- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Günaydın yine krampli kalça ağrılı bir geceden sonra günaydın
@midia gebeligimin başı hep riskliydi ortaları az bi iyi oldu sonra ağrılar kramplar vs vs ilk gebeligim ama hepsini sonuna kadar yaşadım 1-2 alakası yok sanırım :)
bretta hadi hayırlısı bakalım inş sağlıcakla kurtulursunuz
K Kanatlarimruhumda bizi kiskandiriyon heee
yummyysweets dogurmadin dimi mışıl mışıl uyuyon şuan kesin
Uyuyo kesin
Ne uyuması kız dünden beridir hastanelerde yım . Sancim 70 kere kadar vurdu . Hır çıkardım hastanede . Dalağın biri 3cm acilman var diyor diğeri 1 cm . En son saat 5 gibi eve geldik artık . Bugünde özele eski doktoruna uğrayacam . Devletin bu doktorları varya .
İyi etmişsin eve gelmekle 3 cm açılma bile olsa uğraştırırdı seni. Şimdi nasılsın? Kendi doktoruna ne zaman gideceksin?
EneeeeeeNe uyuması kız dünden beridir hastanelerde yım . Sancim 70 kere kadar vurdu . Hır çıkardım hastanede . Dalağın biri 3cm acilman var diyor diğeri 1 cm . En son saat 5 gibi eve geldik artık . Bugünde özele eski doktoruna uğrayacam . Devletin bu doktorları varya .
Valla dünden cok daha iyiyim . Ya ben 3 cm olduğuna dahi inanmıyorum manyak bir kadındı zaten . Sonrasından başka biri geldi ne 3 cm 1 cm lik açıklık var dedi . Tabii bende dayanamadım başladım konuşmaya. Sonrasından istersen çıkabilirsin diyince tabii ki da cikicam size güvenir miyim dedim . Şimdi sıradayım canım . Bakalım ne diyecek . Dün siddetliydi kasılma ve sancılar şu an o kadar yok .
Günaydın güzel anneler yarin bende sezaryanla amelyata gidiyorum ve çok heyecanlıyım
Valla dünden cok daha iyiyim . Ya ben 3 cm olduğuna dahi inanmıyorum manyak bir kadındı zaten . Sonrasından başka biri geldi ne 3 cm 1 cm lik açıklık var dedi . Tabii bende dayanamadım başladım konuşmaya. Sonrasından istersen çıkabilirsin diyince tabii ki da cikicam size güvenir miyim dedim . Şimdi sıradayım canım . Bakalım ne diyecek . Dün siddetliydi kasılma ve sancılar şu an o kadar yok .
Eneeeeeeeee varmı şimdi sancı fln
Allah yardimcin olsun canim. Ozelde kime gittin peki. Ona guveniyor musun
Tekden canım Gülcan yazıcı var ilk başlarda ona gidiyordum ama enfeksiyon dan ötürü fakülteye sevk etmişti
Yok cnm bnmde kız ama nazlıı gelesi yokseydask blueest güya şubat başı biz görünüyoz ama üçümüzde de tık yok.
Ne bi sancımsı bişey ne karın inmesi.
Yani 37de bile 90a vurmuştu sancım ama iki haftadır 5-10 çıkıyo anca :)
Kızım son anda karnımın kıymetini mi anladı ne :)
Sizinkiler erkek mi?
Erkek geç doğar derler.
De benim cimcimeye noğluyo yahu :)
Gerçi daha yeni 3 kilo oldu teyzeleri kıyamamm..az daha beslensin ben sabrederim :)
Düşünme cnm saçını başını dağıt evi dağıt mutfakda bulaşıklarıda biriktirKızlar hiç ağrı da sancıda yok bende. Tribe girdim
İvo senin ki normal doğum mu olacaktı kaçırmışım onu.Bayadır tek tek okuyamıyorum.Bu arada benim muhtemel doğum tarihi burda 3 şubat ama dün kontrolde dr 7si gibi gelebilir dedi.
Neye göre dedi bilmiyom.
Sat.a göre 3 şubat aslında.
sancı çekerken bunlar aklınıza gelsin diye yazıyorum..o yolun sonunda musmutlu bi dunya varGünaydın yine krampli kalça ağrılı bir geceden sonra günaydın
@midia gebeligimin başı hep riskliydi ortaları az bi iyi oldu sonra ağrılar kramplar vs vs ilk gebeligim ama hepsini sonuna kadar yaşadım 1-2 alakası yok sanırım :)
bretta hadi hayırlısı bakalım inş sağlıcakla kurtulursunuz
K Kanatlarimruhumda bizi kiskandiriyon heee
yummyysweets dogurmadin dimi mışıl mışıl uyuyon şuan kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?