Hayırlısı artık ne diyim :) yarın kontrol var bakalımValla dillendi bir kere . Ayy dursun daha ama bir de doğurursan çook garip şeyler olur buradaa
Çıkarırken saniyelik hissettim çok fazla canım yanmadı fakat çıkarttıktan sonra tuvalete gittiğimde biraz yanma hissettim sonra geçtiDedim eğer sonda takarken ağrı oluyosa bayılttıktan sonra taksınlar.o zaman çıkarırken hissetmişsindir
Demekki her doktorun yöntemi farklı
sen niye heyheylendin yineBende biraz bağırdım fln ondan mı oldu anlamadım taş gibi hala benim de
Amaaannn boşver canım herşey gerçekten çok boş geliyo şuansen niye heyheylendin yine
Perine masajı 36. Haftadan itibaren yapılabiliniyor ben yapıyorum ilk gün çok canım acıdı sonra normale döndü inş epizyo yırtık dikiş vs olmadan normal yaparızkızlar bizde ebemizle görüştük doğum için 5 dakikada 1 sanci olunca duşa girmemi rahmi yumuşatmasi icin karna ve bele su dokmemk söyledi evi yakın önce kendi muayene edicek öyle hastaneye gecicez
birlikte perina masajını kendisi yapicak doğum sırasında sen önceden yapma doğumu tetikleme hiç dedi ebetanıdık özellikle onla yapmak istiyorum ve çok iyi olduğunu herkes dedi benim icin hastaneden geç ayrılacak normalde bi özel hastane ile çok iyi şartlara anlaşmıştı orada baya yüklü bi ücret çıkmasın sana belediyede durayım dedi sonra kontrole girdik doktorumuz 16 subat beklenen tarih ama 6 si gibi doğabilir dedi biraz kilolu olucak dedi 3200gr olmuş şimdiden nst de normaldi herşey biraz korktum açıkçası zaten ince yapılıyım
Bu kadar stres olma boşver her neyse sorun. Bak bebeğin de senin gibi stresli olacak sen çekeceksin yine. Seni sinir eden şeylerden uzak durmaya çalış.Amaaannn boşver canım herşey gerçekten çok boş geliyo şuan
bende o yüzden sormak istedim canım düşünüyordum hep dün yağla hafif yaptım acıyordu bugün de sordum doğumda yaparım ben sen ters bi hareket yapma doğumu tetikleme dedi ama ben hurma da aldim masaji da yapicam :) malum kızım tombik biraz çaba harcamam şart olduPerine masajı 36. Haftadan itibaren yapılabiliniyor ben yapıyorum ilk gün çok canım acıdı sonra normale döndü inş epizyo yırtık dikiş vs olmadan normal yaparız
Valla ben de doğumdan çok kesi işinden korkuyorum. İnşallah bi kaç dikişle atlatırız. Gönül ister ki hiç dikiş olmasın ama bakalım artık.Normal dogumda kesi dikiş istemiyorum aklima her geldiginde 5 kez tut birak şeklinde kegeli yapiyorum ayrıca bugün de özellikle bende doğumdan cok kesi ve dikisten korkuyorum dedim ebede başından çok zorda kalmazsam atmıyorum ben nadiren atıyorum asıl bana da zor bide uyuştur kes dik mi yapicam yatıp orda sancılanıyor hastam acelem yok dedi ama biz cikinca hemsire bu ebe disindaki diğer ebelerimiz biraz hızlandırmayı istiyor dedi cikinca bakıcaz duruma biz elimizden geleni yapalım da
Canim uzandim biraz ama uyuyamadim ara arar karnim agriyor sizliyor gibi boyle birsey mi sanciAman diyin dikkat edin canim. Kasılma yı bende öyle bilmiyordum ama tam tabiri bizaat o .
MaşaAllah çok sevindim, gözünüz aydın olsun.Kızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
İkimizde sağlıklı ve iyiz çok şükür.
Sütümde hemen geldi.
Rüyada gibiyim şimdilik...Toparlanınca detayları anlatırım
Kızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
Gözün aydın canım Allah anali babali büyütsünKızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
Ay maşallah çok sevindim. detayları bekliyoruz...Kızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
Gözünüzaydın olsun Rabbim kötü gününü göstermesin inşallahKızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
Oyy oyy maşallah...Kızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
Allah anali babali saglikli uzun omur versin insallah.darisi bize insallah su gibi atlatiriz hepimizKızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
Maşallah Saltuk Buğraya gözün aydın Can'ım inş darısı bizlere olsunKızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
Kimler doğum yaptı düzenleyimO stres kimde yok ki? 7 kisi falan dogum yapti sanirm..Bastaki listemize bi el atsan cnm belki biraz kafan dagilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?