2017 Şubat Anneleri

Güzel sağlıklı günlerde giysin bebiş inşallah. Benim annemde bi sürü şey ördü battaniyeler panikletme yaptı biresmen tek şu düğmeli puset battaniyesinden yapamadı ama aklımda kesin yapıcam diyor.

Masallahhh cok sevindim insallah benimde oyle olur sagolasun valla rahatladim sanki bu sefer cok acim olacakmis gibi endise ve merak icindeyim

Ne varsa annelerde var . . Emin ol aklına koyduysa yapar benim kızım iki günde bitirdi bunu

Vallahi kizlar bugun oyle ka
Son adet tarihin ne zaman?
Karma karisik duygular icindeydimkii vallahi de hesabi kitabi karistirdimm akla kara karisti 16 mayis adet tarihimdi dr 20 subat tahmini dogum dedi bugin tepe taklak oldum serum falan yedim nst derken bi damar yolu actilar damarim sis suan sol kolumdan kan aldilar oda mosmor kollarim agriyo yaa baya yipratici gecti gunum haliyle hatlarda karisti cok sukir suan iyiyim yanliz acilden girdim sanci ve islakligim oldu birde kasikalrda bi sanci vardi yalanci snaciymis akinti da vardi derken bu hafta 3 kez avuc icinden buyuk islakligim oldu ama idrar kacirma degil baris islaklik oldu dr bisi demedi bu konuda yaklasik 4 saat ac kaldim haliyle kafa allak bullak oldu bebegin kilosu yada boyu hakkinda bilgi vermedi sadece iyi durumu dedi bol bol su ic dedi bu arada kansizlik sorunu yasayana en hizli yontem siyah kuru uzum cekirdekli olanini cigneyin gunde sabah aksam 20 ser tane ve kan ilaci yukseltiyo 10 gubde yukselmis kan sayimi ama yeterli degil tabi dr kansizliga bire bir bitkisel cozumlerden dedi bende durumlar bu sanci su gelemsi ve nisan gelmesi durumunda acilden direk giris yap dedi ve onun disinda polikinlige randevu al sikinti olursa direk gel dedi anca toparladim bu saate kadar uyku manyagiydim ama uyuyamadim hala sarhos gibiyim rabbim herkese hayirli dogum nasio etisn bugun ben ordayke baya dogum oldu bebeklerin her sesini duydugumda keske bende dogursam kizimi kucaklasam dedim gozlerim doldu cok dua ettim olmayanlara olanlara bekleyenkerde allahim duysun sesimi yaa bende durumlar buui

Rabbim kolaylaştırsın. Benimde son adet tarihim 17 mayıs. 1 gün var aramızda. Ben yarın 37 oluyorum. Yani salı günü şuan girdik 37yim. Sende 37+1. Bizim doğumda 21 şubat görünüyo bakalım ne zaman gelicek bebişler. Sağlıkla vaktinde gelsinler inşaallah.

Bende sersem gibiyim canım neden böyle etraf bi tuhaf geliyor uykulu desen değil gibi ...biz çarşamba suniyle başlıcaz bakalım ...
neden başlıyosunz bekletmiyo mu doktorun
Ba-yıl-dım ne kdr beceriklisiniz ana kız valla profesyonelsiniz bu işde çok güzel gülerek eskit inşallah

Kızlar ben kasılmayı ayırt edemiyordum. İşte karnın bi yerde toplanması filan diyodu doktorum anlamıyodum.
Bugün çaya misafirim vardı öğlen. O saate kadar ayaktaydım çooook yoruldum. Onlar gittikten sonra. Sanki bebek bi tarafa poposunu dayıyormuş gibi karnımın bi tarafı şişip gerginleşiyodu hafifde sızı. Bir-iki dakikaya geçiyodu. Sonra tekrar. Bende uzandım dinlendim bayağı. Geçti şükür. Doğrumu anlamışım kasılma bumu?

@1melekvardi Allah kolaylıklar versin cici anne.
Doğumun kolay olması için neler yaptın? Dikişlerin nasıl?
Birde göğüs uçların yara filan oldumu canım? Onun için bişi yaptınmı?

Evet dogru canim kasilma oyle bir sey. Bir de benim cok heyecanlanmisim gibi midemde de bi seyler oluyor ama bu bana ozel bi durum olabilir ama kasilma karnin her yerinin sert bir hale gelmesi diye tanimlanabilir

. Bak yine bozuyor beniiiiiiii . Kız ben doguracam diyim doğumada böyle mı gireyim düşüncesiz arkadasss
Bende dogurcam diyoz dogurmicam diyen yok galiba aramızda hem daha var senin önce biz günü ilerde olanlar herkes sırasını beklesin

Kız benim kızım geçmiyor ya . Birde bel ağrısı çıktı üstüne . Yürüdüm ettim pozisyon değiştiriyorum yok geçmiyor . Kasilma evet . Bir yere toplanıp yanında ağrı veya sancı getiren kramplara deniliyor .

Duzenli mi peki ay dogum mu basladi acaba

Persemve dr bana 37+2 gunluk dediydi haftasini ondna kafam akristi aminnnnnnn

Benim geçti şükür. Bide sancı ağrı olmadı. Sertleşme oluyo ve sertleştiği yerde bir sızı. İnşaallah geçer seninde. Bel ağrısı zor gerçekten. Benim olmuyodu bugün çok yoruldum kopuyo gibiydi belim.
İnsanlar bir garip 3haftam kalmış yaa niye geliyosunuz kiiii biraz düşünce!!!!

Kiizzzz senin her yazın destan gibi biriktirmeden yazsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…