2017 Şubat Anneleri

Ne uyuması kız dünden beridir hastanelerde yım . Sancim 70 kere kadar vurdu . Hır çıkardım hastanede . Dalağın biri 3cm acilman var diyor diğeri 1 cm . En son saat 5 gibi eve geldik artık . Bugünde özele eski doktoruna uğrayacam . Devletin bu doktorları varya .

İyi etmişsin eve gelmekle 3 cm açılma bile olsa uğraştırırdı seni. Şimdi nasılsın? Kendi doktoruna ne zaman gideceksin?

İyi etmişsin eve gelmekle 3 cm açılma bile olsa uğraştırırdı seni. Şimdi nasılsın? Kendi doktoruna ne zaman gideceksin?

Valla dünden cok daha iyiyim . Ya ben 3 cm olduğuna dahi inanmıyorum manyak bir kadındı zaten . Sonrasından başka biri geldi ne 3 cm 1 cm lik açıklık var dedi . Tabii bende dayanamadım başladım konuşmaya. Sonrasından istersen çıkabilirsin diyince tabii ki da cikicam size güvenir miyim dedim . Şimdi sıradayım canım . Bakalım ne diyecek . Dün siddetliydi kasılma ve sancılar şu an o kadar yok .

Kizlar uyandigimdan beri feci bir bel agrim var ve biraz once karnima agri girmeye basladi ara ara agri cogaldi yavasladi.. Soguk soguk terlemisim.. Simdi sola uzandim biraz daha iyiyim ama heran agri gircekmis gibi.. Dun kontroldeydik dr hersey normal dedi erken dogum riskin yok dedi.. Bu ne agrisiydi boyle?

Eneeeeee eee varmı şimdi sancı fln

seydask blueest güya şubat başı biz görünüyoz ama üçümüzde de tık yok.
Ne bi sancımsı bişey ne karın inmesi.
Yani 37de bile 90a vurmuştu sancım ama iki haftadır 5-10 çıkıyo anca :)
Kızım son anda karnımın kıymetini mi anladı ne :)
Sizinkiler erkek mi?
Erkek geç doğar derler.
De benim cimcimeye noğluyo yahu :)
Gerçi daha yeni 3 kilo oldu teyzeleri kıyamamm..az daha beslensin ben sabrederim :)

Bu arada benim muhtemel doğum tarihi burda 3 şubat ama dün kontrolde dr 7si gibi gelebilir dedi.
Neye göre dedi bilmiyom.
Sat.a göre 3 şubat aslında.

Allah yardimcin olsun canim. Ozelde kime gittin peki. Ona guveniyor musun

Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz canım

Yok cnm bnmde kız ama nazlıı gelesi yok bende de sancının s si yok kasılma bol hareketleri batıyo artık bide 2 gündür gazım var gibi oluyo sürekli bnm karnm aşağıda iyice ama yok gelmiycem diyo 2 sinde doktora gitcem allah izin verirse uyku var mı Revna sende ben sabhları uyanamıyrm gündüz uykum geliyo akşam da

Bu arada benim muhtemel doğum tarihi burda 3 şubat ama dün kontrolde dr 7si gibi gelebilir dedi.
Neye göre dedi bilmiyom.
Sat.a göre 3 şubat aslında.
İvo senin ki normal doğum mu olacaktı kaçırmışım onu.Bayadır tek tek okuyamıyorum.

sancı çekerken bunlar aklınıza gelsin diye yazıyorum..o yolun sonunda musmutlu bi dunya var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…