2017 Şubat Anneleri

Selam kizlar kontrolden ciktim. Oglusum 2800 olmus 36+3 haftayi doldurduk. Herseyi iyi dedi doktor. Vajinal dogum gorunuyor dedi. Yine enfeksiyon icin idrar kulturu ve idrar ornegi alindi. Cumartesi cikacak sonuclarim bakalim. Haftaya tekrar nst icin gel dedi. Bir de suyun gelince anlarsin merak etme dedi :) kanli nisan gekdikten sonra dogum belirtisi olmayabilir dedi

Son düzenleme:
Kızlar yardımm edin. Karnım aaz önce aşağıda gibi hissettim. Kaburgama batmıyo artk. Elim ayağım çekiliyo midem bulanıyo çok halsizlestim. Neden acaba?
Benim de karnım aşağıya indi ve yemek yedikten sonra mide bulantısı çarpıntı bacaklarımda boşalma hissi oluyor bulantı son haftalarda olabiliyormuş sanırım yarın doktor kontrolüm var doktora soracağım ayrıca benim bir de dilimde siyahlaşma oldu var mı böyle bir durumla karşılaşan acaba

maşallahh senin prensese.benimki biraz minik olacak herhalde. ama bende de polip var rahimde. doktor onu almak için sezeryan dedi ilk. ama şimdi normal olursa bakarız olmazsa sezeryanla polip de alırız dedi. bende oluruna bıraktım. bebişimin ve benim saglığımız önemli. inşallah sizde bizde sağlıkla kavuşuruz miniklerimize :)

Selam kizlar kontrolden ciktim. Oglusum 2800 olmus 36+3 haftayi doldurduk. Herseyi iyi dedi doktor. Vajinal dogum gorunuyor dedi. Yine enfeksiyon icin idrar kulturu ve idrar ornegi alindi. Cumartesi cikacak sonuclarim bakalim.
Maşallah bebise iyi herşey yolundaymis öyle de devam etsin inş :)

sağol canım,inşallah sağ salim kavuşuruz minik doğcak olsa da kafaya takma annesi , sütün iyi gelir hemen kilo alır. Bence sezaryan olman daha mantıklı, polip de alınmış olur..

Oglise yaptiklarim magnetler 40 mevlidi icin tespih ve bi arkadas kus gozunu sormustu o kapi susumuz az once tamamen hazirladik hastane cantamizi artik tamamen haziriz oglis ne zaman gelmek lsterse gelebilir

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-25-14-28-20.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_2017-01-25-14-28-11.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_2017-01-25-14-28-00.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_2017-01-25-14-27-54.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 106
Karnım çok toplandı az önce baya bı stresliydim karnım bi anda taş gibi oldu

kızlar bizde ebemizle görüştük doğum için 5 dakikada 1 sanci olunca duşa girmemi rahmi yumuşatmasi icin karna ve bele su dokmemk söyledi evi yakın önce kendi muayene edicek öyle hastaneye gecicez
birlikte perina masajını kendisi yapicak doğum sırasında sen önceden yapma doğumu tetikleme hiç dedi ebetanıdık özellikle onla yapmak istiyorum ve çok iyi olduğunu herkes dedi benim icin hastaneden geç ayrılacak normalde bi özel hastane ile çok iyi şartlara anlaşmıştı orada baya yüklü bi ücret çıkmasın sana belediyede durayım dedi sonra kontrole girdik doktorumuz 16 subat beklenen tarih ama 6 si gibi doğabilir dedi biraz kilolu olucak dedi 3200gr olmuş şimdiden nst de normaldi herşey biraz korktum açıkçası zaten ince yapılıyım

Bende bunu merak ediyorummmm

Kızlar öyle heycanlandım ki doğum yapanları okuyunca @1melekvardi ne kadar kolay hızlı doğum yapmışsın maşallah çok özendim inşallah biz de öyle oluruz. Hangi hastanede yaptın canım sen de kayserideydin di mi?
TuRuNCu sen de almışsındır kucağına evladını inşallah hayırla<3
Öbür arkadaşın ismini hatırlayamadım ama tebrik ederim hepinizi darısı başımıza. Her gece acaba bu gece olur mu diye beklemek çok yorucuymuş bir an önce gelse artık kızım 40. Haftaya giriyoruz

11 gün kalmış aslında verselerdi tarihi iyi olurdu
Evi boşver canm sen iyi ol
Tansiyon bende de başladı yükselmeye umarım önemli bir şey çıkmaz

Saolasin...gebelik tansiyonu var di ilaç kullaniyordum..ama bgn kontrolde 16.10 gördük ilk defa ve düşmedi dojtorda beklemeyelİm dedi

Bende Yen'i Yen'i yükselmeye başladı tansiyon ama sende varmış zaten, doktoruna güven hiç riske atma bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…