Kızım 40 haftayı beklemişti zor gerçekten inşallah erken olur bu seferHerkese merhaba;
Yeni doğum haberleri heyecanı artırmış. İnşallah hepimiz ağrısız sızısız kolay doğum nasip olur.
Hoşgeldin uzun zamandır yoktun aramızda. Ben de izne ayrıları 2 hafta oldu nerdeyse. Sanki benim ufaklık da geç gelecekmiş gibi bir his var içimde. İnşallah 40. haftayı geçirmez.
Güle güle sağlıklı günlerde kullan canım. Hepsi de çok güzel.
Canım böyle şeyler okuyup da kendini yok yere strese sokma. Zaten bildiğim kadarıyla sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun bi de böyle şeylere kafa yorma. Bence olumlu hikayelere göz at.
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağlıklı günlerde büyüt inşallah. Günü benden sonra olup doğum yapanları gördükçe bende mi bir gariplik var diyorum bazen :)
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sonunda kavuştun. Kaç gündür ha geldi ha gelecek derken kısmet bu zamanaymış.
Muhtemelen şu an doğumdasın. İnşallah kolay bir doğum geçirirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Tecrübelerinle pozitif yaklaşımlarınla bize hep destek oldun.
İnşallah herkes kolaylıkla doğum yapar. Lohusa zamanımız da tez zamanda geçer.Merhaba,eski arkadaslarimizdan birkac kisi dogum yapti digerleri yeni zaten cok tanismiyoruz biz de,o depresyon hali herkes de var sanirim:)hayirlisi olsun hakkimizda insallah
Gözün aydın cnm çok mutlu oldum ve duygulandımKızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
İkimizde sağlıklı ve iyiz çok şükür.
Sütümde hemen geldi.
Rüyada gibiyim şimdilik...Toparlanınca detayları anlatırım
Maşallah gözünüz aydin.çok sevindim. Sütün de gelmiş maşallah. Güle güle büyüt bebeğiniKızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
Kendimi acayip kötü hissediyorum bi duş aldım ama aynıyım yine. İçim sızlıyor.elim ayağım titriyoFamm nasıl oldun
sancı alt sıradaki 20 leri geçmemiş sancın yok o bebeğin nabzı :)Kızlar nts ye girdim ebe sancı Yok dedi ama bi yerde 160 lara vurmuş normal mi ki
bende hastaneye gittin sandım ağrın mı var dinlenince geçmiyo mu cnm açmı kaldın acaba bişiler yeKendimi acayip kötü hissediyorum bi duş aldım ama aynıyım yine. İçim sızlıyor.elim ayağım titriyo
Yok cnm yaa gitmedim hastaneye. Halsiz hissediyorum. Birşeyler yedim bakayım nasıl olucam. taşıyamıyorum attk yabende hastaneye gittin sandım ağrın mı var dinlenince geçmiyo mu cnm açmı kaldın acaba bişiler ye
bende öyleyim ağlıycağım geliyo bazen hele tuvaletim gelmesin yürüyemiyorum bacaklarıma öle bi ağırlık hissediyrm ki hareketleri nasılYok cnm yaa gitmedim hastaneye. Halsiz hissediyorum. Birşeyler yedim bakayım nasıl olucam. taşıyamıyorum attk ya
Hareketleri çok acıtıyor ya. Uzanınca tutuluyom resmen.bende öyleyim ağlıycağım geliyo bazen hele tuvaletim gelmesin yürüyemiyorum bacaklarıma öle bi ağırlık hissediyrm ki hareketleri nasıl
Gozunuzaydin,saglikla buyusun insallah,oglusuna da masallahhhKızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
Ayyyyyy bir melek daha gelmişben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Hayırlısı olsun allah analı babalı saglicakla büyütsün inşallah.bol bol sütun olsunKizlar 19 ocak 13:25 de spinal anestezili sezeryan ile oglumu kucagima aldım..Allahim hepinizin yardimcisi olsun..Şubat annesi olmadim ama miss gibi bir ocak annesi oldum..Normalde 2 subata sezeryan gunu almistik ancak carsamba aksam dogum kendiliginden baslayinca persembe oglum geldi :) 3 kg 50 cm dogdu..Herkese simdiden tebrikler ve gecmis olsun ..Tez zamanda saglikla sizler de evlatlariniza kavusun insalllah
senin bi dahaki kontrolün ne zmnHareketleri çok acıtıyor ya. Uzanınca tutuluyom resmen.
Kızlar nts ye girdim ebe sancı Yok dedi ama bi yerde 160 lara vurmuş normal mi ki
Sagol cnm ya bendesancı alt sıradaki 20 leri geçmemiş sancın yok o bebeğin nabzı :)
anladım cnm iyi bari agrılarım var ama hazırlık agrıları demek kisancı alt sıradaki 20 leri geçmemiş sancın yok o bebeğin nabzı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?