2017 Şubat Anneleri

ayy çok heyecanlandım, hayırlısı olsun inşalllah sağlıkla gelsin.
bizim tembelgiller de iki büklüm dursun içeride, dışarıda mis gibi sıcacık saracak kollar varken

Anam gidin siz doğurun ben doğurmak istemiyorum ki şimdiki korkuyorum

Uyuyamıyorum kız uyuyabilsem varyaa uhuhuuuuu ebe de öyle dedi ayy birde afedersin. Dört kere oldu bak yarım saat içinde üst karnım düştü birden ve bebişin elini seyimde hissediyorum
Boşuna bizi de eşini de telaslandirip bekletme bak yatcam sabah sen hala dogurmamis olcan

Anam gidin siz doğurun ben doğurmak istemiyorum ki şimdiki korkuyorum
bizimkilerin gelmeye niyeti yok ki.
şaka bir yana biraz daha beklesin istiyorsan, dinlen iyice canım. 37 de benim de sancılar vardı baya, bir hafta yerimden kalkmadım çok küçük bir hafta daha beklesin diye ama şimdi kanala bile inmemiş.gelmeye niyetliyse zaten gelir o her şekilde.

Hadi inşallah cnm sağlıkla hayırla doğsun inşallah
Ayy sizde olmuyor mı bu kasılmalar . Bak şu an karnimda kasılma var taş gibi oluyor 50 sn sürüyor sanciyla beraber ve sonra geçiyor . Sonra tekrar . Ay inşallah yalancı veya saçma sapan birseydir. Doktora gidip orami buranın kurcalamak istemiyorum boşuna

Ay yok yok gelmesin . Valla bir atraksiyon olmadıkça gitmeye niyetim yok . Yine de hazırlandım . Ne olur ne olmaz .

yummyysweets cok heyecanli eger dogumsa, bir avazda kurtul insallah. Dogum sirasinda hastalara, kimsesizlere ne bileyim ihtiyaci olan herkese dua etmeyi unutma

yummyysweets cok heyecanli eger dogumsa, bir avazda kurtul insallah. Dogum sirasinda hastalara, kimsesizlere ne bileyim ihtiyaci olan herkese dua etmeyi unutma

Cook teşekkür ederim kuzumm ederim tabii ama valla şu an doğurmak istemiyorum eğer artarsa atlar giderim doktora ama şu an aynı seyirde devam ediyor . İnşallah doğurmam zamanında gelsin sıpaaa

Cook teşekkür ederim kuzumm ederim tabii ama valla şu an doğurmak istemiyorum eğer artarsa atlar giderim doktora ama şu an aynı seyirde devam ediyor . İnşallah doğurmam zamanında gelsin sıpaaa
Aaa evet senin daha gunun varmis cok erken de sayilmaz ama yine de beklese iyi olur kuzucuk yine de hakkinizda hayirlisi, belki dogmasi gerekiyordur, belli mi olur

aklina takilan bir sey olursa msj at, 1,5 sene once ilkini dogurdum bilgilerim daha cok taze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…