2017 Şubat Anneleri

Amin canım benm bebişin yeri iyice daraldı sanırım zorluyodu zorluyo içerde ee ocakda bitiyo zaten
Aynen oyle alan daraldikca hareket ettigi zaman daha bi zorluyo insani komikte oluyo karnimiz bi oyana bi bu yana gidiyo gecen videoya cekip esime attim herif mutluluktan aglamis is yerinde tabi bana hiiiiccc caktirmiyo ama ben aldim haberi enistemle beraber calisiyo yazik gunah cocuga dedi niye aglatiyon diyede bi kahka atti tuhaf oldum yav esim duygularini belli edemeyen bi insan ne olursa olsun gizli gizli aglamis ama yakalnmis enistme

Ayyyy gozun aydin kuzum saglicakla buyut insaAllah rabbim anacina babacina hayirli evlat eylesin emiii cokk sevindimmm su 8 ay gecti hemde oyle boyle gecti de son haftalar gecmiyo yavv heyecanlaniyo insam bian once kucaklamak istiyo yavrusunu rabbim hayirlisiyla cumlemize nasio etsin kucaklamayi olmayanlarada versin cifter cifter ... allah anali babali buyutsun kuzummm ❤❤❤❤❤

ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Ayyy senind egozun aydin kuzum allah anali babali buyutmeyi nasio etsin hayirli evlat eylesin rabbime layik kuk yetistirmeyi bize nasip etsin rabbim cokk sevindimm cokkk sevindimmm ))

Ama orda kalmicak çıkacaklar

İnşallah kolay çıkarlar bizi uğraştırmadan

ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum

Hayırlı olsun kızlar bebişleriniz. Bol sütlü stressiz günleriniz olsun

Sagol kuzum ama oda fayda etmiyo geciyo etkisi gene kasinti basliyo hemde her biri ayri auri biri kasininca diger catlaklarda kasiniyo ne tuhaf bazen cok tuhafima gidiyo

Aynen ben de tuhaf oluyorum birisi beni kesmiş gibi bir his oluşuyor

İkinizin adına da çok sevindim:) Allah sağlıkla analı babalı büyütemeyi nasip etsin. Doğumlar başladı artık gerçekten çok heyecanlı. İlk normal doğum da @1melekvardi nın oldu:) artık bir iki gün yazmayandan korkmak mı lazım doğurdu diye:)

39 + 0 dan herkese günaydınlaaar
Son günümün durum raporunu vereyim hemen
Toplam alınan kilo bu sabah itibari ile 8.5 kg.
El ve ayaklarda çook hafif ödem mevcut
Göbek bölgesinde sadece 2 hafta da bir yağ kullanmama rağmen sıfır çatlama

Gecem rahat geçti çok şükür. Bugünü her hangi bir günmüş gibi düşünerek uyudum.
Moralim bir düşüp bir yükselse de iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.
Erken doğum riskiydi ,ağrısıydı sızısıydı derken bu günlere kadar geldik çok şükür.
1 saat kadar sonra evden çıkacağız. Allah izin verirse 12.30 gibi doğuma girmiş olacağım.
Her şeyin çok güzel ilerleyeceğini düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Bugünden sonra 2 çocuklu bir anne olarak artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorum.

Burda iyi kötü koca bir 9 ay geçirdik birlikte.
Hepinize ağrısız sızısız kolay bir doğum diliyorum.
Gün içerisinde mutlaka haberdar etmeye çalışırım sizleri.
Dualarınızı eksik etmeyin...

Güle güle büyüt bebeğini sağlıkla. İlk bebeğin miydi? Doğum başladığı halde sezeryana yetişebilmişsin ne güzel[/QUOTE]

Amin tesekkur ederim..Evet ilk bebegim:) .Hastaneye gidene kadar 3 cm acilmam olmustu ve dogal dogum yapma imkanim olmadigi icin cok sukur soinsl sezeryan imkaniyla dogurdum..Hic bir sekilde teşvik anlamina gelmemekle beraber zorunlu sezeryan yapacak arkadaslara korkmamalarini tavsiye ediyorum.( ben korkuyordum acikcasi benimle ayni hissedenler icin bu mesajim) Asla dayanilmayacak bir agrisi yok ve bebegi kucagina alinca olan agriya bile konsantre olamiyor insan:) Bugun 6.gunumuze uyandik ve cok sukur hersey yolunda..

Canim amin amin cok amin cok tesekkur ederim.Hepimizin bebeisleeini korusun rabbim..Heyecanlanmaz mi bu begerki dunyadaki en buyuk mucizeymis..Elhamdulilllah..

Saglikla sihhatle huzurla kucakla bebegini dualarimiz tum hamislerle ...

Günaydın gebeler

Aramızda çatı muayenesi olmamış olan varsa hiç korkup endişe yapmasın
Ben muayene bitince çatı kontrolü müydü bu nasıl yani bu kadar mı filan dedim
Daha odadan çıkmadan başka bi muayeneden bahsediyordu doktorum bende üstüme alınıp ha bu kadar değildi yani dahası da vardı siz hafifinden mi başladınız filan dedim

İnanamadım bi türlü,internet olsun bu forum olsun eş dost olsun ya abartmışlar fena halde ya da herkesin ağrı eşiği farklı ama kısacık süren bi an bu hiç içinizi karartmayın rahat olmakta gevşemekte fayda var doktora kulak verip o sıradaki telkinlerine uymak çok mühim

Canım çok duygulanıyorum yaa.. inşallah güzel düşündüğün gibi güzel olacak hiç merak etme. Dualarımız seninle. Allah sağlıkla kavuştursun.. aynı şehirde olsak ziyaretine gelirdim:) haber bekliyoruz.. Allah yardımcınız olsun

Hayirlisiyla,saglikla kucagina alirsin insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Harika bi hamileymişssinn tebriklerrrr hiç kilo almamışssınn süperr çatlakta yok pozitif olmanda harika şuan hepimiz bu şekilde hissetmeliyiz aslında biz ne hissedersek meleklerimizde öyle hissediyorlardı
Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıklı doğumlar diliyorummmm çok güzel meleğin kollarında mis kokulu yumuşak tenıı..bol sütünn olsun inşallah turuncuuu

Kizlar ya dun aksamdan beri karnim sertlesiyo kasiliyo adet gibi sanci giriyo saate baktimda ilkde bi saatte birdi gece 20dk. Bire dustu normlmi sizce suan yine kasiliyo ama seyrek seyrek
Nasıl oldunn devam ettımı sancılar canım yalancı sancılardır düzenlı olmayıp ara ara giriyorsa şimdi durumlar nasıl

Arkadaşlar herkese günaydın doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun güzel günlerde sağlıkla huzurla büyütün inşalah yavruları, bekleyenleri de bi avazda kurtarsın Rabbim. bende yarın itibariyle 37+0 oluyorum çalışamaz raporunu alıcam ama yarın raporu alınca artık çalışmıyorum dimi evd nasıl geçicek zaman hiç bilmiyorum. Temizlik yapılacak daha elimi sürmedim. bi tek halıları yıkamaya verdim. annemde yarın gelecek. önümüzdeki hafta içi görümcemle anneler yapar inşallah :) yazın bulantılarım çok diye yine üçü yapmıştı temizliğimi Birde bende sanki 38. haftada doğum yapıcak gibi hissediyorumm. Hayırlısı inşallah.

Daha gitmedim doktora ama sikliklari duzensizlesti ara ara geliyo ama cok oluyo bakarim bes dakikada bir gelirse gidicem

Nasıl oldunn devam ettımı sancılar canım yalancı sancılardır düzenlı olmayıp ara ara giriyorsa şimdi durumlar nasıl
Yok canm arar ara girmeye basladi dun cok duzenliydi simdide oluyo ama dakika tutmuyorum aralari uzun gibi bakalim ya hayirlisi olsun vajinamada cok baski yapiyo yuruyunce sanki diken batiyo gibi degisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…