2017 Şubat Anneleri

Canım bence kendini şimdi böyle sartlayip sıkıntı ya girme zaten onların kaldığı dönem de bebek sesten gürültüden pek almaz yanı en azından bizimkilerden biliyorum uyuyamaz vs diye düşünme kendin için de belki iyi ki kalmışlar diyeceğin bi dönem olacak bilemezsin bak bu kadar sıkıntılı dönemler oldu ablanı kırma bi hafta 10 gün daha sabret eğer ki dediğin gibi kaldiramicak durumda olursan ama dedim ya şimdiden düşünme şuan zaten sıkıntıya gelemeyen bu dönemde olduğumuz için kaldiramiyo olabilirsin dedigim gibi doğunca rahatlicaz inş ve belki de bu kadar stresli olmicaksin

İnşallah.. bilmiyorum belki de öyle .. yani şu anki gibi hissedeceğimi düşünüyorum. Şu an hem gergin hem heyecanlı hem stresliyim ondan kaldıramıyorum . İnşallah düşündüğüm gibi olmaz. Annem ablam 2 çocuk kayınvalidem falan .. ay ne biliyim düzelirim inşallah..

inşallah bugün de yalancı sancıdır ben yarın ağda yaptiricaktim şimdi belim ve karnımın alt tarafina ağrı girdi dünde böyleydi annem bende 1 hafta sancılanmış onun gibi mi olucak acaba

Aynen canım şuan tam en stresli dönemimiz napcaz nasıl geçecek stresi var bilmiyoruz ne yasicaz ama dedim ya kötü ye odaklama kendini iyice stres olursun bebek sesten etkilenmez sende dediğim gibi belki de iyi ki kalmışlar dediğin bi dönem olur Allah yardım eder merak etme tam tersi bile olsa dedim ya birazcık sıkarsin dişini inş güzel olur ve şuan ki ruh halinin tam tersini yaşarsın :)

bende kv kalırım gibi laf artı ortaya 15 gün kendisi ile yapimiz cok ters bide gerek yok annem yakın yürüyerek 10 dakika iç de araçla 10 dak sıkıntı olmaz inşallah olsada yakınlar istemiyorm kimseyi kara kara düşünüyorum geçengün gerek yok dedim eşime hem ben o halimle misafir alamam 3 kaynım 1 görümce 1 kp zaten kalabalıklar bide onlar gelir hergun düşünemiyorum çıldırırım heralde bende anne baba 1de erkek kardeşim var onlar bile çok geliyor sonuçta defalarca çocuk baktık doğum yapan teyzem kuzenim beni istedi sırf bu sorun olmasın diye bakarken onlara baktım anlarım da düşündükçe geriliyorum seni cok iyi anlıyorum canım

Bana yine hafif hafif sancı geliyor ama bu kaç oldu yalancıdr diyip umursamcm bu defa..
Kızlar bu arada afedersnz agda dan sonra minik tüyleri nasıl hallediosnz.. Ben 35 te alırdım ne olur ne olmaz diyerek şimdi 38 oldum uzadı kuaför bunu alamaz minik kendim denesem bilmiyorum

Belki psikolojimi anlamayanlar garipsiyorlardır ne garip kendi ablasını yeğenlerini istemiyor diye ama keşke normal düşünebiliyor olsaydım.. destek olduklarını düşünerek gelmek istiyorlar evet ama biz malesef o psikolojide değiliz..

Benim de Nst de sancım var ama değer söylemediler anlayan varsa benimki kaç şimdi

Kim öyle garipseyip öyle düşüncek şuan kocaları bile cekemez oluyoruz bazen bende bu ara ne biri gelsin ne birine gidiyim modundayim giyinmek gitmek gittiğim yerde rahat olamamak acayip sıkıyo beni dün eşim in teyzesine gittik 4-5 saat oturduk uzanamadim rahat olamadım fln dünden beri kalçalarım yine ağrımaya başladı aksam berbatti o yüzden diyorum ya şuan boyleyiz ama inş doğum sonrası böyle olmayız :)

İnşallah yaa.. artık normale dönmek istiyorum..

Senitsm su an öyle iyi anlıyorum kiii . Daha yeni gitti misafirlerim . 3 tane erkek bebesi 1 tane ergen 2 adam 3 kadın . Çıldıracaktıııımmmmmmmmm ( ayy hele o çocuklar resmen yırtınıyorlardı yahu çaldırttılar beni. Kovasım geldi evden resmen . Evşn heryerime girp çıkmaları mı dersin dolap karıstırmalrı mı gidersın her yere su doktuler onu mu dersin . Resmen tepindiler evin içinde resmen . Ayy İllallah ettim resmen .

Bazen insanin kafasi esini dahi götürmüyor hatta birak esi tw sesi radyo sesi bile götürmüyor sadece sessizlik istiyor insan.
Zaten hassas dönemlerden geciyoruz hamilelik boyunca yeterince yorulduk zihnen ve bedenen o yüzden suan kimseyi cekemeyecek olmaniz cok normal ben sizi cok iyi anlıyorum..annenizle konussanz gizlice hani kafam götürmüyor psikolojim iyi degil felan diye acaba anlar mi ki sizi ?

Bana bu gecede uyku yok galiba bacaklarım ağrıyo bilgisayarda oyun oynuyrm canım sıkıldı sizler uyuyomusunuz

Benim oğluşum gayet fit bi keremmmm hiicc napim KV ye gittik geldik midem tutuşuyor yine bebiş te deldi resmen karnımı yine iyi galiba

Abboovv . çok yaramaz olacak çook :) karnımızdayken hareket etsin diye kırk takla atıyoruz doguncada dur ıkı dakka dıye mızıklanacaz buncocuuklarada yazık ama ya :) valla benim de mide fanaydı sut içtim şimdi tam çözüm değil ama geçici iyi geliyor. :) bizim evdende maşallah ordu geçti kafam bimilyoonn

iyi geceler hamişleray artık hamile değilim çok garip bi duygu..ne çok alışmışım...kızım emdiği için göğüslerim rahatladı sağmaya gerek kalmadi..bu arada kızım babasına benziyor..sen o kadar taşı büyüt gitsin babaya benzesin ama yine de çok tatlı miniğiöbiz bu aralar bu haldeyiz..Rabbim hepimizi hayırla kavuştursun..hazır o uyumuşken ben de dinleneyim..iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…