Canım bence kendini şimdi böyle sartlayip sıkıntı ya girme zaten onların kaldığı dönem de bebek sesten gürültüden pek almaz yanı en azından bizimkilerden biliyorum uyuyamaz vs diye düşünme kendin için de belki iyi ki kalmışlar diyeceğin bi dönem olacak bilemezsin bak bu kadar sıkıntılı dönemler oldu ablanı kırma bi hafta 10 gün daha sabret eğer ki dediğin gibi kaldiramicak durumda olursan ama dedim ya şimdiden düşünme şuan zaten sıkıntıya gelemeyen bu dönemde olduğumuz için kaldiramiyo olabilirsin dedigim gibi doğunca rahatlicaz inş ve belki de bu kadar stresli olmicaksinO bile net değil, bir hafta diye bi geçti ama okulu asıp kalacaklar bilmiyorum tam ne kadar.. en hassas olacağım dönem olduğu için sıkıntı ediyorum. Ne biliyim yaa ben sakinlik sessizlik istedikçe tam tersi oluyo.... hepsi canım ciğerim başımın üstünde yerleri var aylarca kalabilirler normal zamanda ama şu an kimseye tahammülüm yok..
Canım bence kendini şimdi böyle sartlayip sıkıntı ya girme zaten onların kaldığı dönem de bebek sesten gürültüden pek almaz yanı en azından bizimkilerden biliyorum uyuyamaz vs diye düşünme kendin için de belki iyi ki kalmışlar diyeceğin bi dönem olacak bilemezsin bak bu kadar sıkıntılı dönemler oldu ablanı kırma bi hafta 10 gün daha sabret eğer ki dediğin gibi kaldiramicak durumda olursan ama dedim ya şimdiden düşünme şuan zaten sıkıntıya gelemeyen bu dönemde olduğumuz için kaldiramiyo olabilirsin dedigim gibi doğunca rahatlicaz inş ve belki de bu kadar stresli olmicaksin
Aynen canım şuan tam en stresli dönemimiz napcaz nasıl geçecek stresi var bilmiyoruz ne yasicaz ama dedim ya kötü ye odaklama kendini iyice stres olursun bebek sesten etkilenmez sende dediğim gibi belki de iyi ki kalmışlar dediğin bi dönem olur Allah yardım eder merak etme tam tersi bile olsa dedim ya birazcık sıkarsin dişiniİnşallah.. bilmiyorum belki de öyle .. yani şu anki gibi hissedeceğimi düşünüyorum. Şu an hem gergin hem heyecanlı hem stresliyim ondan kaldıramıyorum . İnşallah düşündüğüm gibi olmaz. Annem ablam 2 çocuk kayınvalidem falan .. ay ne biliyim düzelirim inşallah..
bende kv kalırım gibi laf artı ortaya 15 gün kendisi ile yapimiz cok ters bide gerek yok annem yakın yürüyerek 10 dakika iç de araçla 10 dak sıkıntı olmaz inşallah olsada yakınlar istemiyorm kimseyi kara kara düşünüyorum geçengün gerek yok dedim eşime hem ben o halimle misafir alamam 3 kaynım 1 görümce 1 kp zaten kalabalıklar bide onlar gelir hergun düşünemiyorum çıldırırım heralde bende anne baba 1de erkek kardeşim var onlar bile çok geliyor sonuçta defalarca çocuk baktık doğum yapan teyzem kuzenim beni istedi sırf bu sorun olmasın diye bakarken onlara baktım anlarım da düşündükçe geriliyorum seni cok iyi anlıyorum canımİnşallah.. bilmiyorum belki de öyle .. yani şu anki gibi hissedeceğimi düşünüyorum. Şu an hem gergin hem heyecanlı hem stresliyim ondan kaldıramıyorum . İnşallah düşündüğüm gibi olmaz. Annem ablam 2 çocuk kayınvalidem falan .. ay ne biliyim düzelirim inşallah..
inşallah bugün de yalancı sancıdır ben yarın ağda yaptiricaktim şimdi belim ve karnımın alt tarafina ağrı girdi dünde böyleydi annem bende 1 hafta sancılanmış onun gibi mi olucak acaba
bende kv kalırım gibi laf artı ortaya 15 gün kendisi ile yapimiz cok ters bide gerek yok annem yakın yürüyerek 10 dakika iç de araçla 10 dak sıkıntı olmaz inşallah olsada yakınlar istemiyorm kimseyi kara kara düşünüyorum geçengün gerek yok dedim eşime hem ben o halimle misafir alamam 3 kaynım 1 görümce 1 kp zaten kalabalıklar bide onlar gelir hergun düşünemiyorum çıldırırım heralde bende anne baba 1de erkek kardeşim var onlar bile çok geliyor sonuçta defalarca çocuk baktık doğum yapan teyzem kuzenim beni istedi sırf bu sorun olmasın diye bakarken onlara baktım anlarım da düşündükçe geriliyorum seni cok iyi anlıyorum canım
Benim de Nst de sancım var ama değer söylemediler anlayan varsa benimki kaç şimdiSelamlar.. 36+2 de 3150 gram olmus kızım. Doktor 39. Haftaya kadar bekleme taraftariyim dedi. Başı dogum kanalinda degil zaten her sey normal gorunuyor dedi. Gitmeden bir de nst cekelim dedi. Nst de 100 e vuran sancilar çıktı. Onu gorunce her an her sey olabilir hazırlıklı ol dedi. Yalnız ben hic sanci falan hissetmedim. Benim gibi olan var mi? Şaşırdı hatta kimileri bu kadar agriya dayanamadgi için epidural taktiriyor. Senin agri esigin yuksek demekki dedi
Kim öyle garipseyip öyle düşüncek şuan kocaları bile cekemez oluyoruz bazen bende bu ara ne biri gelsin ne birine gidiyim modundayim giyinmek gitmek gittiğim yerde rahat olamamak acayip sıkıyo beni dün eşim in teyzesine gittik 4-5 saat oturduk uzanamadim rahat olamadım fln dünden beri kalçalarım yine ağrımaya başladı aksam berbatti o yüzden diyorum ya şuan boyleyiz ama inş doğum sonrası böyle olmayız :)Belki psikolojimi anlamayanlar garipsiyorlardır ne garip kendi ablasını yeğenlerini istemiyor diye ama keşke normal düşünebiliyor olsaydım.. destek olduklarını düşünerek gelmek istiyorlar evet ama biz malesef o psikolojide değiliz..
Coooook beğendiiiiiim !! Güzel olmus canim gercekten...Kızlar sizce olmuş mu ya hiç içime sinmedi eşim beğenmedi
Kim öyle garipseyip öyle düşüncek şuan kocaları bile cekemez oluyoruz bazen bende bu ara ne biri gelsin ne birine gidiyim modundayim giyinmek gitmek gittiğim yerde rahat olamamak acayip sıkıyo beni dün eşim in teyzesine gittik 4-5 saat oturduk uzanamadim rahat olamadım fln dünden beri kalçalarım yine ağrımaya başladı aksam berbatti o yüzden diyorum ya şuan boyleyiz ama inş doğum sonrası böyle olmayız :)
Doncez doncez merak etme az kaldıİnşallah yaa.. artık normale dönmek istiyorum..
İnşallah yaa.. artık normale dönmek istiyorum..
Doncez doncez merak etme az kaldı
Bazen insanin kafasi esini dahi götürmüyor hatta birak esi tw sesi radyo sesi bile götürmüyor sadece sessizlik istiyor insan.İnşallah yaa.. artık normale dönmek istiyorum..
Benim oğluşum gayet fit bi keremmmmKızzz tosuncuk annesi ne yaptın nasılsın bebiş nasıll :**
Benim oğluşum gayet fit bi keremmmmhiicc napim KV ye gittik geldik midem tutuşuyor yine bebiş te deldi resmen karnımı yine iyi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?