai Tahir Burak Ankara da sadece doğum üzerine bebeğim kasıldı üstte duruyor dedim alttan bakmam gerek açılma varmı dedi bende istemiyorum dedim oradaki hemşire falan yapsın hadi doğum basladyaa nolcak dedi tamam dedim önce ultrason sonra muane etti muane yi yapınca bir avuç kadar kan geldi oda sasrfı tekrar muane etti açıklık göremedim dedi ben panik oldum bağırdım ordaki doktorlar normal dedi ama beni muane eden edende tedirgin oldu hissettim nyse sonra nst ye girdim normal dedi.. Nst normal cıktı.. Şuan kanamam kesildi kızlar me yapayım akıl verin
sen anlatırken kendimi gördüm nikah işlemlerinde kan verirken ağladım eşime laf saydım vazgeçtim evlenmeyelim dedim zorla aldırdılar günüm geçti test yaptım çift çizgi ağlıyorum gösterdim hastaneye gidelim noluyor dedi sus be senin yüzünden dedim en korktuğumda kan alınması birine iğne yapılırken bende bakamam yaraya pansumanada bakamam hatta dahası bebişimin göbeğine nasil bakıcam onu düşünüyorumAynı kafadayız hem normal doğum olsun istiyorm.hem iğneden korkuyorum. Kan alınırken filan bile korkuyorum. Gözümü kapatıyorum. Karşımda başkasının kanını alsalar bile bana bisey le oluyor.mecburum diyerek katlanıyorum ne yapcan yapcak yok.dogururkende mecbur doğurcam diye diye pirtlatcam inşallah.
canım hareketleri nasıl bebeğin bu çok önemli ama kan gelmesi de normal değil sanki varsa bir kadın doğum hastanesine gitsen bu gece olmasa da yarın en azından için rahatlar ama bence kan gelmesi garip cynku alttan muayene nin bazi durumlarda doğumu tetiklediğini duymuştumKızlar devlet hastanesiydi hatta iyi bir hastane zekai Tahir Burak Ankara da sadece doğum üzerine bebeğim kasıldı üstte duruyor dedim alttan bakmam gerek açılma varmı dedi bende istemiyorum dedim oradaki hemşire falan yapsın hadi doğum basladyaa nolcak dedi tamam dedim önce ultrason sonra muane etti muane yi yapınca bir avuç kadar kan geldi oda sasrfı tekrar muane etti açıklık göremedim dedi ben panik oldum bağırdım ordaki doktorlar normal dedi ama beni muane eden edende tedirgin oldu hissettim nyse sonra nst ye girdim normal dedi.. Nst normal cıktı.. Şuan kanamam kesildi kızlar me yapayım akıl verin
Onu bende düşünüyorm. Zaten annelik duygusuyla canı acicik kaygısı olcak gobek kordonu beni de dusunduruyo birde aşıları da var ben ağlarım herhalde .hemsireyi döverim.sen anlatırken kendimi gördüm nikah işlemlerinde kan verirken ağladım eşime laf saydım vazgeçtim evlenmeyelim dedim zorla aldırdılar günüm geçti test yaptım çift çizgi ağlıyorum gösterdim hastaneye gidelim noluyor dedi sus be senin yüzünden dedim en korktuğumda kan alınması birine iğne yapılırken bende bakamam yaraya pansumanada bakamam hatta dahası bebişimin göbeğine nasil bakıcam onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?