- 7 Haziran 2016
- 247
- 133
- 103
çok güzelmiş nereden yaptırdınızTeyzeler kızımın magnetleri de basılmışbugün kargolayacaklar inşallah. Çok duygulandım görünce ya nasıl olmuş sizce
instagram'da berranin hobi dünyası diye bi siteden yaptırdım. güzel şeyler yapıyor. Facebook'ta da sayfası var.çok güzelmiş nereden yaptırdınız
Ne kadara yaptırdınız. Çok güzel olmuşlar.Magnetlerimiz kargoya verildi.
Benim de karnım aşağıya indi ve yemek yedikten sonra mide bulantısı çarpıntı bacaklarımda boşalma hissi oluyor bulantı son haftalarda olabiliyormuş sanırım yarın doktor kontrolüm var doktora soracağım ayrıca benim bir de dilimde siyahlaşma oldu var mı böyle bir durumla karşılaşan acabaKızlar yardımm edin. Karnım aaz önce aşağıda gibi hissettim. Kaburgama batmıyo artk. Elim ayağım çekiliyo midem bulanıyo çok halsizlestim. Neden acaba?
maşallahh senin prensese.benimki biraz minik olacak herhalde. ama bende de polip var rahimde. doktor onu almak için sezeryan dedi ilk. ama şimdi normal olursa bakarız olmazsa sezeryanla polip de alırız dedi. bende oluruna bıraktım. bebişimin ve benim saglığımız önemli. inşallah sizde bizde sağlıkla kavuşuruz miniklerimize :)ben izne 32. haftada ayrıldım.. benim kız 4 kg ya yakın doğcakmış doktorun dediğine göre ,10 gün önden gidiyoruz zaten..normal doğum istiyordum en başından beri ama kısmet değilmiş,sezaryan olacak...zaten önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması doğum şeklinin çok da önemi yok.. doğum tarihimiz belli 17.02.2017 cuma günü sabah 08.00'de doğcak prensesim inşallah..sağlıcakla doğsun bebişlerimiz..
Maşallah bebiseSelam kizlar kontrolden ciktim. Oglusum 2800 olmus 36+3 haftayi doldurduk. Herseyi iyi dedi doktor. Vajinal dogum gorunuyor dedi. Yine enfeksiyon icin idrar kulturu ve idrar ornegi alindi. Cumartesi cikacak sonuclarim bakalim.
Maşallah bebiseiyi herşey yolundaymis öyle de devam etsin inş :)
çok güzelmiş nereden yaptırdınız
maşallahh senin prensese.benimki biraz minik olacak herhalde. ama bende de polip var rahimde. doktor onu almak için sezeryan dedi ilk. ama şimdi normal olursa bakarız olmazsa sezeryanla polip de alırız dedi. bende oluruna bıraktım. bebişimin ve benim saglığımız önemli. inşallah sizde bizde sağlıkla kavuşuruz miniklerimize :)
Bende bunu merak ediyorummmmÇok güzel olmuş eşyaları güle güle kullansın inşallah
Maşallah @1melekvardi allah analı babalı büyütsün ne mutlu sana bi anda geliverdi bebişin allah bizlerede nasip etsin
Aynen gece boyu uyumadı hep hareketliydi bende video çekiyrm bazen yakalayabilirsem çok güzel hareketlerini izlemek millet doğurmaya başladı akalım bizimkiler ne zmn gelck
11 gün kalmış aslında verselerdi tarihi iyi olurduKarnım çok aşağıda ve de küçüldü baya. İlk kez yaşıyorum bunu. Diğer ikisinde böyle değildi. Benim de hafif tansiyon başladı. 24 saatlik idrar istediler. Onun sonucunda sezeryanı erkene alabilirler. Sezeryan olucam gün belli değil. Bu da başka bir hikaye. Bugün evdeyim iki velet le çok zor yani.hiç halim yok. Evi dağınıklık götürüyor. Umrumda değil
Allah büyük. .. turuncu cikmissinizdir inşallah bol sütlü sıfır gaz siz bir dönem olur inşallah.
Saolasin...gebelik tansiyonu var di ilaç kullaniyordum..ama bgn kontrolde 16.10 gördük ilk defa ve düşmedi dojtorda beklemeyelİm dedi
Ayni sekilde benimde oldu cnm tas gibi hala da oyleKarnım çok toplandı az önce baya bı stresliydim karnım bi anda taş gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?