2017 Şubat Anneleri

Yalanci sancılarınız kasilma seklinde mi oluyor yoksa baya agri sanci mi hissediyorsunuz kizlar. Benim erken dogum riskm var yani yuzde 99 subat annesi olcam ayni seyleri yasiyo olabilirz diye soruyorum

Adet sancısı gibi ağrıyor karnım. Belli olmuyor bazen belim ağrıyor bazen de sadece karnım

Kızlar benim yarım saat arayla belimden kasıklarıma sancı giriyor. Hastaneye gittim 1 cm açıklık var dedi ebe, sancılarında notmal daha doğurmaSın dedi. Benim kafa gitti napıyım ben şmd?

Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı akşam okuyacam sabah 4den 11 e kadar 1 cm açıklık bile olmadı gece suyum geldiği icin sezeryana aldılar bekletmediler susuz kaldığı için sütüm gelmiyor şuan onun için çabalıyorum 2910gram 50cm doğdu oğlum genel anestezi oldum ilk başta çok agrım vardı şimdi iyiyim yürütecekler birazdan suyum uykuda geldi sabaha karşı 3.30 da suyum geldi kızlar karnım inmişti hissediyordum indiğini

maşallah canım bebeğine kavuşmuşsun ne güzel, kilosu da gayet iyi, inşallah sütün de kısa zamanda gelir..

Arkadaşlar Nst de sancım çıktı ama hiçbirşey hissetmiyorum hastanede ki hemşire 40 dedi sancı değerine.Sizce bu ne.

Kızlar ben kızıma bez olarak prima yenidoğan premium care almıştım 108 li .. Doktor bebek 3.700 civarı doğar diyor, sizce o bezler elimde mi kalır, küçük mü gelir hemen ? Günde kaç kez bez değiştiriliyor genelde ?

Ortalama 7-8 kere degistiriyorduk biz canim yani cok gitmiyor bi paket

Geçmiş olsun gözün aydın kavuştun yavruna iyilesirsin sende çabucak umarım

Ag

agrin nasil peki?ilkine gore ikinci sezeryan daha mi agir oldu kesik yeri acisindan,yoksa daha mi rahat?bende en cok bunu merak ediyorum,saglikla buyusun insallah zamanla duzeniniz oturacaktir,ilklerimiz de bu duzene alisacak

Canım inan kimden duyduysam hep 2.ci sezeryanlarının daha zor geçtiğini söylüyorlardı. Ben o düşüncelerle girdim ameliyata ama inan hiç beklediğim gibi olmadı.
İlkine göre çook çok çok daha rahat geçti.
Kimsenin söylediğine bakmamak gerekiyormuş.
Hem iyileşme sürecim hem ayaklanma sürecin çok daha çabuk oldu..

Canım gözünaydın maşallah.. inşallah en kısa zamanda sütün de gelir rahatlarsınız.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün yoruldun bide biraz dinlen sütün de gelir inşallah sonuçda doğum başlamışdı senin gelir sütün sıkma canını inşallah çabucak toplarsın

Kızlar kasılmaları sertleşmeden mi anlıyorsunuz sizler de ? Benim ağrılı olmadı hiç kasılma şimdiye kadar toplanması ve sertleşme ile anlıyorum bi de göbek deliği içeride kalıyor o an ona dikkat ettim. Var mı benim gibi olan bende ev sildim süpürdüm bugün hiç ağrı sızı olmadı hala rahat hareket ediyorum

Bence geçen evi dip köşe temizledim gece çok yorulmuştum doğurcam sandım

Demek yorulmak tetikliyor sancıları. Yarın az bir temizliğim kaldı sonra habire zıplayım da doğsun

Kızlar benim yarım saat arayla belimden kasıklarıma sancı giriyor. Hastaneye gittim 1 cm açıklık var dedi ebe, sancılarında notmal daha doğurmaSın dedi. Benim kafa gitti napıyım ben şmd?

Evde dur canım sancıların sıklaşmasını bekle. Benim dr 10 dk da bir olunca hastaneye gel dedi. Sıcak duş al küvet varsa sıcak suyu koy içinde otur açılmayı kolaylaştırır. Dinlen güzelce inşallah çok kolay geçer

Canım benim ikiniz de iyisiniz değil mi? İnşallah sütün de gelir moralini bozma ki gelsin sütler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…