2017 Şubat Anneleri

Persemve dr bana 37+2 gunluk dediydi haftasini ondna kafam akristi aminnnnnnn
Ultrason farklı gösteriyo. Genelde daha önde. Doktorum sen son adet tarihine göre bakıcaksın dedi. Her gittiğimdede bana soruyo kaç haftalık olduğunu. Yada son adet tarihin neydi diyo. Ona göre bakıyo. Ultrasondakini baz almıyo.

Vallahi onu bende bilmiyom ayirt edemiyom ama bebek gobek deligimin tam ortasinda tas gibi duruyo su iciyom az rahatlamak icin ama iste onu nasi ayirt edicez

Az kaldi azzz kuzum bakalim hangimiz dogurucaz sag saglim doguralim emii insaAlalh

Evet tam göbek deliğinin bi tarafında dayanmışda hareketsiz duruyomuş gibi oldu. Orası şişti. İnce bir sızı. Sonra geçiyodu.
Heh iste tas gibi oluyo baya bi sizliyo du sormada sormadim dr a hic ama cikolata yada su hareketlendiriyodu

Heh iste tas gibi oluyo baya bi sizliyo du sormada sormadim dr a hic ama cikolata yada su hareketlendiriyodu
Doktorum soruyodu hep. Karnın bi tarafta toplanıp sertleşiyomu diye bemde yok diyodum. Demekki bu. Burdaki arkadaşlarında dediklerine göre kasılma o oluyo. Ama normal sanırım. Önemli olan dinlenince geçmesi.

Doktorum soruyodu hep. Karnın bi tarafta toplanıp sertleşiyomu diye bemde yok diyodum. Demekki bu. Burdaki arkadaşlarında dediklerine göre kasılma o oluyo. Ama normal sanırım. Önemli olan dinlenince geçmesi.
Ya acikcais o bana kendimi yordugumda oluyodu ister istemex hep kosusturmaca halindyim dinlenemiyodum ki ama simdi dinkeniyok bol bol yuruyusu aksatmadan tabi

Canım benim Dr da bebeğin belirli yerlerde toplanmasını değil karin bölgesinin komple sertleşmesini kasılma olarak anlatmıştı benim mesela bebeğin toplanması harici bu hafta karnım komple bi anda taş gibi oluyo sert dk lar sonra yumuşuyo yalancı kasılmalar sanırım öncesinde hep bebek toplanmasiydi ama artık ikisini ayırt ediyorum

Heeee oylr bisimi bu iki haftadir o dedigin bendede var karnim ara ara semsert tas gibi oluyo hemende yumusamiyo sadece yuruyorum evin icinde dedigin gibi dkkalar sonra yumusuyo

Hmm bende yoruldum diye kasılmadır diye düşünüyorum. Evet karnım komple sert oluyodu ama bi tarafta toplanıyomuş gibi de oluyodu aynı anda. O kısım tepe oluyodu hatta. Yarın kontrolümüz var neyseki :)))
Biz anneannemizi bekliyoruz. Çalışıyor iznini iyi kullanmamız lazım. Annem ne kadar geç gelirse o kadar iyi. Kızımda inşaallah son 1 hafta kalaya kadar beklesin. Anneannemiz gelsin sonra istediği zaman doğabilir :)

Heeee oylr bisimi bu iki haftadir o dedigin bendede var karnim ara ara semsert tas gibi oluyo hemende yumusamiyo sadece yuruyorum evin icinde dedigin gibi dkkalar sonra yumusuyo
Benim Dr um öyle demişti göbek bölgesi yanı rahim o bölge komple sertleşir demişti o haftalarda bende bebeğin toplanmasını söylemiştim sertleşiyor karnım fln diye o bebeğin toplanması dedi göbek bölgesi komple sertleşir ve ağrılı olur dedi benim bi anda sertleşiyor ama yurumeyle fln gecmiyo kendisi bi sure sonra yumuşuyo

Benim de karnim komple sertleşiyor ama bebeğin toplanması da bölge bölge oluyo yamultuyo belirli yerleri sertleşme komple taş gibi oluyo :) benim de nasipse annem yarın gelecek galiba bakalım :)

Yo bendeko de hemen hmgecmiyo gobek bolgesi semsert oluyo yuruyorum ama ona ragmen hemen gecmiyo zaten kizin basi yukarda oldugi icin biliyorum bebek tooplandigi zaman anliyorum surekli sag tarafimda toplaniyo ama sertlesme oyle olmuyo tum gobek sertlesiyo dedgin gibi agri oluyo bi daaki gidisimde sorucam anlaticam dra

Benim de karnim komple sertleşiyor ama bebeğin toplanması da bölge bölge oluyo yamultuyo belirli yerleri sertleşme komple taş gibi oluyo :) benim de nasipse annem yarın gelecek galiba bakalım :)
Aynen bebek bi yere topLndimi cok tatli goruuyo insanin karni tepecik olusuyo bnmki hep sagda oluyo ayy saglicakal gelsinlerrrrrr

Bebek
bebek 3.5 kıloyu asacaksan ne dıye kanalı acıyor ya gelmezse kafası dıkkat et canım sen kendine yat dinlen bebegın oynuyormu sureklı kontrol altında tut
Bilmiyorum işte ben de tetikteyim. Moralim bozuldu sanki doğum yaklaştıkça ürküyorum bu belirsizlikten. Bebeğin hareketleri iyi. Ama endişelerim haf safha da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…