Yaaa deme öyle verirsin elbet bende bı anda 70 kiloluk kendini taşıyamayan biri oldum :) doğum sonrası bende nolurum hiç bilmiyorum :) ama bu anın tadını çıkarmaya çalışıyorum hamişiz biz tabi koca popolu tombik olcaz :)Ne yapacaz ya öle çabuk kilo veren biri de değilim iştahlı bir kadınım Milet emzirirken bile zayıflıyor ben be yapacağım Resmen 35 40 yasında gibi duruyorum koca götlü bir kadın oldum
Benim gobegimin alti yanlarima kdr full oyle ciz ciz yanio bi deSen bedekini gorsen abboiooo der kacarsin kiz resmen gigus altina kadar catir catir catladi goren ayy vayy ahh vajhj ediyolarr bide her biri ayri kasiniyo istanbul yol haritasi mubarek hemde onca yaga kreme ragmen bide afedersin seyime kadar indi yavvv orfakiler daha genis ve azcik derin kaniyo asagidakiler
Benim gobegimin alti yanlarima kdr full oyle ciz ciz yanio bi de
Yemeyiver canım ya az tut kendini şurda bir ay kalmış. Hem doğumda 10kilo gitmiyorki. Bak emzirirkende alınıyo kilo. Bu ay önemli dikkat et.Oy oy kızlar tartıya çıkmaya korkar oldum ama iştahım açıldı sıkıntıdan yiyorum sabahları 94 çıkıyorum off . Doğumdan sonra 84 kalsam 20 kiloyu nasıl vereceğim . Şimdi evlilik öncesi fotolara bakıyorum resmen yaşlanmışım ys
Kiz benim vucut kilo almaya mehilli degil yani hayatim boyunca 60 i gecmedim hic ilk dusuktr trdavi gordum kiste cevirmisti gecen yil bi o zaman 63 e cikmistim ve oyle kaldim eee hamile kaldiktan sonrada kilo aldim yani suan 78 kiloyum tabi gecen haftaya kadar oykeydi simdi 80 olmusumdur kalcalarim bacak ic kisimlari su bikininin az asagisi bikini bolgesi bile catladi hemd 25 krs genisliginde her biri ayri sizliyo ve arada kaniyo bi ara odumu kopardi kesin doguruyom dedim 33 haftaliktim bi baktim catlak kanamis sonra gogsumun altina 4 parmak kaldi catlak her bi yanim beni goren sasiriyoBenim gobegimin alti yanlarima kdr full oyle ciz ciz yanio bi de
Bende geen hafta nst de bi bayan geldi benden sonra karnına bakdım bildiğin ayva göbeği derler ya aslıda dümdüz ama birazcık okdr küçük ki karnı hamile demeye bin şahit lazım öyle top gibi faland değil 34 hftalık dedi şok geçirdim eminmisin die sorcakdım herked çeşit çeşitBu arada geçen hafta ki kontrole gittiğimde asansör e bindik eşim le kostur kostur karnını tutarak bi hamiş daha bindi ay uf diyo karnı da daha taş çatlasın 4 aylık gibi fln duruyo içimden dedim ki neyine ufluyo karnını fln tutuyor acaba diye eşim de aynı düşünmüş :) kaç haftalık dedi bana 36 dedim siz deyince 34 dedi ben şokbildiğiniz 4 aylık duruyo bebek neredeydi acaba çok merak ettim o an
Biliyomusun bende aynen boyle dusunuyorum haftaya baslayacak sanki ve artld arda geliek bebisler araliksiz gene oyle hisseidyorum kizz saglicakla gelsinler yaaaBu arada ocak annelerinde doğumlar bitti galiba bizde haftaya baya doğum olck gibiTuRuNCu ayağını iyi sürükle inşallah
Amin canım benm bebişin yeri iyice daraldı sanırım zorluyodu zorluyo içerdeBiliyomusun bende aynen boyle dusunuyorum haftaya baslayacak sanki ve artld arda geliek bebisler araliksiz gene oyle hisseidyorum kizz saglicakla gelsinler yaaa) ben subatin 5 inden sonra bekliyorum bazende 10 u nu gecmez diyorum hayirlisi heuecan dorukta rabbim simdiden yardim etsin dogum vakti gelenlere hepimzie saglicakla kucaklamayi nasip etsin AMINNNN
Bu arada bi tek catlayan benm herhalde oglum imzasini harita gibi atti bana masallah halbuki bastan beri bir suru yag kullaniodumhic ilgisi yokmus karninin yapisi yirtilmaya musaitse darsa karnin kacinilmaz oluo malesef..
Valla ben bi anlık refleks le bebek nerde deyiverdim :) ama duymadı galibaBende geen hafta nst de bi bayan geldi benden sonra karnına bakdım bildiğin ayva göbeği derler ya aslıda dümdüz ama birazcık okdr küçük ki karnı hamile demeye bin şahit lazım öyle top gibi faland değil 34 hftalık dedi şok geçirdim eminmisin die sorcakdım herked çeşit çeşit
Ben tip fakultesine gitmedm kuzm tip fakultesinin dr u rusen aykacin muayanehanesi var tunalida ona gittm dogumu tip fakultesinde dusunuorm bu ara bakalim hayirlisi neyse..Hiç kimsenin ki benimki kadar çatlak olamaz berbat halde üstelik kaşıntı war. Bu arada canım tıp fakültesinde nts için sıra falan yok sakin Sadece muane için bekliyosn..
Yazik bizeYok canim yalniz degilsin o konuda bende oglumun imzasini tasiyorum butun karnimda ve bel cevremde
Allah yardımcın olsun canım. şu halde bir de bunlarla uğraşıyorsun. insan istiyor ki hiç strese girmesin ama imtihan iştebugün gorumceyi ise bıraktık yolda kırmızı opel corsa sözün var ataman olur olmaz sıfır isterim dedi dönüş sonrasında yolda birbirimize girdik esimle bana seni annemlere bırakıcam yeter artık ailemle ilgili saygısızlık edemezsin dedi annemlerin kapısında durdu bende evim 15 dakika indim kendi evime geldim arkamdan geldi son kez konuşalım diye araca binmedim yürüdüm yolda sancim tuttu eve girdim banyoyu kilitledim ılık duş aldim ciktim kapiyi kilitledim giyindim salona çağırdı son kez oturup konuşalım bitecekse bitsin senin ailenden de senden de biktim kızım için burdayım dedi gemileri yaktım artık kızlar ağzıma geleni de saydım annem babam eksiğimiz koymuyor heran yanımızda diye böyle batıyor size degilmi seninkiler naoto benim icin çocuğum icin birazda bizi düşün bizim icin çabala burası da ev senin benim evim orayı düşündüğüm kadar bixi de düşün kızımın geleceği için hazırlık yap dedim o anası babası kardeşi hepsiyle ilgili çocuğuma birşey yapmadı bana yapmadı düğünüm kına gecem ceyizim hepsi burnumdan geldi annem babamm tamamladi herseyi kp hali icin verdigimiz parayi yedi benim kistim var soguk ev diye banam gizlice almis gelmisti faranjitim var diye bebekliğimden beri evde sigara ictirilmez yanında kimseye bunun ki sürekli içti hepsini saydım çocuğuma isim koyma hakkını kimse kendinde göremez hadleri değil helede o insanların dedim içindeki herşeyi döktüm çünkü artık dayanamadım o sancı ile
kendilerine bunu bunu yaptılar sırf gereksiz yere 2000 tl harcadı görümce kv bu ay içind e acil miydi keratin yedek nevresim boya o kadar alışveriş az çocuğuma da birşey alsalardı brn sorardim kizim da sorar ilerde naptilar bana derse halan ucuz bi takım babaannen bi atlet kilot deden de hiçbirşey almadı üstüne bizi yedi bitirdiler derim dedim herşeyin üslubu var ev araba tarla daire tarlaya ev çiftlik bunların gozu doymuyor doymaz dedim artık yeter nolucaksa olsun
Hep aklıma geliyorsun turuncu inşallah çok kolay bir doğum ve sonrası çok çok daha kolay olurEvet canım spinal anestezi olacağım.
Rahat bir doğum için bol bol dua ediyorum.
Rabbim zorlukların da üstesinden gelmeyi nasip eylesin inşallah..
Ben de hepiniz için bol bol dua edeceğim canım.
ayy maşallah canım. bizimki 3100dü 38. haftada. bakalım perşembe gideceğim artmış mı.çok şükür herşey yolunda cıktı..Ama bebeğim 3700 olmuşdoktor doğurturuz dedi ama nasıl olacak bilemedim
ben 34te, 3er taneyle başladım. sonra hafta 7 tane yemek niyetimdi ama artık midem kaldırmıyor. bazen 5 bazen 3 gidiyor öyle.Kizlar hurma yemeye kacinci haftada basladiniz
ve gunde kac tane yediniz?
merhaba ben casual cadillac travel set aldım. çook beğenerek ve araştırarak aldım.kızlar merhaba,
acaba hangi marka model ana kucağı aldınız ya da travel setmi aldınız? rica etsem yardımcı olabilirmisiniz? bu konuda da bir çok seçenek mevcut..
ayy sen ne zaman doğurdunn maşallahMerhaba tatlı anneler biz 13 günlük olduk zaman nasıl geçiyor hiç anlamadım . Sizler Nasılsıniz doğum yapan var mi
yaa ben de 37. haftada çatladım. sabah akşam yağlandım yine de çatladım çok üzgünümBu arada bi tek catlayan benm herhalde oglum imzasini harita gibi atti bana masallah halbuki bastan beri bir suru yag kullaniodumhic ilgisi yokmus karninin yapisi yirtilmaya musaitse darsa karnin kacinilmaz oluo malesef..
geçmiş olsun ya kıyamam. insanlar ne düşüncesiz oluyor. o halde de gelmeyiverseymiş.Merhaba hanimlar nasılsınız? Kv vakasından sonra esimede bulaştı sanırım domuz gribi.kv bütün semptomları eşimde su anda o ayri odada ben ayri odada yatiyoruz.Bebek hareketlerini az hissedince acile basvurdum.Nst ve usg yapıldı.Bebeğim iyi cok şükür uyuyormus cok uzun suredir.3100 gr olmus.Allahim anne olmak ne kadar zor işmiş.Daha doğmadan herseyi için endişe ediyor insan.Eşim hasta ateşli haliyle dr götürdü bizi hareketler 5 saatte 1 kere olunca....
Ozaman basliyayim bende.. gunde kac tane yemek lazim acaba ?
Bu arada bi tek catlayan benm herhalde oglum imzasini harita gibi atti bana masallah halbuki bastan beri bir suru yag kullaniodumhic ilgisi yokmus karninin yapisi yirtilmaya musaitse darsa karnin kacinilmaz oluo malesef..
Kiz benim vucut kilo almaya mehilli degil yani hayatim boyunca 60 i gecmedim hic ilk dusuktr trdavi gordum kiste cevirmisti gecen yil bi o zaman 63 e cikmistim ve oyle kaldim eee hamile kaldiktan sonrada kilo aldim yani suan 78 kiloyum tabi gecen haftaya kadar oykeydi simdi 80 olmusumdur kalcalarim bacak ic kisimlari su bikininin az asagisi bikini bolgesi bile catladi hemd 25 krs genisliginde her biri ayri sizliyo ve arada kaniyo bi ara odumu kopardi kesin doguruyom dedim 33 haftaliktim bi baktim catlak kanamis sonra gogsumun altina 4 parmak kaldi catlak her bi yanim beni goren sasiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?