Hayirli olsun cnm ilk normal dogum yapan sensin galiba tecrubelerini anlatir misin sanci nasil birsey cok agrin oldu mu dikis atilirken hissettin mi cok soru sordum galibaa bizde en yakin zamanda kavusuruz ponciklerimize isalahben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsinKizlar 19 ocak 13:25 de spinal anestezili sezeryan ile oglumu kucagima aldım..Allahim hepinizin yardimcisi olsun..Şubat annesi olmadim ama miss gibi bir ocak annesi oldum..Normalde 2 subata sezeryan gunu almistik ancak carsamba aksam dogum kendiliginden baslayinca persembe oglum geldi :) 3 kg 50 cm dogdu..Herkese simdiden tebrikler ve gecmis olsun ..Tez zamanda saglikla sizler de evlatlariniza kavusun insalllah
Gözün aydın canım. Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsinben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Rabbim kolaylastirsin. Dualarımiz seninle. Aynı yerde olsak gelirdim yanına. Bebisi koklaşa yerimiz. İki çocuklu hayat daha güzel inan hiç merak etme.39 + 0 dan herkese günaydınlaaar
Son günümün durum raporunu vereyim hemen
Toplam alınan kilo bu sabah itibari ile 8.5 kg.
El ve ayaklarda çook hafif ödem mevcut
Göbek bölgesinde sadece 2 hafta da bir yağ kullanmama rağmen sıfır çatlama
Gecem rahat geçti çok şükür. Bugünü her hangi bir günmüş gibi düşünerek uyudum.
Moralim bir düşüp bir yükselse de iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.
Erken doğum riskiydi ,ağrısıydı sızısıydı derken bu günlere kadar geldik çok şükür.
1 saat kadar sonra evden çıkacağız. Allah izin verirse 12.30 gibi doğuma girmiş olacağım.
Her şeyin çok güzel ilerleyeceğini düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Bugünden sonra 2 çocuklu bir anne olarak artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorum.
Burda iyi kötü koca bir 9 ay geçirdik birlikte.
Hepinize ağrısız sızısız kolay bir doğum diliyorum.
Gün içerisinde mutlaka haberdar etmeye çalışırım sizleri.
Dualarınızı eksik etmeyin...
Harika bi hamileymişssinn tebriklerrrr hiç kilo almamışssınn süperr çatlakta yok pozitif olmanda harika şuan hepimiz bu şekilde hissetmeliyiz aslında biz ne hissedersek meleklerimizde öyle hissediyorlardı
Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıklı doğumlar diliyorummmm çok güzel meleğin kollarında mis kokulu yumuşak tenıı..bol sütünn olsun inşallah turuncuuu
hayırlı olsun meslektaşım alışabildiniz mi birbirinize sütun falan kolay geldi mi dikişlerin nasıl olduKizlar 19 ocak 13:25 de spinal anestezili sezeryan ile oglumu kucagima aldım..Allahim hepinizin yardimcisi olsun..Şubat annesi olmadim ama miss gibi bir ocak annesi oldum..Normalde 2 subata sezeryan gunu almistik ancak carsamba aksam dogum kendiliginden baslayinca persembe oglum geldi :) 3 kg 50 cm dogdu..Herkese simdiden tebrikler ve gecmis olsun ..Tez zamanda saglikla sizler de evlatlariniza kavusun insalllah
canım istediğin gibi olmuş kızın da annesi istedi diye erkenden gelmek istemis sağlıkla büyüsün maşallahben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum[/QUOTE allah ana lı babalı büyütsün.nasıl peki anlatıp bizi de ilgilendirir misin çok zorlandığım?
Allahim saglicakla kuzuni kucaklamayi nasip etsin sana kuzum benim guzel haberlerini bekliyoruzzzz allahim hayirlisiyla girip cikmayi nasip etsin sezeryana cok heecanli az kaldi az bi zaman sonra kavusucaksin yavruna ayyyy ne guzelll39 + 0 dan herkese günaydınlaaar
Son günümün durum raporunu vereyim hemen
Toplam alınan kilo bu sabah itibari ile 8.5 kg.
El ve ayaklarda çook hafif ödem mevcut
Göbek bölgesinde sadece 2 hafta da bir yağ kullanmama rağmen sıfır çatlama
Gecem rahat geçti çok şükür. Bugünü her hangi bir günmüş gibi düşünerek uyudum.
Moralim bir düşüp bir yükselse de iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.
Erken doğum riskiydi ,ağrısıydı sızısıydı derken bu günlere kadar geldik çok şükür.
1 saat kadar sonra evden çıkacağız. Allah izin verirse 12.30 gibi doğuma girmiş olacağım.
Her şeyin çok güzel ilerleyeceğini düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Bugünden sonra 2 çocuklu bir anne olarak artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorum.
Burda iyi kötü koca bir 9 ay geçirdik birlikte.
Hepinize ağrısız sızısız kolay bir doğum diliyorum.
Gün içerisinde mutlaka haberdar etmeye çalışırım sizleri.
Dualarınızı eksik etmeyin...
Güle güle büyüt bebeğini sağlıkla. İlk bebeğin miydi? Doğum başladığı halde sezeryana yetişebilmişsin ne güzel
Karlı bir Ankara sabahından herkese Günaydin ! 36+1 ile 37. haftama girmiş bulunmaktayım..Neyse ben uyumaya devam edeyim , tam uyku havası
Kizlar 19 ocak 13:25 de spinal anestezili sezeryan ile oglumu kucagima aldım..Allahim hepinizin yardimcisi olsun..Şubat annesi olmadim ama miss gibi bir ocak annesi oldum..Normalde 2 subata sezeryan gunu almistik ancak carsamba aksam dogum kendiliginden baslayinca persembe oglum geldi :) 3 kg 50 cm dogdu..Herkese simdiden tebrikler ve gecmis olsun ..Tez zamanda saglikla sizler de evlatlariniza kavusun insalllah
Tebrik ederim kızlar sağlıcakla büyütün inşaallah kuzularınızı bol bol sütünüz olsun kolay lohusalıklarınız olsunben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?