2017 Şubat Anneleri

Kızım 40 haftayı beklemişti zor gerçekten inşallah erken olur bu sefer

Ayyy darısı hepimizin başına turuncu gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla :) :)

Gözün aydın cnm çok mutlu oldum ve duygulandım bende istiyrm artık gelsn prensesim

Maşallah gözünüz aydin.çok sevindim. Sütün de gelmiş maşallah. Güle güle büyüt bebeğini

Selam herkese, 17 ocakta oğlum kuzeyi 36+5 te 50 cm 3140 gr ve sağlıklı olarak dünyaya getirdim. Gece göğüslerimde aşırı sızı ve kaşıntıyla uyandım. Biraz krem sürdüm yetmedi yağ sürdüm. Yatağa girdim belimden ince bir sızı geldi. Ayağa bi kalktım suyum geldi. Annem ve eşimi uyandırdım hastaneye gittik. Sancılarım suyumun gelmedinden 1 saat kadar sonra başladı. Miyomum nedeniyle sezeryan planlamıştık. Sabah doktorum gelene kadar sancı çektim. En son sezeryan için ameliyathanede yatarken oldukça şiddetlenmişti sancılar. Sezeryandan sonra ilk gün biraz zordu. Sütüm de hemen geldi. Bebeğim erken doğduğu için biraz halsizdi bu yüzden emzirmekte zorlandık. Bir miktar mama verildi. 2. Gün baya toparlanmıştım. taburcu oldum hemen. Ondan sonrası hep emzirme mücadelesiyle geçti. Şimdi her şey yolunda. Darısı tüm annelerin başına.

Kızlar nts ye girdim ebe sancı Yok dedi ama bi yerde 160 lara vurmuş normal mi ki

Eklentiler

• image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 91
bende hastaneye gittin sandım ağrın mı var dinlenince geçmiyo mu cnm açmı kaldın acaba bişiler ye
Yok cnm yaa gitmedim hastaneye. Halsiz hissediyorum. Birşeyler yedim bakayım nasıl olucam. taşıyamıyorum attk ya

Yok cnm yaa gitmedim hastaneye. Halsiz hissediyorum. Birşeyler yedim bakayım nasıl olucam. taşıyamıyorum attk ya
bende öyleyim ağlıycağım geliyo bazen hele tuvaletim gelmesin yürüyemiyorum bacaklarıma öle bi ağırlık hissediyrm ki hareketleri nasıl

Gozunuzaydin,saglikla buyusun insallah,oglusuna da masallahhh

ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Ayyyyyy bir melek daha gelmiş hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah bol bol süt olsun.normal doğum yapan ilk annes in galiba .nasilsin simdi

Hayırlısı olsun allah analı babalı saglicakla büyütsün inşallah.bol bol sütun olsun

TuRuNCu kolay doğum olmuştur inşallah. Allah ağrılarını dindirip bol bol sute çevirsin ınşallah ayy millet doğurmaya başladı .yavas yavaş sırayı bizler e veriosunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…