Bende biraz bağırdım fln ondan mı oldu anlamadım taş gibi hala benim deAyni sekilde benimde oldu cnm tas gibi hala da oyle
Bende biraz bağırdım fln ondan mı oldu anlamadım taş gibi hala benim de
Ağrı hafiften var akıntı bi kaç gündür hep var ayırt edemiyorum o yüzden ama karnım bi yumuşuyo bi sertlesiyo tekrar bilmiyorum yarın kontrol var bakalımCanım karnının sertleşmesine ağrı da eşlik ediyor mu ?? Karın sertleşmesine ağrı eşlik ediyırsa buna kasılma neden oluyor mus. Bende de dunden beri var . Kalçamda ağrı ve sertleşme . Ama düzenli değil dikkat et . Kendini iyice bir dinle . Ve akıntın var mı bir bak istersen .
Ağrı hafiften var akıntı bi kaç gündür hep var ayırt edemiyorum o yüzden ama karnım bi yumuşuyo bi sertlesiyo tekrar bilmiyorum yarın kontrol var bakalım
Cnm dusa girdim ciktim simdi hala sert ama toplanmasi gecti rahatladim evdeysen sende bi deneBende biraz bağırdım fln ondan mı oldu anlamadım taş gibi hala benim de
Belime agri girdi ayni zamanda kasilmayla dusa girdim ciktim takipdeyim cnmCanım karnının sertleşmesine ağrı da eşlik ediyor mu ?? Karın sertleşmesine ağrı eşlik ediyırsa buna kasılma neden oluyor mus. Bende de dunden beri var . Kalçamda ağrı ve sertleşme . Ama düzenli değil dikkat et . Kendini iyice bir dinle . Ve akıntın var mı bir bak istersen .
Belime agri girdi ayni zamanda kasilmayla dusa girdim ciktim takipdeyim cnm
Loveali @1melekvardi hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz darısı başımıza inş ay ay çok özledim kızımı ya gelse hayatımıza renk gelse
Saol cnm aynen öyle doktorumda aynisini söyledi ..34 haftadan snra demişti bana..ama şükür bebegin gelişimi fln da iyi ikimiz saglikliyken alalim en güzeli dediendişelenme canım 37. ve 40. hafta arası doğan bebekler erken doğmuş olmuyormuş, gelişimleri tam oluyormuş.. ikiniz de sağlıklı olun gerisi boş..
Canim ya dr à söyledin mi. Ben de 14 10 olunca önemli diye biliyorum. Daha 13 gün var. Biraz beklersin immün sistemi güçlü olur inşallah. İkinci oglumda çok çektim. Erken alındı diye.ama dr alalım dese de hayır demiyecegim.11 gün kalmış aslında verselerdi tarihi iyi olurdu
Evi boşver canm sen iyi ol
Tansiyon bende de başladı yükselmeye umarım önemli bir şey çıkmaz
Bende Yen'i Yen'i yükselmeye başladı tansiyon ama sende varmış zaten, doktoruna güven hiç riske atma bebeği
Hiç onu yapacak halde değilim şuanCnm dusa girdim ciktim simdi hala sert ama toplanmasi gecti rahatladim evdeysen sende bi dene
Ben doğum yapmadım canımLoveali @1melekvardi hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz darısı başımıza inş ay ay çok özledim kızımı ya gelse hayatımıza renk gelse
Aynen
Çok guzeller canım. Güle güle dağıt.Magnetlerimiz kargoya verildi.
Son haftalarda biraz artması normalmiş. Bakalım idrarda proteine baktirdiii mi doktorun.11 gün kalmış aslında verselerdi tarihi iyi olurdu
Evi boşver canm sen iyi ol
Tansiyon bende de başladı yükselmeye umarım önemli bir şey çıkmaz
Bende Yen'i Yen'i yükselmeye başladı tansiyon ama sende varmış zaten, doktoruna güven hiç riske atma bebeği
Geçmiş olsun. Haftan baya iyi önemli olan sizin sağlığınız. Allah kurtarsın.Saol cnm aynen öyle doktorumda aynisini söyledi ..34 haftadan snra demişti bana..ama şükür bebegin gelişimi fln da iyi ikimiz saglikliyken alalim en güzeli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?