2017 Şubat Anneleri

ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Hayirli olsun cnm ilk normal dogum yapan sensin galiba tecrubelerini anlatir misin sanci nasil birsey cok agrin oldu mu dikis atilirken hissettin mi cok soru sordum galibaa bizde en yakin zamanda kavusuruz ponciklerimize isalah

Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin
Gözünüz aydin darısı bize inşallah.
ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Gözün aydın canım. Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin

Rabbim kolaylastirsin. Dualarımiz seninle. Aynı yerde olsak gelirdim yanına. Bebisi koklaşa yerimiz. İki çocuklu hayat daha güzel inan hiç merak etme.

Kilo cok alan arkadaslar yanliz degilsiniz suan sakin takmayin hamileligin keydfini cikarin dogumdan sonra yaza kadar fitlesecez bol su hareket ekmek yok tamamdir bu isss

Alıntı yanlış oldu galiba

hayırlı olsun meslektaşım alışabildiniz mi birbirinize sütun falan kolay geldi mi dikişlerin nasıl oldu

canım istediğin gibi olmuş kızın da annesi istedi diye erkenden gelmek istemis sağlıkla büyüsün maşallah

Allahim saglicakla kuzuni kucaklamayi nasip etsin sana kuzum benim guzel haberlerini bekliyoruzzzz allahim hayirlisiyla girip cikmayi nasip etsin sezeryana cok heecanli az kaldi az bi zaman sonra kavusucaksin yavruna ayyyy ne guzelll

Merhabalar doğum yapanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsun bende bugün çatı muayenesi oldum hafif sızlıyo ama öyle çok kötü abarttiklari gibide değil sadece muayeneden sonra belim ve kasiklarim.agirmaya başladı çok yakın dedi zaten ayrıca normal doğum.icin de musaitmisim yalnız nst dedi kalp atışları hızlı çıktı bana bilen birisi açıklayabilir mı alttakiler sancı mı oluyor acaba?

Eklentiler

• IMG_20170125_100744.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 87
Güle güle büyüt bebeğini sağlıkla. İlk bebeğin miydi? Doğum başladığı halde sezeryana yetişebilmişsin ne güzel

Amin tesekkur ederim..Evet ilk bebegim:) .Hastaneye gidene kadar 3 cm acilmam olmustu ve dogal dogum yapma imkanim olmadigi icin cok sukur soinsl sezeryan imkaniyla dogurdum..Hic bir sekilde teşvik anlamina gelmemekle beraber zorunlu sezeryan yapacak arkadaslara korkmamalarini tavsiye ediyorum.( ben korkuyordum acikcasi benimle ayni hissedenler icin bu mesajim) Asla dayanilmayacak bir agrisi yok ve bebegi kucagina alinca olan agriya bile konsantre olamiyor insan:) Bugun 6.gunumuze uyandik ve cok sukur hersey yolunda..

Canim amin amin cok amin cok tesekkur ederim.Hepimizin bebeisleeini korusun rabbim..Heyecanlanmaz mi bu begerki dunyadaki en buyuk mucizeymis..Elhamdulilllah..[/QUOTE]
Aynen oyle evlatlarimiz su dunyada aldigimiz en guzel hediye ve rabbimin mucizesine bir kez daha tanik olmamizdir cunku dusunsene 9 ay icinde bi can tasyosun ve bu sana ozel erkekler bu duyguyu hicbir zaman tadamicak her hareketi her tekmeleyisi bunlari ilk biz kadinlar hissediyoruz eslerimizse nice zaman sonra onlar baba olduklarini kucaklarina aldiginda anlarken biz daha dipten basa yani o ilk andan itibaren iliklerimoze kadar anliyoruz anne oldugumuzu amamn mode bulantisi aman su testi bilmem nesi rabbim bu duuguyu gercekten ann olmayi isteyen herkese nasip etsin insaAllah cok sukur Allah'im cok sukur....

Karlı bir Ankara sabahından herkese Günaydin ! 36+1 ile 37. haftama girmiş bulunmaktayım..Neyse ben uyumaya devam edeyim , tam uyku havası

seninle günlerimiz yakınmış. bugün bizde 36+0 dayız. cuma kontrole gidecegiz. daha bana çatı muayenesi felan yapmadı. nts 1 kez girdim 34. haftada onda da bebegin hareketlerini pek hissetmiyorum dedim diye.haftaya çarşamba son iş günüm perşembe çalışamaz raporu alıp izne ayrılacam. sonra da sıra geldi minik kuzumu beklemeye :)

Ay doğum yapan arkadaşlar olmuş
@1melekvardi cnm tebrik ederim inş sağlıcakla hemen atlatın kısa da sürmüş gibi maşallah

TuRuNCu belki girmişsinizdir şimdiden hayırlı olsun bebişin Can'ım Rabbim sağlıcakla biran önce atlatmayı nasip etsin...

Tebrik ederim kızlar sağlıcakla büyütün inşaallah kuzularınızı bol bol sütünüz olsun kolay lohusalıklarınız olsun

@1melekvardi ve Themis f güle güle büyütün bebeklerinizi, ikisi de dünyaya hoş geldi

@1melekvardi suyun geldikten sonra çabuk gelmiş bebeğin de, Doğumun kolay olmuştur umarım

TuRuNCu 10 dk sonra Doğuma gireceksin kalbim pıt pıt atıyor senin için
3. Haftamdan beri hep destek oldun yardım ettin tecrübenle
Bütün dualarım sizinle
Sağlıkla doğsun Saltuk Buğra ve iyi bir evlat olsun
Sen değil 2 çocuk 12 taneyi bile Harika yetiştirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…