doğum için sürekli hareketliydi..evimin her işini yaptım .plates topunda zıpladım..ilk gün gögüs uçları çok acıdı lasinoh krem aldık o rahatlattı..şimdi uçlar sertlesmeye basladı acısı da baya azaldı..dün kontrolum vardı dikişler iyileşmiş sayılır dedi..gerçekten kontrolde bile hiç acımadı.
Bende aynı cnm hiç bi değişiklik yok okdr rahatım ki sancı mancı yok hıçkırık tuttu şimdide ama vajinam şiş hareketleri kasıklarıma batıyo uyku durumu normalden fazla uykuluyum
Aynen kafamızdan atsak beklemesek gelcek belki sürekli tuvalette nişan gelmiş mi diye bakıyrm hiç alakası ama beklemiyrm desem yeri vardır 41 rede girryim de ozmn suni sancıyla başlatırlar olmazsada sezeryana artık
Ben perşembe gitcm doktora ne diycek bilmyrm ama sezeryan bu işin sonu bu soğukda sezeryan zor olcak bnm için allahım yardımcımız olsun hayırlısı böyleymiş demek
Ben perşembe gitcm doktora ne diycek bilmyrm ama sezeryan bu işin sonu bu soğukda sezeryan zor olcak bnm için allahım yardımcımız olsun hayırlısı böyleymiş demek
Ne uyuması kız dünden beridir hastanelerde yım . Sancim 70 kere kadar vurdu . Hır çıkardım hastanede . Dalağın biri 3cm acilman var diyor diğeri 1 cm . En son saat 5 gibi eve geldik artık . Bugünde özele eski doktoruna uğrayacam . Devletin bu doktorları varya .
37 ile 42 hafta arası normal Zaman 42yi geçtiğinde Zaman'ı geçmiş doğum oluyor panik yook sakinnn
İnterneti bol olanlara 3 saatlik bir video ben daha tamamını izlemedim ama güzel anlatıyor tavsiye ederim
Aynen beklemeye gerek yok dedi ...ama ben karar veremıyorum suni için çok panik oldum aslında doğum için paniğim yine halsizliğim aynı afedersin salak gibiyim