- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Aynen oyle alan daraldikca hareket ettigi zaman daha bi zorluyo insani komikte oluyo karnimiz bi oyana bi bu yana gidiyo gecen videoya cekip esime attim herif mutluluktan aglamis is yerinde tabi bana hiiiiccc caktirmiyo ama ben aldim haberi enistemle beraber calisiyo yazik gunah cocuga dedi niye aglatiyon diyede bi kahka atti tuhaf oldum yav esim duygularini belli edemeyen bi insan ne olursa olsun gizli gizli aglamis ama yakalnmis enistmeAmin canım benm bebişin yeri iyice daraldı sanırım zorluyodu zorluyo içerdeee ocakda bitiyo zaten
Ayyyy gozun aydin kuzum saglicakla buyut insaAllah rabbim anacina babacina hayirli evlat eylesin emiii cokk sevindimmm su 8 ay gecti hemde oyle boyle gecti de son haftalar gecmiyo yavv heyecanlaniyo insam bian once kucaklamak istiyo yavrusunu rabbim hayirlisiyla cumlemize nasio etsin kucaklamayi olmayanlarada versin cifter cifter ... allah anali babali buyutsun kuzummm ❤❤❤❤❤Kizlar 19 ocak 13:25 de spinal anestezili sezeryan ile oglumu kucagima aldım..Allahim hepinizin yardimcisi olsun..Şubat annesi olmadim ama miss gibi bir ocak annesi oldum..Normalde 2 subata sezeryan gunu almistik ancak carsamba aksam dogum kendiliginden baslayinca persembe oglum geldi :) 3 kg 50 cm dogdu..Herkese simdiden tebrikler ve gecmis olsun ..Tez zamanda saglikla sizler de evlatlariniza kavusun insalllah
Ayyy senind egozun aydin kuzum allah anali babali buyutmeyi nasio etsin hayirli evlat eylesin rabbime layik kuk yetistirmeyi bize nasip etsin rabbim cokk sevindimm cokkk sevindimmmben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Ama orda kalmicak çıkacaklar
Kizlar 19 ocak 13:25 de spinal anestezili sezeryan ile oglumu kucagima aldım..Allahim hepinizin yardimcisi olsun..Şubat annesi olmadim ama miss gibi bir ocak annesi oldum..Normalde 2 subata sezeryan gunu almistik ancak carsamba aksam dogum kendiliginden baslayinca persembe oglum geldi :) 3 kg 50 cm dogdu..Herkese simdiden tebrikler ve gecmis olsun ..Tez zamanda saglikla sizler de evlatlariniza kavusun insalllah
ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Sagol kuzum ama oda fayda etmiyo geciyo etkisi gene kasinti basliyo hemde her biri ayri auri biri kasininca diger catlaklarda kasiniyo ne tuhaf bazen cok tuhafima gidiyo
Kizlar 19 ocak 13:25 de spinal anestezili sezeryan ile oglumu kucagima aldım..Allahim hepinizin yardimcisi olsun..Şubat annesi olmadim ama miss gibi bir ocak annesi oldum..Normalde 2 subata sezeryan gunu almistik ancak carsamba aksam dogum kendiliginden baslayinca persembe oglum geldi :) 3 kg 50 cm dogdu..Herkese simdiden tebrikler ve gecmis olsun ..Tez zamanda saglikla sizler de evlatlariniza kavusun insalllah
ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Ayyyy gozun aydin kuzum saglicakla buyut insaAllah rabbim anacina babacina hayirli evlat eylesin emiii cokk sevindimmm su 8 ay gecti hemde oyle boyle gecti de son haftalar gecmiyo yavv heyecanlaniyo insam bian once kucaklamak istiyo yavrusunu rabbim hayirlisiyla cumlemize nasio etsin kucaklamayi olmayanlarada versin cifter cifter ... allah anali babali buyutsun kuzummm ❤❤❤❤❤
39 + 0 dan herkese günaydınlaaar
Son günümün durum raporunu vereyim hemen
Toplam alınan kilo bu sabah itibari ile 8.5 kg.
El ve ayaklarda çook hafif ödem mevcut
Göbek bölgesinde sadece 2 hafta da bir yağ kullanmama rağmen sıfır çatlama
Gecem rahat geçti çok şükür. Bugünü her hangi bir günmüş gibi düşünerek uyudum.
Moralim bir düşüp bir yükselse de iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.
Erken doğum riskiydi ,ağrısıydı sızısıydı derken bu günlere kadar geldik çok şükür.
1 saat kadar sonra evden çıkacağız. Allah izin verirse 12.30 gibi doğuma girmiş olacağım.
Her şeyin çok güzel ilerleyeceğini düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Bugünden sonra 2 çocuklu bir anne olarak artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorum.
Burda iyi kötü koca bir 9 ay geçirdik birlikte.
Hepinize ağrısız sızısız kolay bir doğum diliyorum.
Gün içerisinde mutlaka haberdar etmeye çalışırım sizleri.
Dualarınızı eksik etmeyin...
39 + 0 dan herkese günaydınlaaar
Erken doğum riskiydi ,ağrısıydı sızısıydı derken bu günlere kadar geldik çok şükür.
1 saat kadar sonra evden çıkacağız. Allah izin verirse 12.30 gibi doğuma girmiş olacağım.
Bugünden sonra 2 çocuklu bir anne olarak artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorum.
Yazik bizecanlari sagolsunda..
Hayirlisiyla,saglikla kucagina alirsin insallah guzel haberlerini bekliyoruz39 + 0 dan herkese günaydınlaaar
Harika bi hamileymişssinn tebriklerrrr hiç kilo almamışssınn süperr çatlakta yok pozitif olmanda harika şuan hepimiz bu şekilde hissetmeliyiz aslında biz ne hissedersek meleklerimizde öyle hissediyorlardıCanım çok duygulanıyorum yaa.. inşallah güzel düşündüğün gibi güzel olacak hiç merak etme. Dualarımız seninle. Allah sağlıkla kavuştursun.. aynı şehirde olsak ziyaretine gelirdim:) haber bekliyoruz.. Allah yardımcınız olsun
Nasıl oldunn devam ettımı sancılar canım yalancı sancılardır düzenlı olmayıp ara ara giriyorsa şimdi durumlar nasılKizlar ya dun aksamdan beri karnim sertlesiyo kasiliyo adet gibi sanci giriyo saate baktimda ilkde bi saatte birdi gece 20dk. Bire dustu normlmi sizce suan yine kasiliyo ama seyrek seyrek
Daha gitmedim doktora ama sikliklari duzensizlesti ara ara geliyo ama cok oluyo bakarim bes dakikada bir gelirse gidicemanladığım kadarıyla düzenli geliyor hareket edince geçmiyorsa ılık duş al canım senin kız aceleci gibi o zaman sancı sıklığını biraz daha takip et doktorunu ara çantanı kapının yanına koy hastaneye yakınsan 5 dakikada bir olunca çıkın evden hemen düşmez zaten sıklığı da sen takipte kal ben doğarken annem 1 hafta çekmiş doğum sancısını düzenli aralıkla ama düşmemiş sıklığı o kadar süreyi beklemişim
Yok canm arar ara girmeye basladi dun cok duzenliydi simdide oluyo ama dakika tutmuyorum aralari uzun gibi bakalim ya hayirlisi olsun vajinamada cok baski yapiyo yuruyunce sanki diken batiyo gibi degisikNasıl oldunn devam ettımı sancılar canım yalancı sancılardır düzenlı olmayıp ara ara giriyorsa şimdi durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?