2017 Şubat Anneleri

Düşünme cnm saçını başını dağıt evi dağıt mutfakda bulaşıklarıda biriktir gir yatağa yat hazırlıksız yakalamak istiyo bizimkiler bence
Ayyy hareketlerine taktım kafayı bu kez de. Ha bire oynamıyo diyom

K Kanatlarimruhumda Allah kolaylıklar versin cici anne.
Doğumun kolay olması için neler yaptın? Dikişlerin nasıl?
Birde göğüs uçların yara filan oldumu canım? Onuniçin bişi yaptınmı?
doğum için sürekli hareketliydi..evimin her işini yaptım .plates topunda zıpladım..ilk gün gögüs uçları çok acıdı lasinoh krem aldık o rahatlattı..şimdi uçlar sertlesmeye basladı acısı da baya azaldı..dün kontrolum vardı dikişler iyileşmiş sayılır dedi..gerçekten kontrolde bile hiç acımadı.

Ayyy hareketlerine taktım kafayı bu kez de. Ha bire oynamıyo diyom

Senden ne haber seydask?
Bende aynı cnm hiç bi değişiklik yok okdr rahatım ki sancı mancı yok hıçkırık tuttu şimdide ama vajinam şiş hareketleri kasıklarıma batıyo uyku durumu normalden fazla uykuluyum
Bence de yaaa işlerim bitmemişken sancı gelip duruyordu artık hazırım sancı da yok
Aynen kafamızdan atsak beklemesek gelcek belki sürekli tuvalette nişan gelmiş mi diye bakıyrm hiç alakası ama beklemiyrm desem yeri vardır 41 rede girryim de ozmn suni sancıyla başlatırlar olmazsada sezeryana artık

Aaa son durumun ne peki? Gittin mi kendi doktoruna

37 ile 42 hafta arası normal Zaman 42yi geçtiğinde Zaman'ı geçmiş doğum oluyor panik yook sakinnn
İnterneti bol olanlara 3 saatlik bir video ben daha tamamını izlemedim ama güzel anlatıyor tavsiye ederim

neden başlıyosunz bekletmiyo mu doktorun

Ba-yıl-dım ne kdr beceriklisiniz ana kız valla profesyonelsiniz bu işde çok güzel gülerek eskit inşallah
Aynen beklemeye gerek yok dedi ...ama ben karar veremıyorum suni için çok panik oldum aslında doğum için paniğim yine halsizliğim aynı afedersin salak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…