WOMAN gebeligimin başı hep riskliydi ortaları az bi iyi oldu sonra ağrılar kramplar vs vs ilk gebeligim ama hepsini sonuna kadar yaşadım 1-2 alakası yok sanırım :)
Doguruyorum diye diye dogurcak galibaUyuyo kesin
Bu sene hep hamilelikler zor galiba herkes aynı şeylerden şikayetçi neyse bunada şükür azalttık çok şükür :)Valla haklisin sanirim, benim 1 rahat gecmisti ondan oyle dusunuyodum ama kisiden kisiye de cok farkediyor demek ki
Doğurmaz o doğurmaz :)Doguruyorum diye diye dogurcak galiba
Vuhuuuu yarın kavuşuyorsun miniğine
teşekkür ederim çook heyecanlıyım. kararı vermesi biraz zor oldu ama içim rahat. doktorum sen kararlı olmazsan normal doğum için seni destekleyemem karar vermen lazım dedi. valla kızlar son anlarda bir korku geldi bana. bir de 40. haftada bugünkü nstmde sancı 20 çıktıGünaydın yine krampli kalça ağrılı bir geceden sonra günaydın
WOMAN gebeligimin başı hep riskliydi ortaları az bi iyi oldu sonra ağrılar kramplar vs vs ilk gebeligim ama hepsini sonuna kadar yaşadım 1-2 alakası yok sanırım :)
bretta hadi hayırlısı bakalım inş sağlıcakla kurtulursunuz
@1melekvardi bizi kiskandiriyon heee
@yummyysweets dogurmadin dimi mışıl mışıl uyuyon şuan kesin
Bu sene hep hamilelikler zor galiba herkes aynı şeylerden şikayetçi neyse bunada şükür azalttık çok şükür :)
Doğurmaz o doğurmaz :)
teşekkür ederim çook heyecanlıyım. kararı vermesi biraz zor oldu ama içim rahat. doktorum sen kararlı olmazsan normal doğum için seni destekleyemem karar vermen lazım dedi. valla kızlar son anlarda bir korku geldi bana. bir de 40. haftada bugünkü nstmde sancı 20 çıktıbazı destekleyen şeyler söyledi doktor, ne karar verirsen arkandayım ama ikisinin de artıları eksileri bunlar dedi. dışarda eşim ve annemle konuştuk, tamam dedim. hemen anestezi uzmanıyla konuştuk, kan alındı 4 tüp. akşam 12den sonra bir şey yeme içme dedi. öyle işte ayyy
Korkma canım senin için hangisi iyiyse onu secmissin korkuyorum diyosun normalden sonuçta o korku ile doğum anı daha da zor olurdu sen ve bebeğin için hayırlısıyla kolay şekilde atlatirsin inşteşekkür ederim çook heyecanlıyım. kararı vermesi biraz zor oldu ama içim rahat. doktorum sen kararlı olmazsan normal doğum için seni destekleyemem karar vermen lazım dedi. valla kızlar son anlarda bir korku geldi bana. bir de 40. haftada bugünkü nstmde sancı 20 çıktıbazı destekleyen şeyler söyledi doktor, ne karar verirsen arkandayım ama ikisinin de artıları eksileri bunlar dedi. dışarda eşim ve annemle konuştuk, tamam dedim. hemen anestezi uzmanıyla konuştuk, kan alındı 4 tüp. akşam 12den sonra bir şey yeme içme dedi. öyle işte ayyy
Bende inanamıyorum daha dün gibi test yaptığım gece :)Valla az kaldi bitiyor di mihala inanamiyorum
günaydın anneler. yarın sabah 11de spinal anestezi ile sezeryanım var benim
Aynen aynenBende inanamıyorum daha dün gibi test yaptığım gece :)
Saglikla kucaginiza alingünaydın anneler. yarın sabah 11de spinal anestezi ile sezeryanım var benim
Gece kuşları nasılsınız? 9 ay geçti de bu son haftalar Nasıl geçecek benim çok ızdırabım arttı ikinci gebelik asla kolay değilmiş bugün ilkkez ellerim ve ayaklarım şişti ellerim uyuşuk şuan kavuşmuyor gün boyu sürdü... Midem düzeldi derken bu çıktı... Çözüm bulan yaşayan var mı?
Birde bel Ağrı'm ve kasılma vardı yakın bir hastaneye nst ye gittim sonucu kendi dr atmak için 39/40/50 ye vuruyordu yavaştan başlıyor galiba bu şubat soğuk zor geçecek galiba bana
@yummyysweets canım çok güzel kızçenin cicileri annesi ve anneannesinin ellerine sağlık güle güle giysin sağlıcakla
Canim ben 11 ocakta spinal anestezi ile sezeryan oldum. Oyle aman aman bi agrim olmadi. 1 hafta sora da rahatca kendi isimi görüyordumSezeryan olan arkadaşlar kaç güne toparladınız kendinizi
canım sen sezeryan mı olmuştun? bu belden yapılan iğne korkutucu bir şey mi acaba?
Günaydın güzel anneler yarin bende sezaryanla amelyata gidiyorum ve çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?