2017 Şubat Anneleri

Aynen bakalım hangimiz silincek ilk

Kızlar bu anne yanı beşiğimiz
http://hizliresim.com/nj0y8l
Bu da oda takımının
http://hizliresim.com/vXWyOv
Bunlar da bizim sepetler
http://hizliresim.com/8PRXG7
Görünce ben de paylaşmak istedim hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Bugün hareketleri çok yavaşlayınca doktoruma bir şey yoktur di mi diye mesaj attım, akşam gel nst ye bakalım demiş. Gittik çok şükür bir şey çıkmadı. Cuma 40. Haftaya gireceğiz kızın gelmeye niyeti yok herhalde

Hayırlısı olsun bakalım inşallah bir solukta doğar :)

Çok güzel hepsi canım. Güle güle kullanın. Anne yani chicco galiba? Ben de ondan almak istemiştim kısmet olmadı güle güle uyusun meleğin :)

Merhaba kızlar nasılsınız kimler doğum yaptı? Beni stres bastı doğursam da kurtulsam diyorum 38 bitti ama niyeti yok henüz. Okul, notlar derken zaman geçiyordu da şimdi durdu sanki. Depresyona girdim sanırım
O stres kimde yok ki? 7 kisi falan dogum yapti sanirm..Bastaki listemize bi el atsan cnm belki biraz kafan dagilir..

Oda cok tatli olmus takimi cok begendim.. Guzel gunler geçirmek nasip olsun prensesin odasinda..

Merhaba kızlar nasılsınız kimler doğum yaptı? Beni stres bastı doğursam da kurtulsam diyorum 38 bitti ama niyeti yok henüz. Okul, notlar derken zaman geçiyordu da şimdi durdu sanki. Depresyona girdim sanırım
Merhaba,eski arkadaslarimizdan birkac kisi dogum yapti digerleri yeni zaten cok tanismiyoruz biz de,o depresyon hali herkes de var sanirim:)hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Ben tip fakultesine gitmedm kuzm tip fakultesinin dr u rusen aykacin muayanehanesi var tunalida ona gittm dogumu tip fakultesinde dusunuorm bu ara bakalim hayirlisi neyse..

Evet arkadasım ona gidiyor doğuma geliyor sanıyor.. Muane ücreti epey pahalı doğum için ne kadar istiyor acaba

Evet arkadasım ona gidiyor doğuma geliyor sanıyor.. Muane ücreti epey pahalı doğum için ne kadar istiyor acaba
Cok para dedi cnm sormaya cesaret edemedm bile bide soz verdigim halde giremediklerimde oluo bizde insanız 6 dkyla bi dogumu kacrdim dio..kardesimn dogumuna girdi bi cocugu tuttu o kdr dio onemli olan ekip bence insani rahatlatan vicdanli insanlar olsn yeter motivasyon olmayinca dogumda zor olur diye dusunuorum.. Ruşen hoca gunduz dogum yaparsan girerim dogumuna dedi kismet bakalim..

Anladım canım genel olarak ben tıp fakültesinde asık suratlı doktor göremedim gözlüklü erkek doktor var, yabancı sveta hanımı başak hanım falan iyiler ama Tuğçe diye bir doktorla biraz tartıştım inşaallah hayırlısı ile iyi insanlar çıkar karşımıza.. Allah büyük ben alamadım hoca dan randowu hastane içinde olandan. Mecbur polikinlik e kaldm Allah büyük inşaallah herşey güzel olur

Yaw arkadaşım 165 boyum 94 olmuşum ben evlendiğinde 38 beden dim dur hele veririz. Doğum bu tabi ki fedekarligi olucak. Dikkat et bu ara yeter. Üzme kendini bu kadar
Güzel kadın her daim güzeldir unutma

Kizlar 19 ocak 13:25 de spinal anestezili sezeryan ile oglumu kucagima aldım..Allahim hepinizin yardimcisi olsun..Şubat annesi olmadim ama miss gibi bir ocak annesi oldum..Normalde 2 subata sezeryan gunu almistik ancak carsamba aksam dogum kendiliginden baslayinca persembe oglum geldi :) 3 kg 50 cm dogdu..Herkese simdiden tebrikler ve gecmis olsun ..Tez zamanda saglikla sizler de evlatlariniza kavusun insalllah

Bi bilgim Yok hastaneden bilgi alabilirsiniz

yok mu kızlar başka bebek arabası anakucağı tavsiyesi?

neler aldınız acaba?
Kanz bavyera aldım ben pembe

Hepsi çok güzel güle güle kullanın

Güle güle büyüt bebeğini sağlıkla. İlk bebeğin miydi? Doğum başladığı halde sezeryana yetişebilmişsin ne güzel

ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Canım Allah bağışlasın. Maşaallah kısa sürede almışsın bebeşini kucağına. Nasıl geçti doğum? Bende normal istiyorum nasipse biraz korkuyorum. Müsait olunca anlatabilirmisin? Seninki güzel geçmiş cesaret olur :)

Sagol kuzum ama oda fayda etmiyo geciyo etkisi gene kasinti basliyo hemde her biri ayri auri biri kasininca diger catlaklarda kasiniyo ne tuhaf bazen cok tuhafima gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…