2017 Şubat Anneleri

WOMAN gebeligimin başı hep riskliydi ortaları az bi iyi oldu sonra ağrılar kramplar vs vs ilk gebeligim ama hepsini sonuna kadar yaşadım 1-2 alakası yok sanırım :)

Valla haklisin sanirim, benim 1 rahat gecmisti ondan oyle dusunuyodum ama kisiden kisiye de cok farkediyor demek ki

Valla haklisin sanirim, benim 1 rahat gecmisti ondan oyle dusunuyodum ama kisiden kisiye de cok farkediyor demek ki
Bu sene hep hamilelikler zor galiba herkes aynı şeylerden şikayetçi neyse bunada şükür azalttık çok şükür :)

Vuhuuuu yarın kavuşuyorsun miniğine

teşekkür ederim çook heyecanlıyım. kararı vermesi biraz zor oldu ama içim rahat. doktorum sen kararlı olmazsan normal doğum için seni destekleyemem karar vermen lazım dedi. valla kızlar son anlarda bir korku geldi bana. bir de 40. haftada bugünkü nstmde sancı 20 çıktı bazı destekleyen şeyler söyledi doktor, ne karar verirsen arkandayım ama ikisinin de artıları eksileri bunlar dedi. dışarda eşim ve annemle konuştuk, tamam dedim. hemen anestezi uzmanıyla konuştuk, kan alındı 4 tüp. akşam 12den sonra bir şey yeme içme dedi. öyle işte ayyy

Hadi hayırlısı aç kalmak zor olur muhtemelen şimdi düşündüm de ben dayanamam yerdim heralde

Allah ağrısız kolay bir Doğum nasip etsin. Çabucak iyileş bol bol sütün olsun

Korkma canım senin için hangisi iyiyse onu secmissin korkuyorum diyosun normalden sonuçta o korku ile doğum anı daha da zor olurdu sen ve bebeğin için hayırlısıyla kolay şekilde atlatirsin inş

günaydın anneler. yarın sabah 11de spinal anestezi ile sezeryanım var benim

Canım inşallah kolaylıkla atlatır sağlıkla kavuşursunuz minişine:) rahat olmaya çalış.. 5 gün sonra da ben aynılarını yazıcam muhtemelen.. şimdi rahat ol demesi kolay da o gün ben de olabilirim inşallah.. hadi doğuralım da bir hafta geçmiş olsun üstünden yaa ..

Bu hafta kendi doktorum izinli olduğu için beni rapor almaya başka doktora yönlendirdi. Bu doktorda ölçümlerin geçtiğimiz perşembe gününden farklı ölçmedi onun üstünde çok durmadı da suyumu 7.5 8 civarı ölçtü cok azmış. huylandi birşeyler ye nst ye gir öğleden sonra tekrar ölçeyim suyunu dedi.. kafama takıldı şimdi yarım saat sonra ameliyattan çıkınca bakacak tekrar nst de bir kere 50 de çıktı sancı o kadar 20 nin altında seyrediyor genel olarak.

el ve ayak şişlikleri için doktorumun verdiği Magvital adından toz karışım içiyorum hergün kahvaltıdan sonra tok karnına,çok faydasını görüyorum..Muz da yiyebilirsin günde 1 tane içinde magnezyum olduğu için ödemleri azaltır canım..

canım sen sezeryan mı olmuştun? bu belden yapılan iğne korkutucu bir şey mi acaba?

hiç endişelenme canım o belden yapılan iğne hiç acıtmıyormuş, spinal sezaryan olan arkadaşım anlatmıştı,hiç anlamamış bile iğnenin girdiğini...zaten uyuşmadan sonra bebeği çıkarmaları en fazla 10 dakika sürüyormuş..ve sadece itme çekilmeleri hissediyormuşsun, hiç acı hissetmiyorsun,sana tavsiyem eşin de yanında olsun,elini tutsun moral olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…