2017 Şubat Anneleri

Dedim eğer sonda takarken ağrı oluyosa bayılttıktan sonra taksınlar.o zaman çıkarırken hissetmişsindir
Demekki her doktorun yöntemi farklı
Çıkarırken saniyelik hissettim çok fazla canım yanmadı fakat çıkarttıktan sonra tuvalete gittiğimde biraz yanma hissettim sonra geçti

Perine masajı 36. Haftadan itibaren yapılabiliniyor ben yapıyorum ilk gün çok canım acıdı sonra normale döndü inş epizyo yırtık dikiş vs olmadan normal yaparız

Amaaannn boşver canım herşey gerçekten çok boş geliyo şuan
Bu kadar stres olma boşver her neyse sorun. Bak bebeğin de senin gibi stresli olacak sen çekeceksin yine. Seni sinir eden şeylerden uzak durmaya çalış.

Perine masajı 36. Haftadan itibaren yapılabiliniyor ben yapıyorum ilk gün çok canım acıdı sonra normale döndü inş epizyo yırtık dikiş vs olmadan normal yaparız
bende o yüzden sormak istedim canım düşünüyordum hep dün yağla hafif yaptım acıyordu bugün de sordum doğumda yaparım ben sen ters bi hareket yapma doğumu tetikleme dedi ama ben hurma da aldim masaji da yapicam :) malum kızım tombik biraz çaba harcamam şart oldu

Son düzenleme:
Normal dogumda kesi dikiş istemiyorum aklima her geldiginde 5 kez tut birak şeklinde kegeli yapiyorum ayrıca bugün de özellikle bende doğumdan cok kesi ve dikisten korkuyorum dedim ebede başından çok zorda kalmazsam atmıyorum ben nadiren atıyorum asıl bana da zor bide uyuştur kes dik mi yapicam yatıp orda sancılanıyor hastam acelem yok dedi ama biz cikinca hemsire bu ebe disindaki diğer ebelerimiz biraz hızlandırmayı istiyor dedi cikinca bakıcaz duruma biz elimizden geleni yapalım da

Valla ben de doğumdan çok kesi işinden korkuyorum. İnşallah bi kaç dikişle atlatırız. Gönül ister ki hiç dikiş olmasın ama bakalım artık.

MaşaAllah çok sevindim, gözünüz aydın olsun.

Oyy maşallah sizee:)) çok şükür sağlıkla kavuştunuz.. sütünün gelmesine de çok çok sevindim. Bizi unutma o rüyada:) detayları bekliyoruz:)) Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ailece hepinize

Gözün aydın canım Allah anali babali büyütsün

Ay maşallah çok sevindim. detayları bekliyoruz...

Gözünüzaydın olsun Rabbim kötü gününü göstermesin inşallah

Oyy oyy maşallah...Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin annesi..detaylari bekliyoruz, bugün hep merak ettik seni

Allah anali babali saglikli uzun omur versin insallah.darisi bize insallah su gibi atlatiriz hepimiz

Maşallah Saltuk Buğraya gözün aydın Can'ım inş darısı bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…