2017 Şubat Anneleri

Gece kuşları nasılsınız? 9 ay geçti de bu son haftalar Nasıl geçecek benim çok ızdırabım arttı ikinci gebelik asla kolay değilmiş bugün ilkkez ellerim ve ayaklarım şişti ellerim uyuşuk şuan kavuşmuyor gün boyu sürdü... Midem düzeldi derken bu çıktı... Çözüm bulan yaşayan var mı?

Birde bel Ağrı'm ve kasılma vardı yakın bir hastaneye nst ye gittim sonucu kendi dr atmak için 39/40/50 ye vuruyordu yavaştan başlıyor galiba bu şubat soğuk zor geçecek galiba bana

yummyysweets canım çok güzel kızçenin cicileri annesi ve anneannesinin ellerine sağlık güle güle giysin sağlıcakla

Allah razı olsun canım cok teşekkür ederim valla aldım sözümü her an rahatsız etme hakkı doğdu bana simdi

Ben bu 2 numaranin da erkek olacagini duyunca 3. Yapicam diyordum ama o kadar zor gecti ki, tovbe ettim resmen

Ciddi misin bende cinsiyet farklılığına yordum ama alakası yok ozaman zor geçmesinin
Yok canim hic alakasi yok, ben de yakin hamilelik diye dusunuyordum ama degil sanirim. Valla her yerim agridi, sisti, erken kasilmalar yasadim vs vs. İkinciyi dusunenler okuyun burayi

Yok canim hic alakasi yok, ben de yakin hamilelik diye dusunuyordum ama degil sanirim. Valla her yerim agridi, sisti, erken kasilmalar yasadim vs vs. İkinciyi dusunenler okuyun burayi
Yazdıklarından fazlası var eksiği yok cnm ben arada verdim 5 yıl erken olmasıylada alakalı değil kuzum... Yüzüm bile ben değil ayna da ya a önce denk geldim ayna da umarım lohusalığımız güzel geçer inş bende büyük konuşmayayım ama 3. Düşünmem galiba bu tecrübeden

Hic sorma canim, mide ve eklem agrilari cekiyorum aylardir ustelik de ilk oglum gec yurudu. Onu da kucakta tasimak cabasi simdi de en hasari zamani, her yeri dokuyor, kurcaliyor. İsten de yeni izne ayrilabildim, yani fenalardayim anlayacagin

Gece kuşu demişken ben de uyuyamıyorum yine. Adet sancısı gibi sancı vat ama o kadaar hafif ki. Hissettiğim tek şey bu zaten ne toplanma ne kasılma hiç tık yok bizde. Sabah kontrolüm var bizim artık 3 güne düştü malum gün gelince. Acaba sezeryan deyince yarın hemen alır mı kızlar çok heycanlıyım resmen her ihtimali düşünmekten uyuyamıyorum. Pozitif doğum hikayeleri okudum biraz cesaret olsun diye ama cıks.

bretta yalnız değilsin,bu çok berbat bir psikoloji gerçekten beynim yoruldu benimde. korku kaygı stres herşeyi
Yaşıyorum
Sezeryan içinde aç git ne olur ne olmaz.
En iyisi fazla düşünmemeye çalışmak Allaha sığınıp dua etmek

Kız dur ablam 41 de doğurdu. en önemlisi rahat olmak.geçer bu gunler de. Sezeryana he deme hemen çok sıkıntının tecrübe konuşuyor olmazsa ol sonradan pismanlik yaşamasın inan.
Cnm ya son günler doğsun da nasıl çıkıyorsa çıksın derdi ablam. Haklıymış. Doğsun lar da gerisi kısmet. Hastaneye ne zaman gitcen
Bende 1.5 ay öncesine kadar +8.5 kiloda iken şuan +8 e düştüm... almadım ve verdim yani ....
Evet normalmiş Fullialein yazmıştı sağolsun. 1.5 kiloya kadar verilwbilirmis. Bu da teselli armağanı olsun bari.
Yoo hiç özel değil cnm. Başkasının lafı ile oturup kalkma bir de kendini fazla görmesi. Ailesinin iftiralar 7 yılda o kadar çok şey yaşadım ki son kavgada bitti dedim. Ne gidiyor n3 de huzur veriyor. Bakalım
Canim sezeryanda normaldir korkma.gelir bi iki güne. Bebisi aç bırakma.
Kızlar bu sabah meleğim kucağıma aldım ama sürüm yok hala
Gözünüz aydin. Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin
Benim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi
Yok aşağı indi cnm benim.hafif çok hafif bel ağrım var o kadar. Ablam da dedi ama. Bilmiyorum artık üç oğlan doğurdum. Anlamadım o karın inmesini. Dedikleri doğru mu yoksa.
Hâlâ tek parçayım
Ha ha çok tatlisin. Ben de öyleyim. Cumaya beklesin sıpam. Çok istiyorum tabi hayırlısı artik
Ben bu 2 numaranin da erkek olacagini duyunca 3. Yapicam diyordum ama o kadar zor gecti ki, tovbe ettim resmen
3 de erkek oluyor genelde ha ha. Ama iki iyi kız.üç üç nokta benim gibi çılgın birinin işi
Allah ömür versin şikayetim yok ana zor olucak onu şimdi farkediyor um daha çok

Hayırlısı da iki iyi gibi.
Aynı ben gibisin. Ben de de yok bıdı çok hafif bel ağrım var. Bekleyelim ne yapalım artik

Günaydın kızlar. Akşam on bir otuzda yattım şimdi ayaktayım cok acıktım hafif bişeyler yedim. Hadi bakalım bugun herkes sıksın dişini Şubat annesi olalım :) bu arada gece uyandım hafif bir sancı nyse hemen geçti ben sancım gelince yalancı sancı sanıp hiç tınlamıcam heral de:) desem de doğum farklıdır

Valla ben 1 de cektigim için direkt 2. Düşünemiyorum sizlerin iyiymis yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…